• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Juliet hanımın odası tamamlanıyor maaşallah sizin ki çileğin beşiği mi bende beşik bakmaya başladımmm

Evet cilekten aldim. Cok renk secenegi yoktu bende boyle soft seviyorum bunu aldim. Baska yerlerden tek avantaji yatak buyudugunde eskisi gibi extra yatak alinmiyor artik ayni yatak alttan geciyomus onunla devam.

Evet cilekten aldim. Cok renk secenegi yoktu bende boyle soft seviyorum bunu aldim. Baska yerlerden tek avantaji yatak buyudugunde eskisi gibi extra yatak alinmiyor artik ayni yatak alttan geciyomus onunla devam.

İlk kızımın newjoy du büyüyen yatağı onunda içindeki yatak 1 kerelik alınıyor büyük sonra o yatakla devam ediyorsun tekrar tekrar ürün almaya karşıyım bende o yüzden çok memnundum. Bunda çok kararsızım şimdi, geçici bir beşik alıp sonra da odalarını düzenlerken yatakları halletmek mi mantıklı yoksa ilk kızımın büyüyen beşiğini buna kullanıp büyük kızıma ilerde kullanacakları yatağı almak mı düşünüyorum

Kızlar merhabalar ara ara katılıyorum size ama genelde okuyorum yazdıklarınızı. Biraz evvel idrarımı yaptıktan sonra alt pijamamı çekerken birden su mu artık yoksa sıkışan idrar mı ne o geldi battım resmen. Acaba suyum mu geldi yoksa idrar mıydı?

Ben yatak olarak bundan aldim anne yani. Reflu yatagi da oluyor

Eklentiler

• images (1).webp
    images (1).webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 41
  • images.webp
    images.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 36
İlk kızımın newjoy du büyüyen yatağı onunda içindeki yatak 1 kerelik alınıyor büyük sonra o yatakla devam ediyorsun tekrar tekrar ürün almaya karşıyım bende o yüzden çok memnundum. Bunda çok kararsızım şimdi, geçici bir beşik alıp sonra da odalarını düzenlerken yatakları halletmek mi mantıklı yoksa ilk kızımın büyüyen beşiğini buna kullanıp büyük kızıma ilerde kullanacakları yatağı almak mı düşünüyorum

Bence ilk kizinkini gecirip.ona yeni al.. yani sanki oyle daha mantikli geldi

Onu benim esim arastirdi yurtdisindan da arkadaslar arastirdi gercekten anlamli birsey olmadigi sonucuna vardilar.

Ben de kızımda arastirmistim bayağı ve yaptırmama kararı verdim. Sonra da kapattım o sayfayı. Ama hatırlattığımız iyi oldu. Kordon kanı bağışı yapmayı düşünüyordum. Haftasını kaçırdım mı bilemedim şimdi. Doktoruna bilgi vermek filan gerekiyor.

Eğer buyuk kiza simdi yatak alirsan sonra kucuge alirken aynisini bulamazsin filan sikinti olur. Ya ikisi icin odayi simdi hazirlayacaksin ya da dedigin gibi kucuge gecici bir çözüm bulacaksın. Aslında etrafında ödünç alabileceğin biri olsa super olurmus

Kızlar merhabalar ara ara katılıyorum size ama genelde okuyorum yazdıklarınızı. Biraz evvel idrarımı yaptıktan sonra alt pijamamı çekerken birden su mu artık yoksa sıkışan idrar mı ne o geldi battım resmen. Acaba suyum mu geldi yoksa idrar mıydı?

Devamı gelmezse suyun değildir canım

Su baya fazla gelir diye biliyorum ama bilemedim. Cok mu fazla geldi

Bence kizina ileride kullanacagi yatagi alman daha iyi olur canim hem begendigi birsey alirsan daha guzel mutlu olmus olur kiskanma olayi olmaz diye dusundum :)

X xemax sen baya ilerlemişsin, artık korkma bence sağ salim alırsın kucağına. Bende bi iki hafta daha gitsem hiç korkum kalmaz artık. Tabi burda doğum yapmam için 37 yi görmem gerekiyormuş, o tarihten önce ankara ya sevk ediyorlar kızım burada okula gidiyor vs rezillik olur benim için erken doğum... En azından ilkinde arkada kimse yoktu bunda kızımı da düşünmek zorundayım..
2 2kedi_1deli
Krem belki kokuyla ilgili dediklerine sebep olabilir ama elle sağmak fln imkansız gibi bir şey... Yeri geliyor pompayla bile süt gelmediği oluyor ilk başlarda kaldı ki elle sağım.. Meme uçlarının çatlamaması için bebek sadece ucu değil çevresiyle birlikte emmeli. Doğru pozisyonda çatlak oluşmuyor. Ben ilk bebişte yaşamadım. Nadiren olacak gibi olunca da lansinoh un merhemini sürüyordum.
Nerdesin ki Ankara’ya sevk ediyorlar canım ben Ankara’dayım hangi hastaneye sevk ediyorlar ben etlik Zübeyde Hanımda kontrollerimi oluyorum.

Tuvaletini yeni yapmissan canim seni batiracak kadar idrar olur mu bilemedim bence doktora gitmende fayda var

Benim bi önceki güne kadar normal olmsına rağmen 14/9u geçtiği ve gün içinde iki kez daha aynı seviyede ölçüldüğü için hemen ilaca başlandı. Alfamet günde iki kez içiyorum.
Ay ben acillere kadar gidiyorum kendi kendine düştüğü için midir nedir hiç müdahale etmediler hap filan da vermediler anlamadım yani önlem amaçlı ilaç vermeleri lazım bence bana

Bu sabahlığa bende baktım benim öbür sipariş ettiğimin rengine vs çok benziyor, pijama üstüne hoş olur bence de güle güle kullan canım

Teşekkür ederim canım.
Benim kızın yatağı da newjoydan büyüyen yatak. Geçen babası Caploonba markasında bir yatak gördü montessori yatağa benziyor, onu görünce kıza yeni yatak alıp, bebek büyünce kızın büyüyen yatağını mı kullansa dedi :D
Biz de aynı karmaşayı yaşıyoruz aslında:D
Bense kızımın büyüyen yatağı satıp ikisine de montessori yatak alma taraftarıyım.

Kızlar valla ilk kez emzirince bebekte siz de tam olarak bilmediginizden çatlaklar olucak o yüzden lansinoh krem alın eğer çatlak olursa kullanırsınız.. Çok pahalı diyorsanız anne sütü de aynı işi görür aslında meme ucunuza sürün kurumasını bekleyin biraz sonra kapatın memenizi..karbonatli su sürenlerde var hem bebeğin ağzına da iyi gelir pamukcuk olmaz..
Ayrıca göğüs pedi eğer sütünüz çoksa lazım olur ama süt çok değilse memelerden taşacak kadar çok da gerekli olmuyor..ben geçen sefer aldım bir tane tek kullandım tüm kutu öyle duruyor..yani bunu doğumdan sonraya da birakabilirsiniz hemen anında lazım olacak bisey değil.. göğüs pedi ve göğüs pompasının acelesi yok şimdilik..ayrıca mama ve biberona da gerek yok sütünüz olmasa bile mama hemen hastaneden yada eczaneden bulup şırıngayla az az vermeniz lazım biberonla alışırsa memeyi almaz haberiniz olsun zaten sonra bebek emdikçe süt gelmeye başlar..
Birdee hemen anında lazım olacak en önemli şey bence depend..çünkü normal doğumda ilk günler kanama fazla olur ped değiştir iç çamaşır pijama değiştir falan uğraşılmaz dikişlerde var rahat giy çıkar yapamazsınız..daha sonraki günler gece pedine geçilebilir kimisinin kanaması az olur 2 3gunde geçer ama bazıları bi hafta 10günu bile bulabilir..
Umarım bazılarına yardımcı olmuşumdur kafalarındaki soru işaretlerine cevap olur ilk kez anne olcaklarin heyecanı malum tabi😅🥰😘😘😘
Güzel anlatmışsın teşekkürler 😘😘😘 Şimdi benim göğüs ucum o kadar kuru ki krem ile nemlendirme ihtiyacı duyuyorum böyle kuru kuru emerse yara olur diye düşünüyorum bizim eğitimci hemşire çok katıydı kesinlikle krem kullanmayın dedi kestirdi attı 🤣🤣 Ama en azından 10 günde bir sürerim yoksa kabuk kabuk oluyor 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️ Benimki şimdilik sezeryan görünüyor makat geliş olunca ped işini son zamana bırakırım senin dediğin gibi mantıklı 🤗

Back
X