- 29 Temmuz 2018
- 807
- 997
- 33
genel uyku problemim var uyuyamiyorum geceleri 1 saat fln anca daliyorum aksam esimle biraz tartstk hic uyumdmkıııızniye uyumadın hayır olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
genel uyku problemim var uyuyamiyorum geceleri 1 saat fln anca daliyorum aksam esimle biraz tartstk hic uyumdmkıııızniye uyumadın hayır olsun
Benim bi önceki güne kadar normal olmsına rağmen 14/9u geçtiği ve gün içinde iki kez daha aynı seviyede ölçüldüğü için hemen ilaca başlandı. Alfamet günde iki kez içiyorum.İlaç vermediler canım yine müdahaleye gerek yok dediler takip et dediler ee madem tehlikeli neden ilaç filan vermiyorlar ben de anlamadımsenin hiç düşmüyor muydu ?
Benim 5 e cikmis ilaca basladik umarim bi zarari olmamistirEvet benim cikti. Ilac kullaniyorum.2 kusurlerdeydi.
benim ilk hamileligim de kv oyle yapti annenin hakkı oyack herseyi annem ypti besik elbiseler orgu yelekler ceketler o yetmezmezmış gibi para altın bu doğuda oluyr ilk cocuk kızın annesine kaliyr esyalariBANA da aynı şeyi yaptılar bebeğin tüm eşyalarını kız tarafı alır deyip çekildiler birşey beklediğimden değil herşeyi yapacak halimiz var ama yarım elma gönül alma derler. burda atıp tutanlar olmuş.... size böyle diyen olmadı bizi anlamasınız![]()
Onu benim esim arastirdi yurtdisindan da arkadaslar arastirdi gercekten anlamli birsey olmadigi sonucuna vardilar.kızlar kordon kanı saklanması ile ilgili bilginiz var mı?
ben yıllık ne kadar ödeniyor ve gerçekten saklandığına değiyor mu merak ediyorum.. ama bi bilgim yok maalesef
Valla canım bende dogudayim ama benim kv karışmaz öyle şeylere bide benle eşim ilk çocuk heyecanindaydik kimseye sormadık bile herşeyi biz yaptık bu işin guzelligi burda zatenbenim ilk hamileligim de kv oyle yapti annenin hakkı oyack herseyi annem ypti besik elbiseler orgu yelekler ceketler o yetmezmezmış gibi para altın bu doğuda oluyr ilk cocuk kızın annesine kaliyr esyalari
Onu benim esim arastirdi yurtdisindan da arkadaslar arastirdi gercekten anlamli birsey olmadigi sonucuna vardilar.
Ya bana da çok anlamlı gelmedi ama hamile arkadaş vardı o sordu yaptırcak mısın ben yaptırcam diye bir de Tülin Şahin tanıtım yapmış instagramda gördüm bugün, bana da bi acaba yaptırsam mı diye geliyorlar sağdan sağdan
Oncesinde bakilmadi mi ? Yoksa bu yapuldiginda mi cikti?Benim 5 e cikmis ilaca basladik umarim bi zarari olmamistir
Valla cok guzel.gorunuyor.. hatta bende bakayimKızlar merhaba:)
Ben de dün gece bir sabahlık aldım trendyoldan lcw marka. İnşallah güzel çıkar.
Eki Görüntüle 2556160
kızlar kordon kanı saklanması ile ilgili bilginiz var mı?
ben yıllık ne kadar ödeniyor ve gerçekten saklandığına değiyor mu merak ediyorum.. ama bi bilgim yok maalesef
Valla cok guzel.gorunuyor.. hatta bende bakayim![]()
Ben onuda pjama sanmisim canim ya :) gecelik cok guzelmis boyu filan cok iyiymis canim .Evet kedili bez bi canta varmavi pembe kediler var ustunde
![]()
Eki Görüntüle 2556239 Eki Görüntüle 2556240 Eki Görüntüle 2556241
Yatagimiz geldi. Yarin gelicekti ama erken geldi![]()
ben çok araştırdım bu konuyu. ancak türkiye de en çok akdeniz anemisi için kullanılmış olan örnekler mevcut. onun dışında maalesef kullanım örneği ben bulamadım. ücretleri de Euro veya usd . giriş ücretinin dışında yıllık ta ortalama 100 usd gibi bir rakam ödeniyor. ben doktorumla da detaylı konuşup kızımda da yaptırmadım.oğlumda da yaptırmayı düşünmüyorum.