2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeği gaz sancısı çeken arkadaşlar biogaia yi denediniz mi? Eskiden günde üç kere şurup veriyordum sadece anı kurtarıyordu. Biogaiayı kullanmaya başladık 6 gün falan hiç etki etmedi çok sancısı vardı. 6 gün sonra neredeyse tamamen kesildi sancısı. Çok rahat pırt yapıyor şiddetle tavsiye ediyorum. Biri buraya güzel bir açıklama yazmıştı bağırsak florasıyla falan ilgili ama kimdi unuttum

2.Ay aşısı yaptıran arkadaşlar aşıdan sonra bir huysuzluk filan oldu mu ya da ateşlenme filan ? Biz yarın aşımızı olacağız bir de rota virüsü aşısı yaptıracağım sizler de yaptırdınız mı?

Bebekleri uyumayan arkadaşlar uyumayınca uyumuyorlar ben de çok defa bayılacak duruma geliyorum.Her türlü taktiği denedim yine de olmuyor bazen.Memelerim ağrıyor artık.Doymuyor diye mamayı ben de verdim ama yok ardından yine memeye yapıştı dedim demek ki derdi açlık değilmiş.karnını doyur gazını çıkar uyut yatağına yatır hop geri uyansın saatlerce aynı eylemi yapıp duruyoruz öyle.Ne zaman düzelecekler bakalım.

Ben en baştan beri onu kullanıyorum onun dışında başka damla hiç kullanmadım ama yine de gazımız oluyor benim de sıcak havlu sancısına iyi geldi.

Bizim pazar günü 40 ımız çıktı teyzeleri. Yüzümuzde isilik cok bizim de. Alerjiye randevu aldim. Ayrica ikinacam diye uyumuyor gece. Altini acarken kaka yapiyordu. Bnde bezi kalana kadar soyup emziriyorum. Hemen gaz ve kaka olayi bitiyor. Bir deneyin

Eklentiler

• IMG_20200223_135135_234.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 31
2. Cocugu olanlarla ayni derdi paylasiyoruz 4.5 yasinda kizim var. Sürekli sıkarak sarilmaya, kafasini ellemeye calisiyor. Kucagima ver diye agliyor ve cocugun yanina gidip bagiriyor korksun diye. Yapma dedigim herseyi yapiyor. Ne yapacagimi bilemiyorum. Kızsam olmuyor, kızmasam olmuyor. Kur'an egitimi icin krese yazdirdim. Ders calismasina yardim ediyorum, oyun oynuyorum ama daha fazla ilgi bekliyor. Ilk cocugu olanlar acemilikten, 2. çocugu olanlar ikisiyle birden ugrasmaktan zorlaniyor. Allah yardimcimiz olsun

Ben dogdugundan beri kullaniyorum. 3. Ayda birakicam memnunum. Kendi kendi kendine cikarabiliyor baya

P pelinsamet06 ben 2. Ay asilarini yaptirdim. Rota icin bizim ebede oyle dedi ama doktorum bir arada hatta ayni gun yapmak daha iyi daha cok tercih ettigimiz bir uygulama dedi. Saglik ocagi asilariyla hastane kontrolunu ayni gune denk getirip rotayida hastanede yaptirdim sadece veremle diger asilarib arasinda 1 hafta biraktik. Cok buyuk bir huysuzluk olmadi allahtan

dayanamadim doktora gittim. cok yuksek ihtimalle süt alerjisiymis. yani ben süt ve süt ürünü hic tuketmicem. atopik dermatit tanısı kondu. canim benim geceden beri sulu kaka yapiyor. nedeni buymus

Cuma günü yapıldı canım aşısı.hemşire ya huzursuzluk yapar uyumaz yada uyku yapar dedi.aşıdan sonra 4 saat uyudu benimki gecede sorun yaşamadık.2.ayda 3 tane aşı yapılıyo diye rota virüsü aşısını bi daha ki ay yaptırıcam

dayanamadim doktora gittim. cok yuksek ihtimalle süt alerjisiymis. yani ben süt ve süt ürünü hic tuketmicem. atopik dermatit tanısı kondu. canim benim geceden beri sulu kaka yapiyor. nedeni buymus

Benim ki hep sulu yapiyor hatta sumukte var acayip sekilde isilik de oldu ben hatta sut alerjisimi falan diye sıkıstirdim doktoru yok dedi. Gecer insallah cabucak

Benim ki hep sulu yapiyor hatta sumukte var acayip sekilde isilik de oldu ben hatta sut alerjisimi falan diye sıkıstirdim doktoru yok dedi. Gecer insallah cabucak
Ayy her gün yeni bi paranoyaya yelken açıyoruz benim de öyle ama hiç düşünmücem bile artık tamam. Bugun yine mama yedik bi ton. Tam azaltyık oh diyorum cocuk her öğünğ mamayla geciriyor. Annelik delilikmiş

Ankara'da yasayan arkadaslar kalca ultrasonu icin onerebileceginiz bir yer var mi acaba?

Mustela stetopia kullandık bizde de oldu süt alerjisi için 7li tarama deri testi yaptılar çıkmadı onu yaptır bence çünkü nerdryse hersey de süt var

Ankara'da yasayan arkadaslar kalca ultrasonu icin onerebileceginiz bir yer var mi acaba?
Selam yarın biz çektiricez gazi hastanesinde cocuk takibi vs çok iyi sünneti de orda düşünüyorum hem üniversite hastanesi mesela prof a muayene olmak istersen belli ücret karsılıgı prof muayene ediyor ben cok memnunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…