• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Canım bunları aldım kundak tamamen koton diyor hoşuma gitti inş kullanışlıdır. Biraz geç oldu bi arkım 27 haftalık doğum yaptı :( ona uğradım Allah bizim evlatlarımıza sağlıkla zamanında gelmeyi nasip etsin🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Yaa nasil durumu simdi canim ? Cok gecmis olsun insallah iyilerdir . Neden dogum yapmis sebep ne peki ? Bende daha hicbirsey yapmadim boyle duyunca korkmaya basladim , daha cok isim var cunku :) senin kiyafetlerinde coook k guzel huzurla giydirmeyi nasip etsin Rabbim :)

Cok guzeller ya gule gule saglikla giysin.. benimde arkadasim 28 haftalik dogum yaptiktan sonra basladim bende insan biraz tirsiyor valla. Bebek arabasi bende tek elle katlanir bisey aldim ozellikle bence baska seyden kisilir ama ondan kisilmaz bana oyle geldi. O yuzden bizimki de biraz tuzlu oldu. Foto ekleyebilsem koyucam da neden anlamiyorum uygulama uzerinden bi turlu foto ekleyemiyorum
Bencede tek elle katlanmasi cok cok onemli . Bende ilk kizimda joie nin bebek arabasini almistik oda tek elle katlaniyordu ikincisinde daha pahali daha fonksiyonlu bebek arabasi aldik ama tek elle katlanmiyordu üstünü cikartip katlayip koymak gerekiyordu arabaya o yuzden hic kullanisli olmadi simdi eski bebek arabasini kullaniyorum . Bebek ile yalniz kalindiginda arabayida kolaylikla tasimak com onemli

Ben de cihazi aldim. Bugun olcmeye basladim.
Aclik 92
1 saat tokluk 104
2 saat tokluk 89 cikti.
50 gr seker yuklemesi 152 cikinca dr 100 luk yukleyelim demişti. Istememistim. O da haftalik olc yolla o zmn demisti.
Kızlar şeker yükleme sonucu çıkmış.açlık olan yüksek kırmızıyla gösterilmiş diğerleri siyah ama yüksek galiba bilgisi olan var mı 🤔 bi arkadaş insülin kullanmaya başlamıştı değerler nasıldı o_O yarın gidicem sonuç için ama merak ettim şimdi
Açlık:125
1.saat: 195
2.saat:159

Ben de cihazi aldim. Bugun olcmeye basladim.
Aclik 92
1 saat tokluk 104
2 saat tokluk 89 cikti.
50 gr seker yuklemesi 152 cikinca dr 100 luk yukleyelim demişti. Istememistim. O da haftalik olc yolla o zmn demisti.

Bende bugün yeniden gittim.acil dahileyeye gitmemi ve perinotoloji uzmanı tarafından takip edilmemi söyledi.gittiğim hastane eğitim ve araştırma hastanesi benim sonuçları yüksek buldu.
Bugün akşam şeker ölçüm cihazıyla kendim ölçtüm açlık 188 tokluk 118 çıktı nasıl dengesiz 🤦‍♀️

Yaa nasil durumu simdi canim ? Cok gecmis olsun insallah iyilerdir . Neden dogum yapmis sebep ne peki ? Bende daha hicbirsey yapmadim boyle duyunca korkmaya basladim , daha cok isim var cunku :) senin kiyafetlerinde coook k guzel huzurla giydirmeyi nasip etsin Rabbim :)
cnm birden bebek sıkıntıya düştü demişler gebelik zehirlenmesi süphesiyle gitmiş doğuma almışlar 950 gram minnacık bişeydi.Allahım sağlık versin.bu arada migrosda emzirme ve destek yastığı mycey marka 28 tl ye düşmüş bitmeden alın derim ben bacak arama koyup uyudum cok rahattı :)

Merhaba kızlar ben bugün 23 haftalık oldum ama idrarda protein fazla çıktı gebelik zehirlemesiymis ama benim tansiyonum gayet normal hiç 13 bile olmadı büyüğü öğleden sonra doktora gidicem bakalım ne diyecek dua edin mübarek cuma günü öyle birşey olmamış olsun

Merhaba kızlar ben bugün 23 haftalık oldum ama idrarda protein fazla çıktı gebelik zehirlemesiymis ama benim tansiyonum gayet normal hiç 13 bile olmadı büyüğü öğleden sonra doktora gidicem bakalım ne diyecek dua edin mübarek cuma günü öyle birşey olmamış olsun
kaç çıktı değer? benimde sağlık ocağında yapılan idrar testinde doktor protein kaçağı dedi benımde tansıyonum normal çıkıyordu bende kontrolüm var haftaya o zaman kendi doktoruma tekrar bakmasını söyleyeceğim inşallah guzel sonuclarla dönersin

cnm birden bebek sıkıntıya düştü demişler gebelik zehirlenmesi süphesiyle gitmiş doğuma almışlar 950 gram minnacık bişeydi.Allahım sağlık versin.bu arada migrosda emzirme ve destek yastığı mycey marka 28 tl ye düşmüş bitmeden alın derim ben bacak arama koyup uyudum cok rahattı :)
Korkuyorum boyle sıkıntilar duydugumda. Insallah saglicakla hepimiz bebegimizi kucagimiza aliriz. Ben yurt disindayim ama cok fazla test yapilmiyor insallah hersey yolundadir :)

Korkuyorum boyle sıkıntilar duydugumda. Insallah saglicakla hepimiz bebegimizi kucagimiza aliriz. Ben yurt disindayim ama cok fazla test yapilmiyor insallah hersey yolundadir :)

Korkma gerekli olanlari yapiyolardir mutlaka. Bende yaptiriyorum ama sonuclara bakmayi unutuyorum.bazen. kultur sonuclarim 1 hafta once cikmis doktorum mail atmis simdi gordum. Benimde derdim safra kesem.

Bende bugün gittim risklı olduğu için perınatolog takıp edecek artık istırahat edeceksın dedi

Sterilizator gereklimi gercekten ya. Hic bilmiyorum o konuyu.. pompam var arkadasinkini aldim bakalim nasil olucak
ben pompa sterilizator almayi dusunmedigim şeyler. Bana neden hatirlamiyorum bikere pompa gerekmisti.ark almistim bi ise yaramadi elimde sut bezelerini bularak sagmistim daha kolayima gitmisti.9. Aydan sonra ise baslamistim ustelik. Ihtiyac duymadan almak gereksiz geliyor bana misal ben biberon almistim ilk gebelikte bisuna almisim aylarca bekledi dolapta su icmeye basladiktan sonra suluk basligi takip kullanmistim.
Gecmis olsun saglicakla gelsin bebegin

kaç çıktı değer? benimde sağlık ocağında yapılan idrar testinde doktor protein kaçağı dedi benımde tansıyonum normal çıkıyordu bende kontrolüm var haftaya o zaman kendi doktoruma tekrar bakmasını söyleyeceğim inşallah guzel sonuclarla dönersin

inşallah sıkıntı olmaz arkadaşlar, belki sağlık ocağında testler tam doğru çıkmıyorda olabilir.

Benim bugün tansiyonum 13/9 çıkmaya başladı. Pazartesi bi idrar tahlili vericem bakalımm

Çok şükür birşey çıkmadı kızlar sağlık ocağı korkuttu beni bende bugün kendi doktoruma kontrole gittim öğleden sonra sonuclari gösterdim o değer önemli değil hamilelikte bı miktar yükselmesi normal korkma dedi çok şükür icim rahatladı onemsenecek birşey yok dedi bu arada değerim 12 çıkmıştı

inşallah sıkıntı olmaz arkadaşlar, belki sağlık ocağında testler tam doğru çıkmıyorda olabilir.

Benim bugün tansiyonum 13/9 çıkmaya başladı. Pazartesi bi idrar tahlili vericem bakalımm
hastanelerde nasıl bilmiyorum ama strip test batırıp 2 dk içinde sonuc verdiler 😞 ayrıca idrar kabı denen birşey bile yoktu kenardan plastik bardak verip ona numune istiyorlar bende güvenemedim bakalım doktoruma gidince ne çıksın aynı gün soracağım çook şey var😀 inşallah hepsinden güzel sonuclar alırım -protein kaçağı -b12 eksikliği -salgına yakalandım ishal sıkıntısı -ayrıntılıda koroid pleksusta kist vardı doktor bir sonraki kontrolde görünmedi belki de kapanmıştır çünkü genellikle kapanıyormuş ama yinede tekrar soracağım -şeker yüklemem yapılacak😊 her ay rahat rahat sıkıntısız gidip gelirken meğer 6.aydan sonra sıkıntılar baş gösteriyormuş sağlıkla gelsin minikler🙏

Çok şükür birşey çıkmadı kızlar sağlık ocağı korkuttu beni bende bugün kendi doktoruma kontrole gittim öğleden sonra sonuclari gösterdim o değer önemli değil hamilelikte bı miktar yükselmesi normal korkma dedi çok şükür icim rahatladı onemsenecek birşey yok dedi bu arada değerim 12 çıkmıştı
ohh süper benımde 15 cıkmıştı bende perşembe gideceğim 😊

Napiosmz arkadaslar ya bu ara ben ckk asiri acikiyorum hep bsyler yemek istiyorm sanirim 100 kilo.olcamm nasil.engel olcam kendime😔🙄 26+5 olduk💙

Bugün kızımın küçük kıyafetlerini bebek için ayrı bir çekmeceye aldım, yeter gibi geldi. Tansiyonum da 129/85 bugün çıkmaz inşallah 13 lere..

Back
X