Oy kuzum cok gecmis olsun.Bronşittrn yatıyor 4 gün oldu
Benimkinde olmuştu ama 1 kere oldu bir daha olmadı.Nefes tutma mıydı, burnu mu tıkalıydı ,boğazına süt mü geldi tıkandı anlamadım açıkcası hemen sırtına vurdum düzeldi saniyelik bir şeydi.Başka bir arkadaş nefes tutma olayından bahsetti kendi bebeğinde varmış ama zamanla geçiyor demişti.
Buna dikkat etsen iyi olur sanki. Bebekler kendilerini anne karnında sanıyor, ondan oluyor diye biliyorum. Beni ürküten bir durum. 2 haftadır Deniz de yapıyor arada bir. 4-5 kere olmuştur. Sonra birden nefes alıyor. Gece yaparsa, uykuda yaparsa diye tetikteyim sürekli.bizde4-5 kez oldu son günlerde
Buna dikkat etsen iyi olur sanki. Bebekler kendilerini anne karnında sanıyor, ondan oluyor diye biliyorum. Beni ürküten bir durum. 2 haftadır Deniz de yapıyor arada bir. 4-5 kere olmuştur. Sonra birden nefes alıyor. Gece yaparsa, uykuda yaparsa diye tetikteyim sürekli.
Her bebek kendine özel 500 ft ile 1 kg arası dedi bnm de bnm çocuk 1,5 saatte bi emiyo 3cm uzamış 1220 gr almış ama kıyas yapma çünkü bnm doğumun 2.gün0 kahvaltı izlemesi fln çıkarları doğrutsoydınBugün kontrole gittik 1 ay doldu.aşı da olduk. 5 cm uzamış boyu üst sınırda dedi iyi dedi ama sadece 500 gr almış bebeğim, kilo takibi yapmak için 15 gün sonra çağırdı. nolck şimdi bilmem, sizlerin bebişi ilk ay kaç kilo aldı , nasıl bir yöntem izlemeliyim şaşırdım artık
Hepsini denedim Dr Brown bir numara cnm anne gögsü gibi ama şöyle bişey var bizim burda Bi bebek magazasında 50 TL anne bebek adı heryerde 200 falandı istersen alıp kargolayabilirimKizlar anti kolik biberonlardan kullanan var mi?
Avent ariyorum ama 1ay +var onu mu alicam zaten bi kac sitede anca var. E bebekte falan yok bile.
Mama olayi cok gaz yapmaya basladi once bi biberonu degistiricem sonra olmazsa mamayi degistiricem.
Hepsini denedim Dr Brown bir numara cnm anne gögsü gibi ama şöyle bişey var bizim burda Bi bebek magazasında 50 TL anne bebek adı heryerde 200 falandı istersen alıp kargolayabilirim
Gunaydn arkadaslardun gece misaferm vardi bizimki pek uyuyamadi 12 gibi mama vermstm dalana kadar 1 bucuk oldu bindaha mama veremedim 6 bucukta uyandi ya o kadar saat acc kalmssi norml mi 2 ayligiz uyandrp beslemk istemiom ama tedrgn oldm
O zamn sorun yok uyusnda bizde dinlenlm uyunadigi geceleri uyuyo galibaHic bisey olmaz. Zaten kilosu falan yerinde. Ben uykularindan uyandirmiyorum artik. Hatta ben o isi 15. Gunden beri yapmiyorum ne zaman uyanirsa o zaman besliyorum. Zaten oteki turlu bi sure sonra alisip ac olmasa bile uyaniyormus
Hepsini denedim Dr Brown bir numara cnm anne gögsü gibi ama şöyle bişey var bizim burda Bi bebek magazasında 50 TL anne bebek adı heryerde 200 falandı istersen alıp kargolayabilirim
Süt konusunda yazılanlar beni de rahatlattı yalnız değil mişimİlk 7 gün nerdeyse hiç sütüm gelmedi bebeğim ilk 7 gün küvözdeydi ne kadar ağladım anlatamam gözlerim kan çanağına dönmüştü sonra 1-2 cc artmaya başladı bebeğim küvöZden 7. Gün çıktı . Hala yeterli değil üzülüyorum ben de , bugün hastaneye kontrole gittik bebeğim sadece 1 Ayda 520 gr almış. Sizce çok mu az ? Zaten yediğini sürekli kusuyor, ama yapçk bişi yok ben elimden geleni yapıyorum gerisi artık Allah a kalmış, bugün bebeğimin kalbinde üfürüm duydu doktor , şimdi de çocuk kardiyologuna görünmek zorundaymışız, Bi de bu özel hastanelere gıcık gittim soyup soğana çeviriyorlar insanı! Devlete mi geçsem, devletin doktorlarına güveniyorum daha da uygun olur. Bi sen benim bebem de doğduğundan 5 saat sonra küvöze alındı, ilk sarılıktan yattı sonra enfeksiyon kaptı içeride Bi de 5 gün daha ondan yattı kafayı yemiştim herkes beni suçlamıştı sen streslisin ondan sütün gelmiyor falan diye. İnsanlar destek olmak Yerine insan suçlamayı daha cazip buluyor, bilhassa Türkiye de durum bu. suçlamak her zaman daha kolaydır araba devrilince yol gösteren çok olurmuş o hesap. Mutsuzluğumuzdan beslenen bir kitle var çevrede ne yazık ki. O yüzden ben elalemin ne dediğini hiç kafaya takmıyorum artık sinirlerimi aldırdım . Bu arada ilk 2 haftada tüm bu sütümün azlığını bile bile görmcemle kaynanam bana sütünü sağ sağ çocuğun yüzüne sür kulağına alnına sür tüyleri dökülsün demesin mi?! Süt çok fazla geliyo ya totoşumuza da sürelim.
Teşekkürler amin inşaallah bizimkiler de çabucak atlatırtedirdin olma ablam birini 3 aylıkken diğerini 6 7 aylıkken mi ne sünnet ettirdi çok şükür bir sıkıntı olmadı 3 ayllıkken olan daha daha kolay iyileşti hayırlısıyla atlatırsınız
kizlar cidden sizin bebisler uyuyo mu biz hic uyumuyoruz kafayi yicem durmadan meme istiyo. 3 saat uyudu bi kere şok oldum hatta. bi de bebegimin yuzu cok isilik oldu. bi oneriniz var mi yunlu falan da giydirmedim hic.
Migros sanal markette gördüm an itibariyle3 Aydan sonra gaz geçiyor demiştim bir ara, bayağı da azalmıştı ama yine başladı. Mamaya geçince başladı. Ne güzel aptamil conformil gaz yapmıyordu. Hiçbir yerde bulamıyorum. İnternette de Yok. 100 lira olsa alacağım umrumda değil.
Gaz başlayınca uyku şekli de değişti. Gaz çıkarma pozisyonunda, karnı dizimin üstünde uyuyor. Kolumu da yastık olarak kullanıyor, sırtına masaj yapmadan uyumuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?