- 29 Temmuz 2018
- 807
- 997
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynıymışız :) maşallah büyüyor bebişlerimiz :)23+5 te gitmiştim 620 gramdı boyunu bilmiyorum![]()
Kızlar bebek arabalarınızın marka ve modelini de yazabilir misiniz? Ben travel sistem alayım diyordum ama duyduğum kadarıyla travel sistemler genelde büyük ve ağır olup araba arkasına sığmakta sorun yaşıyormuş. (Arabamız küçük bir şey, bagajı dar) baston olup ana kucağı monte edilen bir şey almayı planlıyorum şuan. Siz ne düşünüyorsunuz?
internetten baktım da göremedim, siz nereden aldınız, fiyat nasıl? Yani aslında imkanımız var, ben de çalışıyorum ama yine de çok zorlamayacak bir şey düşünüyorum. Bir de işte herkes sonradan baston da almış. İki tane bebek arabası almak çok şey gelmiyorImkaniniz varsa silver cross spirit diyorum. Tek elle acilip kapaniyor, uzerine ana kucagi monte ediliyor. Biraz pahali.
Dediğiniz araba bastonmuş galiba :) 2 2kedi_1deli ama bulamadm tabi, ingiltere de bir site dışında
Dediğiniz araba bastonmuş galiba :) 2 2kedi_1deli ama bulamadm tabi, ingiltere de bir site dışında
Bende sizdenim benidd unutmayinSenle biz doğuma 3 parça eşyayla gideceğiz böyle giderse
Benim toplamda bir hastane çıkışım, 3lü yenidoğan uzun kollu body 2 tane yeleğim bir de 3-6 ay alt üst takım var
Kızımda bir tane hastane çıkışı almıştım deseni unisex miydi, yoksa kız deseni miydi bir türlü hatırlayamıyorum.
Unisex ise ve eskimemişse hastane çıkışı almama gerek kalmayacak. 2 tane yeter bir de hastane veriyor 3 takım olacak:)
Ben daha sadece 1 çift çorap aldım![]()
Ben fazla bisey almayacagim. Bebek dogduktan sonra gerekli oldukca alirim diye düşünüyorum. Sehrinden uzak degilim avm 15 dk uzagimda
Ben de pompa alacağım da medela ya da ameda çiftli elektrikli alacağım. 1000 tl yaklaşık fiyatları
Kızımda Philip Avent tekli almıştım ama kızım maksimum 8 ay anne sütü aldı son aylar çekmiyordu bile.
Bir de ucu göğsümü almadı, hastanede ameda uç vermişlerdi onu ucuyla değiştirip kullandım. Benimle yıldızı barışmadı makinenin:)
Bir de kurutmalı sterilizatör lazım, kızımda kullanmıştım büyük kolaylıktı, ama kırıldı
Sterilizator gereklimi gercekten ya. Hic bilmiyorum o konuyu.. pompam var arkadasinkini aldim bakalim nasil olucak
Ne kadar şanslısın benimkilerin ne ilkinde ne de bunda bir iğnesi bile yokBizde bugun dayanamayip alisverise gittik.tam alisveristeyken kayinpederim aradi bebise alisveris yapiyoruz deyince bende carsidayim bende biseyler alayim deyip yanimiza geldi.esim tek cocuk dolayisiyla ilk torun olunca biraz fazla özeniyorlar neyse ne var ne yok herseyi fazlasiyla aldi sagolsun.yani plansiz oldu ama 1 gunde bitti çok şükürbana 2 pijamada aldik ama 1 tane daha alcam onun haricinde alinacak kalmadi en azindan simdilik...
Pijama degilde gecelik al bi de istersen ilk gunler hastanede falan gecelik daha iyi oluyomusBizde bugun dayanamayip alisverise gittik.tam alisveristeyken kayinpederim aradi bebise alisveris yapiyoruz deyince bende carsidayim bende biseyler alayim deyip yanimiza geldi.esim tek cocuk dolayisiyla ilk torun olunca biraz fazla özeniyorlar neyse ne var ne yok herseyi fazlasiyla aldi sagolsun.yani plansiz oldu ama 1 gunde bitti çok şükürbana 2 pijamada aldik ama 1 tane daha alcam onun haricinde alinacak kalmadi en azindan simdilik...