2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bizde4-5 kez oldu son günlerde

bizde4-5 kez oldu son günlerde
Buna dikkat etsen iyi olur sanki. Bebekler kendilerini anne karnında sanıyor, ondan oluyor diye biliyorum. Beni ürküten bir durum. 2 haftadır Deniz de yapıyor arada bir. 4-5 kere olmuştur. Sonra birden nefes alıyor. Gece yaparsa, uykuda yaparsa diye tetikteyim sürekli.

3 Aydan sonra gaz geçiyor demiştim bir ara, bayağı da azalmıştı ama yine başladı. Mamaya geçince başladı. Ne güzel aptamil conformil gaz yapmıyordu. Hiçbir yerde bulamıyorum. İnternette de Yok. 100 lira olsa alacağım umrumda değil.

Gaz başlayınca uyku şekli de değişti. Gaz çıkarma pozisyonunda, karnı dizimin üstünde uyuyor. Kolumu da yastık olarak kullanıyor, sırtına masaj yapmadan uyumuyor.

ilk kızımda hiç olmamıştı korkmaya başladım sık sık olunca cidden

Her bebek kendine özel 500 ft ile 1 kg arası dedi bnm de bnm çocuk 1,5 saatte bi emiyo 3cm uzamış 1220 gr almış ama kıyas yapma çünkü bnm doğumun 2.gün0 kahvaltı izlemesi fln çıkarları doğrutsoydın

Kizlar anti kolik biberonlardan kullanan var mi?
Avent ariyorum ama 1ay +var onu mu alicam zaten bi kac sitede anca var. E bebekte falan yok bile.

Mama olayi cok gaz yapmaya basladi once bi biberonu degistiricem sonra olmazsa mamayi degistiricem.
Hepsini denedim Dr Brown bir numara cnm anne gögsü gibi ama şöyle bişey var bizim burda Bi bebek magazasında 50 TL anne bebek adı heryerde 200 falandı istersen alıp kargolayabilirim

Gunaydn arkadaslar dun gece misaferm vardi bizimki pek uyuyamadi 12 gibi mama vermstm dalana kadar 1 bucuk oldu bindaha mama veremedim 6 bucukta uyandi ya o kadar saat acc kalmssi norml mi 2 ayligiz uyandrp beslemk istemiom ama tedrgn oldm

Hepsini denedim Dr Brown bir numara cnm anne gögsü gibi ama şöyle bişey var bizim burda Bi bebek magazasında 50 TL anne bebek adı heryerde 200 falandı istersen alıp kargolayabilirim

Ohaa farka bak onceden alip depolamislar baya herhalde yada olayin farkinda degiller bi bakiyimda piyasa olmadi isterim

Gunaydn arkadaslar dun gece misaferm vardi bizimki pek uyuyamadi 12 gibi mama vermstm dalana kadar 1 bucuk oldu bindaha mama veremedim 6 bucukta uyandi ya o kadar saat acc kalmssi norml mi 2 ayligiz uyandrp beslemk istemiom ama tedrgn oldm

Hic bisey olmaz. Zaten kilosu falan yerinde. Ben uykularindan uyandirmiyorum artik. Hatta ben o isi 15. Gunden beri yapmiyorum ne zaman uyanirsa o zaman besliyorum. Zaten oteki turlu bi sure sonra alisip ac olmasa bile uyaniyormus

Hic bisey olmaz. Zaten kilosu falan yerinde. Ben uykularindan uyandirmiyorum artik. Hatta ben o isi 15. Gunden beri yapmiyorum ne zaman uyanirsa o zaman besliyorum. Zaten oteki turlu bi sure sonra alisip ac olmasa bile uyaniyormus
O zamn sorun yok uyusnda bizde dinlenlm uyunadigi geceleri uyuyo galiba

Netten buldum simdi.. senin soyledigin magaza sanirim mommy&baby.. 50 tl 60ml
65 tl 250ml .. buyugu aldim. Pembesini mi alsam diye cok dusundum ama sevemedim. Sadece ici pembe olanida o magazada yoktu mavili aldim.. neden bu kadar ucuk fiyatlar var acaba.. 300 tl yazan bile var

kizlar cidden sizin bebisler uyuyo mu biz hic uyumuyoruz kafayi yicem durmadan meme istiyo. 3 saat uyudu bi kere şok oldum hatta. bi de bebegimin yuzu cok isilik oldu. bi oneriniz var mi yunlu falan da giydirmedim hic.

Süt konusunda yazılanlar beni de rahatlattı yalnız değil mişim tesadüf seni alıntı yaptım Mihrimah emzirme süreci gerçekten yıpratıcı kaygı açısından yetti mi doydu mu aç mı kaka kaç kez yaptı sayıyprum ona göre kanaat getirmeye çalışıyorum doyup doymafığına falan gece doydupundan şüphem yok ama gün içinde şüpheliyim. Kaka konusunda da şöyle bir durum var özellikle ikinci üçüncü bebeği olan anneler!!!!!! Oğlum günde bir kez kaka ya yapardı ya yapmazdı ama yaptığı zaman da sağlam yapardı püre kıvamında ve hatrı sayılır miktarda kilo alımı da gayet iyiydi. Kızım da püre kıvamına hiç geçmedik suyu bez çekiyor bezde de biraz pütür kalıyor az az sık sık yapıyor kilo alımı oğlumda ki gibi değil daha az. Ve ben o kadar çok şeyi birarada yiyorum ki süt kaygısı ile yemezsem sütüm olmayacakmış gibi ah annelik kaç bilinmeyenli denklem

tedirdin olma ablam birini 3 aylıkken diğerini 6 7 aylıkken mi ne sünnet ettirdi çok şükür bir sıkıntı olmadı 3 ayllıkken olan daha daha kolay iyileşti hayırlısıyla atlatırsınız
Teşekkürler amin inşaallah bizimkiler de çabucak atlatır

kizlar cidden sizin bebisler uyuyo mu biz hic uyumuyoruz kafayi yicem durmadan meme istiyo. 3 saat uyudu bi kere şok oldum hatta. bi de bebegimin yuzu cok isilik oldu. bi oneriniz var mi yunlu falan da giydirmedim hic.

Buyudukce arti uykusu... benimde isilik olmustu bi ara ama o ara fazla giydirmisim.. bide mustela stelatopia kullaniyorum. Ayrica i donem bide alerset kullandim

Migros sanal markette gördüm an itibariyle

Kızlar bizim bugün kırkımız oldu çok şükür fakat ben şu kırk bir gelsin herşey iyi olacak diye kendimi avutuyormuşum iki üç gündür çocukta uyku namına bişey kalmadı önceden em azından iki saat uyuyordu gece iki saatte bir uyanıyordu şimdi uyuyor ıııııııı ıııııı sesler çıkarıyor yerine koyunca uyanıyor ağlamaya başlıyor bende perişan oldum düşüp bayılacağım uykusuzluktan.
sütü olmayanlar benimde sütüm ne yaptıysam gelmemişti.5 gün önce göğüs ağrılarım ateş kızarıkık sebebiyle gittim mastit olmuşum iki gündür sanki sütüm gelmeye başladı gibi elimle sağınca kaynayarak çıkıyor ama sağıyorum iki
Üç saat 60cc şükürler olsun bir damla yoktu dizinde gelir Ama anlamadığım bişey var çocuk emiyor emdikten sonda 90cc mamayı hiç birşey yememiş gibi yiyor memeyi enemiyor mu meme yeyip ardından mama yediği ile direk mama yediği arasında cc farkı yok çocuk iki türlüde aç gibi yiyor göğüs uçlarım büyük ondan mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…