1. De gelip dolabı taktılar biz evde yoktuk, kp vardı başlarında, dolabın eğrisine doğrusuna bakmamış. Ki ona çizimleri bile atmıştım! El elin eşeğini türkü söyleyerek ararmış. Eve geldik şok olmuştuk.İç tasarımı tamamen yanlış yapmışlar raflar eksik askılığınbiri eksik.Aradık gelin götürün dolabınızı dedik ya sıfır getirin ya tamir edin dedik. Yaklaşık 7 -8 yerinde Arıza eksik vardı. 2. De geldiler Arıza eksiktespit için tutanak tutup defolup gittiler onu Da eksik tutmuşlar . 3. De 20 gün sonra yine geldiler bu sefer dolabın kırık olan üst tacı söküp götürdüler, madem yenisini getirmicektin kötü parçasını sökmek için neden 20 gün bekledin? Bi de sol kapak çizikti. Perdeli kapak montajı da perdeden dolayı yanlıştı.4. De malzemeyi boyayıp getirdiler boyası tutmadı rengi fark etti. Al sök götür iade edicem dedi eşim, sonra bu sefer rengi tutsun diye 2 kapağı ve üst tacı toptan götürdüler.Bu dündü işte, yaptığı işe saygısı olmayan insanlardan mobilya alırsan böyle olur işte. Dolabı sipariş vereli kaç ay oldu Bu kadar uğursuz bi dolap görmedik.20 kere uzun aralıklarla evimize gelip gidip Bi halt yapmadılar. Daha dün boyası tutmayan parçaları getirdiklerinde boyası tutsaydı bile işi yine bitmeyecekti , yine eksik 2 raf ve askılık gelmedi neymiş efendim ondan haberleri yokmuş raftan falan 20 kere söyledim ya bu kadar etik dışı olunamaz valla tiksindirdiler eşim ne dese haklı.Bu şehrin en büyük marka yapmış bebek mobilyacısından aldık BÖyle rezillik görmedim daha. İğrenç insanlar var parayı peşin alıp malı veremeyen zibidiler . Esasen parayı mobilyayı tam düzgün teslim almadan vermemek lazımmış bize ders oldu.