Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim çantam 2yildir kullanıyorum ici çok geniş ve fermuarlari falan kaliteliMerhabalar ben de indirimler bitmeden eksiklerimi tamamlamaya çalışıyorum . Şöyle bir çanta aldım nasıl sizce .
Bu akika kurbanını erkek için 2 kız için 1 kurban diye duydum siz araştırdınız miBizim için mevlidin bir amacı da akika kurbanını kesip mevlit vasıtasıyla insanlara yedirmek. İkinci bebeğimizin kız olacağı kesinleşince oğlumun (bebekken sünnet oldu) sünnet mevlidini okuttum. Hem ikinci kurbanını da kesmiş olduk Allah kabul etsin inşallah![]()
hangi siteden aldinizMerhabalar ben de indirimler bitmeden eksiklerimi tamamlamaya çalışıyorum . Şöyle bir çanta aldım nasıl sizce .
Memnun sunuz yani çok mutlu oldumBenim çantam 2yildir kullanıyorum ici çok geniş ve fermuarlari falan kaliteli
Trendyoldan aldım 119 TL indirime girmiş . Çok beğendim . Siz de almak isterseniz bye bye markasıhangi siteden aldiniz
evet canm dikkat ediyorum ama bazen atlayabiliyor insanCanım dikkat ediyosundur muhakkak ama sütünün kalitesini arttırmak için beslenmene dikkat et bebişe kilo olarak dönsünilikli kemik suyuyla çorba,tahin,et suyuna çorbalar protein kalsiyum bolca tüket
aklıma geldi şimdi oğlumda tükettiklerim
![]()
Oh ne güzel yarasın inşallah bebişineevet canm dikkat ediyorum ama bazen atlayabiliyor insanfındık ceviz kuru üzüm incir yiyorum çorbalar bulgurlar helva pekmez en önemlisi su onu bir gün az içince nasıl değişiyor
![]()
evet anne cayı da aldım ama duzenli içmiyorum unutuyormOh ne güzel yarasın inşallah bebişine
Evet su banada çok güzel süt yapardı kimisinede yapmıyo.bir de anne bebek çayları çok güzel süt yapıyodu.bi tanıdığımda sırtını sıcak tuttuğunda sütün artar demişti kışın bi kaç kez tesadüf oturup peteğe dayanmıştım çok güzel süt olmuştu![]()
şık güzel güle güle kullanMerhabalar ben de indirimler bitmeden eksiklerimi tamamlamaya çalışıyorum . Şöyle bir çanta aldım nasıl sizce .
geçmiş olsun benim diş apsemde hafif bir gerileme başladı sanki nazar da değdirmek istemem ..... zira kendi kendime bile nazar değdiriyorum daha 1 hafta önce arkadaşıma dişlerimi gebe kalmadan önce yaptırdım artık sıkıntı yaşamıyorum demiştim ..Dişimde hem iltihap hem kırık var, doğurunca gel dediler bana röntgen çekemezler diye
eşinin aklına da başkaları sokmuştur bunu belki . Hamile hamile sana bunu yaşatmasa güzel olurdu. Kendini üzme eşine Başka Evi kendinize almasını söylesen biraz ısrar et bakalım ne yapacak. Böyle şey daha duymadım ben hayret gerçekten annesine yeni ev size sen kaynananın eski Evi seni çok iyi anlıyorum benim bile gücüme gitti. Peki bunun nedeni nedir ? Bu fikre nereden kapılmış merak ettim. Sen moralini bozma doğru yöntemle eşini ikna edeceğine inanıyorum cnmkizlar moralim cok bozuk antalyada oturuyorum eşimle izmire taşınalım dedik oda evimizi satışa koydu izmirden ev alacak o alacağı evi annesine alacak annesinin eski evindeyse biz oturacağız istemedigimi dile getirdim baamisin demedi annesinin evi cok eski degil kucuk 6 yillik ama afedersiniz evi b*k goturuyr cok pis kullanmislar uykularim zehir stresten yuzum de sivilceler cikti
Evet aynen bende bebeğimle tentene temas yaptığımızda sütüm gözle görülcek şekilde artıyorbende ilk zamanlar 2 saatte bir kalkıyordm baktım son zamanlarda süt çok dolmuyor 3 saate cıkardım ama muhakkak 1 sefer uyuyakalıyorm 3 4 gundurbenımde gece niyeyse daha fazla oluyor gündüz yorgunluk olunca herhalde azalıyor bazen
ama kuzumu gördüğüm günler ve sonraki 1 2 gün yerine geliyor annem benım kavuştuğumuzda emerse kim bilir nasıl olur
![]()
karanfil yağını deneyenilirsin bena iyi gelmişti uyuşturup ağrımı kesmişti ama bende antibiotik kullandım.Dişimde hem iltihap hem kırık var, doğurunca gel dediler bana röntgen çekemezler diye
Dünyanın şeyini aldım malt içecek humana çaylar mı dersin tahin bulgur kimyon ama hiç bir şekilde evladıma dokunduğum günlerdeki gibi gelmiyor hele moralim kötü olduğunda 20 cc felan geliyorevet anne cayı da aldım ama duzenli içmiyorum unutuyormpetek işini deneyeceğim
![]()
Teşekkür ederimşık güzel güle güle kullan![]()
ahh inşallah o günler tez vakitte hayırlıca gelsinlerEvet aynen bende bebeğimle tentene temas yaptığımızda sütüm gözle görülcek şekilde artıyortaburcu olana kadar idare etsek inşallah emmeye başladığında daha çok artar
![]()
anacı ne desem.orali olmaz cocuk odası cok kucuk oğluma oda dolap istiyorum bizimle uyuyor 2.5 yasinda dedim bana al bsna kullanma olduğu kelime nankör 7byildr evliyim ilk defa istedim bisey oda byle d e dieşinin aklına da başkaları sokmuştur bunu belki . Hamile hamile sana bunu yaşatmasa güzel olurdu. Kendini üzme eşine Başka Evi kendinize almasını söylesen biraz ısrar et bakalım ne yapacak. Böyle şey daha duymadım ben hayret gerçekten annesine yeni ev size sen kaynananın eski Evi seni çok iyi anlıyorum benim bile gücüme gitti. Peki bunun nedeni nedir ? Bu fikre nereden kapılmış merak ettim. Sen moralini bozma doğru yöntemle eşini ikna edeceğine inanıyorum cnm
Aynen bizde öyle bildiğimiz için oğlumunkini tamamladık.Bu akika kurbanını erkek için 2 kız için 1 kurban diye duydum siz araştırdınız mi
Dut suyunu deneyin derim hurma eşliğinde hem keyifli hem süt yapıyorkaranfil yağını deneyenilirsin bena iyi gelmişti uyuşturup ağrımı kesmişti ama bende antibiotik kullandım.
Dünyanın şeyini aldım malt içecek humana çaylar mı dersin tahin bulgur kimyon ama hiç bir şekilde evladıma dokunduğum günlerdeki gibi gelmiyor hele moralim kötü olduğunda 20 cc felan geliyor![]()