Alt değiştirirken de oluyor, banyo küvetine koyunca da. Hele küvette çok komik, serbest düşüş yaşıyor. Büyük düşüşKızlar benim kardeşim epilepsi hastası nöbetleri irkilme şeklinde oluyordu 8aylıkken başladı bu sebeple irkilmeler morarmalar beni acayip strese sokuyor.Bir kaç sayfa öncesi yazmıştım aramızdan birine bizim irkilmelerimiz çok fazla hele birde soyunmuşsa altı açıkken ayaklarını serbest bırakmışsam çocuk sanki uçacak içi havalanıyorhızlı hızlı yapıyorum kucağıma alıp sarmalayayım.sıkı sıkı tutulmayı çok seviyor çok huzurlu sarılınca yatarken emzir yedir altını temizle gazı olmasın yanına yat elini bile üzerine koysan bırakıyor kendini rahatlıyor.Bu irkilmelerin herkeste olduğunu biri söylerse acayip içim rahatlayacak.Yarın alt değiştirirken bi dener misiniz sizinkide serbest bırakınca boşluğa düşüyor gibi irkiliyor mu Bu arada mastit olmuşum bende largopen verdi doktor
Canım bu her bebekte olan bir şey benim bebeğimde de oluyor.Harika haftalar diye bir kitap edindim orada da yazıyor bebeklerin doğal refleksi.icin rahat olsun bence.Hem epilepsi öyle sarılınca geçecek bir şey değil diye biliyorum.Kızlar benim kardeşim epilepsi hastası nöbetleri irkilme şeklinde oluyordu 8aylıkken başladı bu sebeple irkilmeler morarmalar beni acayip strese sokuyor.Bir kaç sayfa öncesi yazmıştım aramızdan birine bizim irkilmelerimiz çok fazla hele birde soyunmuşsa altı açıkken ayaklarını serbest bırakmışsam çocuk sanki uçacak içi havalanıyorhızlı hızlı yapıyorum kucağıma alıp sarmalayayım.sıkı sıkı tutulmayı çok seviyor çok huzurlu sarılınca yatarken emzir yedir altını temizle gazı olmasın yanına yat elini bile üzerine koysan bırakıyor kendini rahatlıyor.Bu irkilmelerin herkeste olduğunu biri söylerse acayip içim rahatlayacak.Yarın alt değiştirirken bi dener misiniz sizinkide serbest bırakınca boşluğa düşüyor gibi irkiliyor mu Bu arada mastit olmuşum bende largopen verdi doktor
Oluyor canım. Sıkı sarılınca olmuyor bizde de o yüzden bazen uyurken yarım kundak yapıyorum ki kendi kendini uyandırıp korkmasın. Bence korkulucak bi şey yok ama doktora gidersen rahat edersin önceden anlaşılıyor mu epilepsi bilmiyorumKızlar benim kardeşim epilepsi hastası nöbetleri irkilme şeklinde oluyordu 8aylıkken başladı bu sebeple irkilmeler morarmalar beni acayip strese sokuyor.Bir kaç sayfa öncesi yazmıştım aramızdan birine bizim irkilmelerimiz çok fazla hele birde soyunmuşsa altı açıkken ayaklarını serbest bırakmışsam çocuk sanki uçacak içi havalanıyorhızlı hızlı yapıyorum kucağıma alıp sarmalayayım.sıkı sıkı tutulmayı çok seviyor çok huzurlu sarılınca yatarken emzir yedir altını temizle gazı olmasın yanına yat elini bile üzerine koysan bırakıyor kendini rahatlıyor.Bu irkilmelerin herkeste olduğunu biri söylerse acayip içim rahatlayacak.Yarın alt değiştirirken bi dener misiniz sizinkide serbest bırakınca boşluğa düşüyor gibi irkiliyor mu Bu arada mastit olmuşum bende largopen verdi doktor
Ben sma'yi oglumda kullandım hep kabizdi. Mamadan oldugunu düşünüyorum.Sma bizi kabiz yapti similacta kakayi yesil yapiyor
Cok gecmis olsun öncelikle kardesinize Allah sifa versin.Kızlar benim kardeşim epilepsi hastası nöbetleri irkilme şeklinde oluyordu 8aylıkken başladı bu sebeple irkilmeler morarmalar beni acayip strese sokuyor.Bir kaç sayfa öncesi yazmıştım aramızdan birine bizim irkilmelerimiz çok fazla hele birde soyunmuşsa altı açıkken ayaklarını serbest bırakmışsam çocuk sanki uçacak içi havalanıyorhızlı hızlı yapıyorum kucağıma alıp sarmalayayım.sıkı sıkı tutulmayı çok seviyor çok huzurlu sarılınca yatarken emzir yedir altını temizle gazı olmasın yanına yat elini bile üzerine koysan bırakıyor kendini rahatlıyor.Bu irkilmelerin herkeste olduğunu biri söylerse acayip içim rahatlayacak.Yarın alt değiştirirken bi dener misiniz sizinkide serbest bırakınca boşluğa düşüyor gibi irkiliyor mu Bu arada mastit olmuşum bende largopen verdi doktor
güldürebilsiysem ne mutluCocuk kucagimda diye sesli gülemedim ya la.
Kendimi bir cizgi filmdeki kopel degerli gibi hissettim gulerken kihhhhkihhhhkihhhh
Ever doktor hep yapıyor, bunu kontrol etmek için yaptığını bilmiyordum. asıl mesele şimdi başladı. Yıkanırken balık gibi çırpınma. Tutamıyorum, elimden kayıyor. İlk zamanlar yıkamak ne kolaymış. Şimdi kımıl kımıl, karşı koyuyor, bluzumdan tutup çekiştiriyor, bırakmıyor. Artık tek başıma yıkayamıyorum.Bosluga dusmus gibi olsugundan adi da zaten parasut reflexi canim benim. 3 aydan sonra geciyor. 3 aya kadar bebek reflex ile hareket ediyor bu reflexler bebegin kontrol edemedigi reflexler zaten. Kendini kontrol etmeye baslayinca gececek. Doktorunuz hic yapmadimi ellerinden tutup aniden birakir bebek birden ellerini kollarini acar korkudan dusuyomus gibi eger bebek oyle yapmazsa doktorlar sorun oldugunu soyler tepki vermesi sorun olmadigini gosterir
Çok teşekkür ederim cevabınuz içinHaftalik tartusina bak bence. Su anki hali ile kilo alimo 200 civari ise mesela mamayi biraz daha azaltabilirsin. Haftalık 150 gr yeterli çünkü zamanla sut daha da artar. 1 ayda 1100 gr cok cok iyi. Aylik da 600 yeterli aslinda. Ama bu surecte degisik kademelerde mamayla kilo almis.
Tek memede 60 cc cok iyi. Bebegin emmesi tabi daha farkli. Bir de su var. Benim iki memeden 40 cc zorla.cikiyor. ama sol memeyi emince kusuyo cunku sut az olsa da tazyikli. Emzirme danismanim biraz geriye yaslanarak emzirmemi soylemisti ise yaradi.
Refluyu doktora sordum olabilir dedi. Her besleme sonrasi agizdan gazini cikar dedi.
Bunlara dikkat edince azaldi kusmalari hala var ama o da zamanla gecer
Ben mama olarak sma kullanıyordum son pakette similac a geçtim. Açıkçası ilk birkaç gün iyi gaz çıkarıyordu ama şimdi bi garipleşti. Sabahları aşırı kavranıyor. Gün içinde de yavaş yavaş çıkarıyor. Yalnız şöyle bir şey oldu geceki çişli bez sayısı bariz şekilde azaldı. Büyüdüğü için mi mamadan dolayı mı anlamadım. Gece mesela 12 den bu yana sadeve on saatte bir bez değiştirdik ki o da sadece çişliydi. Hanımlar Siz kaç saatte bir bez değiştiriyorsunuz? Bir de şu kilo alımı için bez takibi olayını pek anlamıyorum ben. Burdaki takiplerde bezin full dolu olması mı gerekiyor?
Su kitabi cok merak ediyorm ya trendyolda gordum ama siparis veremedim bi turlu olmadiGece artik bez degistirmiyoruz biz. Buyudukce azaliyor bence.
Ben hic cis takibi falan yapmiyorum takilmiyorum onlara ki kilo alma probleminiz vardi aslinda. Atak olayini tam hesaplayamayiz bebegin gelisimine gore olabiliyor cunku. Yani soyle 5. Hafta atagi 5in sonunda da gelebilir 4 un ortasinda da. Biz tam haftalarinda yakalidik. 8 i mesela 8 in icinde yakaladik. Aslinda erken dogum oldugumuz icin daha gec yakalamamiz lazimdi. Yani tahminen gidicez mecbur hangi haftaya yakinsa onun atagi
Ben şahsen hiçbir hormon ilacı ya da diğer şeyleri kullanmak istemiyorum çünkü hiçbirinin sağlıklı olduğunu düşünmüyorum. Condomda şöyle bir sıkıntı var "o an" geldiğinde onu bulmak, uğraşmak çok sıkıntı oluyorSu hamile kalmaktan korkan arkadaslar kontrol yontemi secmediniz mi kendinize. Benim doktorum 40 im ciktigi gibi kontrolde hemen sec bisey dedi. Ama bana zaten hap igne falan yasak. Spiralide ben istemedim. Esim korunuyo
Su kitabi cok merak ediyorm ya trendyolda gordum ama siparis veremedim bi turlu olmadisitede sorn verdi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?