Teşekkür ederiz ☺ benimde kaynım Almanya'ya gidicek diye bi tek bu rengini aldim burda 60tl orda 3.5euro 1yasina kadar emiceklerini ordan sipariş verdimminnakimin da adı Uraz
Cnm bnm ya stresde yaptın misafir kelimesi insanı geriyor çünkü evimiz toplumu yemek varmı duş alacak bile zaman olmuyor ama erkekler bunu anlamıyor nedense. İyi iş çıkarttın kutla kendini güzel Bi uyku çekEşime yalvardım telefonla, ne olur söyle yarın gelsinler perişanım diye. Kabul etmedi gerildik. Benim annem on çocuk doğurdu her işini de yaptı dedi. Annen gibi kadın alsaydın o zaman dedim. Ben ne bileyim kaderime razı oldum Allah a isyan etmedim dedi. Ben de isyan et belki ben ölürüm daha iyisini verir sana dedim yüzüne kapattım. Taratorla patates salatasını yetiştirebildim. Onları verip misafirin yanına çıkmayacaktım. Eve gelice beni utandırma falan dedi. Ben de çok ağlıyorum "inşaallah da ben ölürüm" modundayım. Altı çocuk iki kadın geldi şiş gözlerle çıktım kadınların yanına. Allah a şükür kadınlar nasıl tatlı, nasıl kompleksiz kadınlar.. Çay bile koydurmadılar, servisi onlar yaptı, çocuğu sallayıp uyuttular. Evleri de yakınmış bize gel dinlenirsin dediler. Kaç çocuk büyütmüşler halden anlıyorlar. Çocuğuma tonla kıyafet almışlar. Biri hamile, doğacak çocuğuna ördüğü battaniyeyi getirmiş. Bakım seti falan almış, süslemiş bir de.
Eşimle de ayrı yatacaktım, ona çok kızgınım ama bu gece çocuğa bakması lazım çok yorgunum. Göz teması kurmuyorum laf sokup duruyorum ama küsemiyorum maalesef.
Empati yapabilmeleri mümkün değil bizim durumumuzla "aynısı başına gelsin de gör diyemiyorsun. Ne bileyim Allah merhamet vicdan versin hepsine ya
Bende görünce çok şaşırdım iyi ki farketmişim diyorumHadi ya o kadar farkediyor mu? Arkadaşım gelirken sipariş vereyim ben de. Ismiyle büyüsün delikanli
Bide kızlar dün benim sağ göğsüm şişti sertleşti sagdim süt gelmiyor bugun gittim doktora antibiyotik verdi tam çıkarken kapidan tıkalı göğsünü sağ lavobaya dök diğer göğüsle besle dedi ama tek göğsüm yetmiyo daha önce böyle antibiyotik tedavisi goren var mi varsa doktorunuz sizede mi sağ dök dedi
Eşime yalvardım telefonla, ne olur söyle yarın gelsinler perişanım diye. Kabul etmedi gerildik. Benim annem on çocuk doğurdu her işini de yaptı dedi. Annen gibi kadın alsaydın o zaman dedim. Ben ne bileyim kaderime razı oldum Allah a isyan etmedim dedi. Ben de isyan et belki ben ölürüm daha iyisini verir sana dedim yüzüne kapattım. Taratorla patates salatasını yetiştirebildim. Onları verip misafirin yanına çıkmayacaktım. Eve gelice beni utandırma falan dedi. Ben de çok ağlıyorum "inşaallah da ben ölürüm" modundayım. Altı çocuk iki kadın geldi şiş gözlerle çıktım kadınların yanına. Allah a şükür kadınlar nasıl tatlı, nasıl kompleksiz kadınlar.. Çay bile koydurmadılar, servisi onlar yaptı, çocuğu sallayıp uyuttular. Evleri de yakınmış bize gel dinlenirsin dediler. Kaç çocuk büyütmüşler halden anlıyorlar. Çocuğuma tonla kıyafet almışlar. Biri hamile, doğacak çocuğuna ördüğü battaniyeyi getirmiş. Bakım seti falan almış, süslemiş bir de.
Eşimle de ayrı yatacaktım, ona çok kızgınım ama bu gece çocuğa bakması lazım çok yorgunum. Göz teması kurmuyorum laf sokup duruyorum ama küsemiyorum maalesef.
Empati yapabilmeleri mümkün değil bizim durumumuzla "aynısı başına gelsin de gör diyemiyorsun. Ne bileyim Allah merhamet vicdan versin hepsine ya
Bende anlamadim verdiği ilactan olsa diğer memeyide emzirme derdi bende antibiyotik iltihabı sokuyor ondan sadece o memeyi bol bol sağ ama bebeğe verme dedi diye düşündüm ama kriz yasiyoruz resmen diğer meme 2saate dolmuyo dolaptada 180cclik var sadece 2kerelik anca sabah erkenden ebeyi arayıp sorcam oda olmaz derse sabahın köründe mama aramak zorunda kalicaz sanırımÇok garip bende antibiyotik kullandım neredeyse 10 gün.Ve doktorum bol bol memeden emzir dedi.
Sonunda atlatmışsın. Hadi gözün aydın
Benim de sızlar arada bir özellikle çok emip boşalttığı zamanlarda.Içi tekrar dolarken mi sızlıyor acaba ben öyle düşünüyorum.Kızlar emzirmeden sonra göğüslerimde çok felaket bir sızı oluyor bu durum normal midir.Benim sütüm çok az bebek zorladığı için mi oluyor acaba
Benim 40ıma kadar doğum sonrası kanamam devam etti 40ımda temizlendim 45i olduğunda tekrar kanamam başladı adet gibi yoğun.Kimi buna daha erken o 40 kanaması dedi kimi adet olmuşsundur dedi ne olduğumu ben de bilemedimkızlar iyi geceler. Çarşamba günü kırkımız çıkıyor inşallah. Akşamdan beri adet olacakmışım gibi ağrılarım var bi de tam kan rengi akıntım geldi. Doğumdan kaç gün sonra adet olunuyor, bi de ilk adet yogun oluyormuş. Çok korkuyorum
Bide kızlar dün benim sağ göğsüm şişti sertleşti sagdim süt gelmiyor bugun gittim doktora antibiyotik verdi tam çıkarken kapidan tıkalı göğsünü sağ lavobaya dök diğer göğüsle besle dedi ama tek göğsüm yetmiyo daha önce böyle antibiyotik tedavisi goren var mi varsa doktorunuz sizede mi sağ dök dedi
O gogustende besliyebiliyomusunuz yani neden ole dediki benim doktor nerde okuduysam icirmeyin sütü demiyor ondan burdan da bi fikir alıyım dedim suan biraz acildi 150cc sağdım döktüm bebegimde diger göğüsten süt çıkarmaya çalışıyor aç içim acıdı ya
Damlasi icin savas veriyorum resmen icim ciz etti sutu doktum deyince. Sakin ha uyma doktorun aklina. Ben de oğlumda mastit oldum antibiyotik kulland ve emzirdim. Zaten hiçbir pompa bebek kadar bosaltamaz kanallari acamaz. Hem sana yazik hem bebeğin rizkina. Lutfen tam tersi bol bol rmzirBende anlamadim verdiği ilactan olsa diğer memeyide emzirme derdi bende antibiyotik iltihabı sokuyor ondan sadece o memeyi bol bol sağ ama bebeğe verme dedi diye düşündüm ama kriz yasiyoruz resmen diğer meme 2saate dolmuyo dolaptada 180cclik var sadece 2kerelik anca sabah erkenden ebeyi arayıp sorcam oda olmaz derse sabahın köründe mama aramak zorunda kalicaz sanırım
Önce sen ve bebiş sağlığı önemli cnm evi boşver kadın alma durumun varsa al en azından temizliği sorun etmezsinP pelinsamet06 gözleri zamanla toparlıyor bizimki de çok büyüktam olarak böyle görünüyor ilk güne göre toparladı bile.Bende doğumdan sonra çok yoruldum eve desteğe gelen kişi bir kişi olmalı güçlü kuvvetli olmalı ki insan dinlensin annem babam küçük kardeşim ilk on gün Kv beş gün eşimin kardeşi ev ahır gibiydi şuan büyük kardeşim geldi azalıyoruz bir daha çoğalıyoruz dolayısıyla annem heryere yetmiyor bende yatamıyorum vücudumda tükenmek üzere göğüslerim çok ağrıyor sütüm yok her emzirmeden sonra içi sızlıyor.Omurgam ağrıyor,kürek kemiklerim ayrılıyor sanki,ameliyat yerim zaten saldı o da normal dönemden daha çok yoruluyorum tek olsam daha çok dinlenirdim Ilgaz uyuyunca uyurdum şimdi onu topla bunu kaldır oluyor.Kırktan sonra gidecekler ama ev o kadar berbat oldu ki bir hafta evi toparlarım anca halılar koltuklar çok yazdım ne kadar çok sıkıntım varsa
Sabahı bekliyemedim zaten emzirdim biraz once sabahtan beri pompayla sagiyorum gogusun sag tarafi cok yumusak sol tarafı hiç bir şekilde yumusamiyordu gerçekten de bebegimde cok huzursuz oldu huyu değişti bir gunde çocuğun emdikten sonra baya bir rahatladi göğüsüm bi sıkıntı cikmaz inşallah ama ya içimde cok huzursuzDamlasi icin savas veriyorum resmen icim ciz etti sutu doktum deyince. Sakin ha uyma doktorun aklina. Ben de oğlumda mastit oldum antibiyotik kulland ve emzirdim. Zaten hiçbir pompa bebek kadar bosaltamaz kanallari acamaz. Hem sana yazik hem bebeğin rizkina. Lutfen tam tersi bol bol rmzir
Iyi d acilana kadar o memeden baslayip emzir
Memeden alınca çocuğu hemen dolmaya mı başlıyor kiBenim de sızlar arada bir özellikle çok emip boşalttığı zamanlarda.Içi tekrar dolarken mi sızlıyor acaba ben öyle düşünüyorum.
Anladım canım, 9aydan sonra yogun bir kanama görecek olmam ürkütüyor birazBenim 40ıma kadar doğum sonrası kanamam devam etti 40ımda temizlendim 45i olduğunda tekrar kanamam başladı adet gibi yoğun.Kimi buna daha erken o 40 kanaması dedi kimi adet olmuşsundur dedi ne olduğumu ben de bilemedim5 gün sürdü normal adetim gibi.Kimi 7 ay sonra oldum dedi kimi 1 ay sonra dedi kişiden kişiye değişiyor sanırım.
Canım geçenlerde ben de mastit oldum. A ile başlayan bir antibiyotik verdi doktorum çok şükür geçti. Bi de sürekli masaj yaptım ve sağdım. Ben de sütün rengi farklı oldugu için döktümBide kızlar dün benim sağ göğsüm şişti sertleşti sagdim süt gelmiyor bugun gittim doktora antibiyotik verdi tam çıkarken kapidan tıkalı göğsünü sağ lavobaya dök diğer göğüsle besle dedi ama tek göğsüm yetmiyo daha önce böyle antibiyotik tedavisi goren var mi varsa doktorunuz sizede mi sağ dök dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?