2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Elifakca çok geçmiş olsun. Biz de 13 günlükken hastaneye yatıp 1 hafta kalmıştık. Çok şükür iyileşti. Senin kuzu da toparlar bir an önce umarım

kizlar cidden sizin bebisler uyuyo mu biz hic uyumuyoruz kafayi yicem durmadan meme istiyo. 3 saat uyudu bi kere şok oldum hatta. bi de bebegimin yuzu cok isilik oldu. bi oneriniz var mi yunlu falan da giydirmedim hic.
Bioderma intensive baume kullanıyoruz biz. Doktorumuz önerdi iyi geldi. Cildi hassasmış. Biz de çok cok cok öpüyoruz çocuğu. Bakteri florası oturuyormuş o yüzden oluyormuş.

Yok cnm anne bebek mağaza adı Ankara kuşcağız diye yazarsan 270 cc alıyor 1aylık dan itibaren kullanılıyor

Eklentiler

• 1582621118644493758887428918054.webp
    26,9 KB · Görüntüleme: 52
Benim oğlum da aynı böyle delircem kucakta uyuyo sıkıntı yok koyunca yatağına igne batırıyolar sanki. Mama konusu da aynı emiyo yutuyo aglayınca üstüne annem aç bu cocuk mama verelim diyor bende emdiğini hissettiğim zaman fazla vermek istemiyorum sonucta aranma bi refleks herseyde bunu yapıyo ama verince öyle bi hevesle içiyo ki beni yalancı çıkarıyor sütüm olmayınca anlıyorum emmediğini o zaman sorun yok mamayı veriyorum ay delircem napcagımı sasırdım

Hanımlar kehribar kolye kullanan arkadaş vardı etkisi gördü mü acaba bende bakayım diyorum diş için ağlama krizi gaz İcin iyiymiş diyolar ama orijinal olması önemliymiş Norveç kehribar iyiymiş sanırım

Tıpkı ben aynı ben şuan memeyi ememiyor düşüncesindeyim emse o kadar mamayı nasıl yiyecek benim ki emdikten sonra 120 yedi bugün mesela çok açken de bu kadarını yiyor ve aynı iştahla.Açlığını tokluğunu bilmiyor diyeceğim verince susuyor çok oluyorsa mama atıyor o da değil offff çok stresliyim kırkı bu şekilde karşılayacağımı hiç ummuyordum

Emzirme danışmanına gittim geçen hafta bende dedim acaba doymuyor mu cocugu cıplak tarttı 15 dk emzirdim tekrar tarttı 120 cc içmiş dedi kilo artışı anında oldu anlamadım bende şaşırdım üstüne 60 lık mama verdik içti bak bebekler japon balığı gibidir doygunluk hissi almıyor dedi karnı tokken uyumak rahatlatır kendini güvende hisseder dedi ben artık saldım süt olayını eşimle küsken sütüm cok azalmıştı kesinlikle moral önemli ve de yeterli hissetmemiz kendimizi mama yiyen de büyüyo süt içendr aç kalsa zaten ortalığı yıkar bizim sorunumuz gaz sancısı ağlamasını herkes aç bu cocuga yorması. Ağlamak dışında tepki veremiyor yavrucaklar eski neslin de en cok bildiği açlıktan ağlar bizim zamanımızda annelerimiz gaz damlası mı verdi mama mı verdi pişirdiler nişastayı dayadılar bize annem diyo limonlu su verirdim 1 haftalık tın diyor şimdi aman su kaynat sogut e bebekten bebek suyu alcam dedim babam içinde altın mı var bebek suyu nedir diyor biraz kapitalizme esir oluyoruz da işte en iyisini yapmak için bide hanımlar hepimizde yada cogumuzda olan şeyi az önce buldum süper anne sendromu :) müsait olunca netten okuyun isterseniz daha açılır kafamız

az önce beşiğe bıraktım uyuyor gibiydi biraz izledim uyanmazsa çıkarım diye derken yine unuttu nefes almayı dedim müdahale etmezsem ne olacak kendimi tuttum biraz bogulur gibi yaptı 2-3 saniye sonra toparladı kendi kendine sıpa, Perşembe Dr a gideceğim bunu kesin sormam lazım

Bioderma intensive baume kullanıyoruz biz. Doktorumuz önerdi iyi geldi. Cildi hassasmış. Biz de çok cok cok öpüyoruz çocuğu. Bakteri florası oturuyormuş o yüzden oluyormuş.
ya kafasinin icine kadar isilik. yarina randevu alabildim. kafayi yicem. annem de benden evhamli kizamik mi oldu acaba diyo. oturdun agliyorum. bebegim de hic durmuyo bu yuzden mi acaba

Aynısı oluyor. Unutuyor sonra hıııı deyip nefes almaya başlıyor. Ya alamazsa diye korkuyorum. Paranoyak olduk sıpalar yüzünden.

Küçük bir havluyu ütü ile ısıtıyorum bir kaç gündür zıbını ve kıyafeti arasına koyuyorum sancısı hafifliyor tabi havlu çabuk soğuyor 2-3 kere ısıtıp koyuyorum.Dikkat et çok yakıcı sıcak olmasın.Bir de öyle dene.

Kiraz çekirdeği, havlu... deniyorum ya. Gene muskatlı kimyonlu çay vericem. Ben de az içmeye başlamıştım atlattı diye. Yine günde 10-12 bardak içsem belki daha iyi olur. Bi sabah 7’de uyuyor, bi sabah 9’da.. perişan olduk ikimiz de. Bi de gözümün içine bakarak ağlıyor yardım et der gibi. Kıyamıyorum ama elimden de bir şey gelmiyor.

Doktora sorduğunda burayada yazar mısın bilgimiz olsun.Ben dediğim gibi bir kere şahit oldum.Ama bazen uyurken garip bir ses çıkarıyor düdüklü tencere gibi acaba o zaman nefesini mı tutuyor ki sonra derin nefes alıyor ağzından.Bu bebekler de artık kocaman oldu ne anne karnı unutsunlar orayı artık kaç zaman geçti

ya kafasinin icine kadar isilik. yarina randevu alabildim. kafayi yicem. annem de benden evhamli kizamik mi oldu acaba diyo. oturdun agliyorum. bebegim de hic durmuyo bu yuzden mi acaba
Ateşi yoksa sıkıntı yapmayın bence. Yarın doktorunuz net söyler zaten muhtemelen. Huysuzluğınun son sebebi olabilir bence isilik. Sıkıntı yapacak bir şey değil.

Az önce yine uyuttum uyandı uyuttum uyandı ama kıvranarak uyandı.kaldırdim sırtına vurdum biraz sanırım ağzına süt gelmiş ondan kıvranırmış öyle yapınca uykuya daldı şimdi.Bazen gaz dışında da kıvranıyorlar hangi derdi var çözemiyoruz kuzuların dili yok ki

Yok. Göremedim. 2 numarası var. o kadar uykusuzum ki!

Aptamil Conformil 1 Bebek Sütü 300 gr
Aptamil Conformil 1 Bebek Sütü 300 gr Fiyatı - Taksit Seçenekleri

Şöyle şuraya bırakayım. Migros linkini copy paste yaparak açar mısın? Diğer türlü açılmayacak sanırım

Açılıyormuş

kizlar cidden sizin bebisler uyuyo mu biz hic uyumuyoruz kafayi yicem durmadan meme istiyo. 3 saat uyudu bi kere şok oldum hatta. bi de bebegimin yuzu cok isilik oldu. bi oneriniz var mi yunlu falan da giydirmedim hic.
Benimki 40ina kadar isilik oldu sonra kendiliğinden geçti.Banyodan sona yüzünü nemlendirdim sadece.Eğer o isilik dediğin kızarıklıklar kendiliğinden sönüyorsa sıkıntı yok ama sönmüyor ve daha da çoğalıyorsa alerjik olabilir cildiyeye götürmen gerekebilir.Benimkinin kendiliğinden söndüğü için doktor bir şeye gerek duymadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…