- 10 Nisan 2015
- 349
- 465
- 303
Bende daha hic gobkten ypmadim. 2. Cocugumaam hep bacak ve koldan yapiyorum. Genelde de bacakbir kere hemsireye yaptırayım da artık göbekten zor oluyor yapmak.. korkuyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende daha hic gobkten ypmadim. 2. Cocugumaam hep bacak ve koldan yapiyorum. Genelde de bacakbir kere hemsireye yaptırayım da artık göbekten zor oluyor yapmak.. korkuyorum
tüp bebek tedavisiyle olunca bebiş.. insan ister istemez kaygılanıyor.. cok tsk ederim![]()
Ayy gercekten hamilelikler bile birbirini tutmazken lohusaliklar illaki degisir , ayni kisi icin . Bende suan kalin birseyler dusunemiyrm cunku yazin hamileligimin baslarinda donuyordum simdi resmen yaniyorum uyuyamiyrm. Lohusaligim nasil olur bilemedim. Yani her ihtimale karsi yanimizda hem ince hem kalin kiyafet olmasi lazim anladigim kadariyla. Insan emzirirken de bunalabiliyor cunku. En iyisi sabahligin kalin olmasi galiba üşürsek giyiniriz :)Ben bide kansizim yani normalde çok üşüyen biriyim ama Oğlum da şubatta doğum yaptım gece saçım sırılsıklam kalıyordu nasıl terliyordum yaa bi kaç kişiden daha aynısını duydum ama dediğin gibi herkes aynı olmayabilir demkkk
Eşinin çalıştığı hastane olacaksa güzel bir indirim yapmaları gerekiyor. Bize florance Nightingale’de sırf tanıdık var diye güzel bir indirim yapmışlardı geçen yıl. Bence güzel bi indirim alırsınız eşten dolayı.R refikaaydin iyi cok sevindim. Cunku gercekten 20 yi buluyor acibadem.. benim hastane bile buluyor fiyatlarda kapisiyorlar. Ben calisirken aynen oyle herseyi kapsayan bi sigortam vardi sadece sigortacilar nerden bulduysa inanamazsin kan hastaliklarini hematolojiyi karsilamiyordu faktor 5 im var diye nasil ogrendilerse artik. Isten ayrilirken primlerimi odiyim sigortami kesmeyin herseye hakkim var bastan baslatmayin dedim kabul etmediler.
Hangi acibadem de olucaksin. Acibadem(kadikoy) acibadem ve altunizade acibadem bana cok yakin... bakalim bize ne kadar indirim yapicaklar
Sağol canım inşallah kuzularımızı kucağimiza alırken giymek kısmet olurgüle güle kullan lohusasepeti de görmüştüm üst takımı çok güzel kışa iyi gider şık da
Benim ilk doğumum normal oldu canım öğlen 1de iğne yapmıştım akşam 1de sancılandım uyuşturmadılar epidural istiyordum daha 35.haftadaydım..kan sulandiriciyi çoğu dr son haftaya kadar kullandırıyor bazıları 38den sonra biraktiriyormusgöbekten iğne yaparken bazen acıyo bazen acımıyor..tsk ederim insallah birsey olmaz. hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza alırız..
acaba herşey uygunsa normal doğum yapabilir miyiz ?? kan sulandırıcı ne zaman bırakırız ki ?? doktor bana son 8 saate kadar kullanabilirsin demişti bir ara..
Bana baskasi yapinca cok aciyor ben kendime yapiyorum eşiniz ne dr u acabaBenimde tup bebek. Merak etmeyin. Diger yerlerden daha rahat gobek. Birde igneyi hizli yapin. Esimin yaptigini anlamiyorum bile igneyi sokmasi cikarmasi bir oluyor hic aci kanama morarma olmuyor
Mutlaka ince bi pijama ve kalin bi sabahlik yada hirka falan alın kalın bi cift corap da bulundurun çantanızda..her ihtimali düşünün valla bi valiz eşya götürmüştüm ilk doğumdaAyy gercekten hamilelikler bile birbirini tutmazken lohusaliklar illaki degisir , ayni kisi icin . Bende suan kalin birseyler dusunemiyrm cunku yazin hamileligimin baslarinda donuyordum simdi resmen yaniyorum uyuyamiyrm. Lohusaligim nasil olur bilemedim. Yani her ihtimale karsi yanimizda hem ince hem kalin kiyafet olmasi lazim anladigim kadariyla. Insan emzirirken de bunalabiliyor cunku. En iyisi sabahligin kalin olmasi galiba üşürsek giyiniriz :)
Bana baskasi yapinca cok aciyor ben kendime yapiyorum eşiniz ne dr u acaba
Eşinin çalıştığı hastane olacaksa güzel bir indirim yapmaları gerekiyor. Bize florance Nightingale’de sırf tanıdık var diye güzel bir indirim yapmışlardı geçen yıl. Bence güzel bi indirim alırsınız eşten dolayı.
Benim doğum Kozyatağı’nda olacak kısmetse.
Sorunlu hamileliklerde eşinin dr olması büyük avantaj gerçektenAnestezi uzmani esim
Corap hic aklimda yoktu :) bende sanirim kendime daha cok kiyafet alirim :)Mutlaka ince bi pijama ve kalin bi sabahlik yada hirka falan alın kalın bi cift corap da bulundurun çantanızda..her ihtimali düşünün valla bi valiz eşya götürmüştüm ilk doğumda![]()
Çorap hastanede yürüyüş yapmak için terlik bide hastaneden çıkarken güzel alt üst eşofman yada rahat bi giysiCorap hic aklimda yoktu :) bende sanirim kendime daha cok kiyafet alirim :)
Sorunlu hamileliklerde eşinin dr olması büyük avantaj gerçekten
Ikinci dogumumda terlik unutmustum :) esim alip gelene kadar bebek dogmustu :))) terlik cok lazim oluyor gercekten :)Çorap hastanede yürüyüş yapmak için terlik bide hastaneden çıkarken güzel alt üst eşofman yada rahat bi giysibebiş için hastane çıkışı falan yeterli zaten biseye gerek olmuyo şimdilik kendimizi düşünelim
![]()
Aynen benimde tüp bebektüp bebek tedavisiyle olunca bebiş.. insan ister istemez kaygılanıyor.. cok tsk ederim![]()
Oooo masallah sen bayagi hazirsinBen baya baya bisey biliyomusum yaterlik, corap, camasir hepsini aldim
coraplar icin hem bilek, hem biraz daha uzun hemde pelus patik aldim
terlikleri evde giydiklerimin farkli desenlisini aldim.zaten hastane terligi diye geciyor doktor terligi yani. Camasirda aldim buyukce hafif bi beden buyuk aldim.. gecelik pijama sabahlik onlar zaten hazir. Bi taç almadim daha alirim.onuda bi ara
sac tokasi bile aldim gecelik ve pijamalarimla ayni renk.
Gerçekten Allah dağına göre kar veriyor canım hepsinin üstesinden gelip bebeğine kavusacaksn sonundaSorma yoksa ben bu ameliyat doneminde falan bitmistim resmen