- 10 Mayıs 2019
- 129
- 84
- 13
- 32
Birincisi ben sana laf atmadim hala sen bana atip duruyorsun. Ne sirret bi tipmissin Allahim esirgesin. İkincisi ben wp grubuna hic katilmadim. Sen kendi kendine kuruntu yaptin. “Psikolojisi bozulan hanfendiler” grup kurdu kendi “steril/sorunsuz” grubunda konusuyor sandin. Ama grup sadece ozel fotolarini burda paylasmak istemeyip kendini daha yakin hissedenler tarafindan bu amacla kuruldu.
Biz o gereksiz tartismayi “hakli ya da haksiz ayirmadan” fikir ve duygu alisverisi ile cozduk diger arkadaslarla. SEN HARİC. O zaman da dedim, her insanda tartisma kulturu yok iste. Biz nezaket cercevesinde hislerimizi yazip birbirimizi anlarken -ki ben sonrasinda sizi incittigimi, sizin icin bu kadar onemli oldugunu bilmiyordum diyerek ozur de diledim- sen hala yuz yuze olsa sac bas dalacak hissi veren KALİTESİZLİGİNLE sacma sapan yazilar yazmaya, hic alakasiz yerlerde bize satasmaya devam ettin. Boyle olumsuz anilarimizi paylasmayalim daha olumlu olalim diye fikir sunan arkadaslardan biri -ki daha once onun da kayiplari vardi- bebegini kaybetti gruptan ayrildi. Ben de senin satasmalarina dayanamayip artik yazmayacagim dedim.
Hatta sunu da soyleyim. Senin soylediginin aksine, daha önce benzer acilar yasayan arkadaslar olarak birbirimize destek olmak amacli baska grup mu kursak dediler (wp degil). Sonra gerek olmadigi anlasilinca burda devam etti herkes. Biz yine herkesin acisini paylastik. Bazilarimiz fazla aciyarak, kanayarak; hepsi bu..
Bunlari niye yazıyorum? Cunku simdi sen surekli beni ima ettigin icin wp grubuna katilmisim durumu ortaya cikmasin diye. O grup bana hitap etmiuordu, ben de tanimadigim insanlarla tel no paylsarak o kadar samimi olamam. Ama bu benim tarzim. Kimseyi eleştirmiyorum. Sadece o grubun amacinin senin hala iftira attigin gibi “ay bizim psikolojimiz bozuluyo” amacina hizmet etmedigini BURDA OLMAYAN O KİSİLER ADİNA tekrar ifade etmek istedim.