Kızlar benim kardeşim epilepsi hastası nöbetleri irkilme şeklinde oluyordu 8aylıkken başladı bu sebeple irkilmeler morarmalar beni acayip strese sokuyor.Bir kaç sayfa öncesi yazmıştım aramızdan birine bizim irkilmelerimiz çok fazla hele birde soyunmuşsa altı açıkken ayaklarını serbest bırakmışsam çocuk sanki uçacak içi havalanıyor  hızlı hızlı yapıyorum kucağıma alıp sarmalayayım.sıkı sıkı tutulmayı çok seviyor çok huzurlu sarılınca yatarken emzir yedir altını temizle gazı olmasın yanına yat elini bile üzerine koysan bırakıyor kendini rahatlıyor.Bu irkilmelerin herkeste olduğunu biri söylerse acayip içim rahatlayacak.Yarın alt değiştirirken bi dener misiniz sizinkide serbest bırakınca boşluğa düşüyor gibi irkiliyor mu
 hızlı hızlı yapıyorum kucağıma alıp sarmalayayım.sıkı sıkı tutulmayı çok seviyor çok huzurlu sarılınca yatarken emzir yedir altını temizle gazı olmasın yanına yat elini bile üzerine koysan bırakıyor kendini rahatlıyor.Bu irkilmelerin herkeste olduğunu biri söylerse acayip içim rahatlayacak.Yarın alt değiştirirken bi dener misiniz sizinkide serbest bırakınca boşluğa düşüyor gibi irkiliyor mu
 Bu arada mastit olmuşum bende largopen verdi doktor

hızlı hızlı yapıyorum kucağıma alıp sarmalayayım.sıkı sıkı tutulmayı çok seviyor çok huzurlu sarılınca yatarken emzir yedir altını temizle gazı olmasın yanına yat elini bile üzerine koysan bırakıyor kendini rahatlıyor.Bu irkilmelerin herkeste olduğunu biri söylerse acayip içim rahatlayacak.Yarın alt değiştirirken bi dener misiniz sizinkide serbest bırakınca boşluğa düşüyor gibi irkiliyor mu

Hiç endişelenmedim.
 Hiç endişelenmedim. 

bende eşimin o hallerıne sinir olmakla beraber cok gülüyorum ki benm bebegım saatlerce aglayan bır bebek değil sorsan dünyaları yıktı cocuk
 bende eşimin o hallerıne sinir olmakla beraber cok gülüyorum ki benm bebegım saatlerce aglayan bır bebek değil sorsan dünyaları yıktı cocuk Mamayı günde bire indirmeye çalışıyorum inş. Bu hafta karıştı biraz bir iki falan diye de bakalım günde 2 ile ne kadar kilo almış olacak.
 Mamayı günde bire indirmeye çalışıyorum inş. Bu hafta karıştı biraz bir iki falan diye de bakalım günde 2 ile ne kadar kilo almış olacak. 

sitede sorn verdi ama
 sitede sorn verdi ama