Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Katkısız baya güzel bi bez diye duydum ben. Primadan daha iyiymiş hatta.Arkadaslar esime 0 numara prima al demistim gittigi jokerde kalmamis nasil olmussa .. eco by naty diye bi bez vermisler fikri olan var mi
1 numara olurdu Juliet’e. 2 kilodan beri 1 numara kullanıyoruz biz. Hastanede de evde de, hatta şimdi 2 numaraya geçtim, 1 numara sıkıyor. Deniz 3 kilo. Prima ölçüleri için diyorum.Arkadaslar esime 0 numara prima al demistim gittigi jokerde kalmamis nasil olmussa .. eco by naty diye bi bez vermisler fikri olan var mi
Canım çok haklısın. Biz de aynı binada oturuyoruz ama yılda sayılıdır bize gelmeleri. Birazcık insanın içinden gelecek, düşünceli olmaları lazım. Eşinle güzel bir dille konuşsan. Elbette yeğenlerini torunlarını sevmeye gelecekler ama her şeyin bir zamanı var.yakın canım arabayla 5 bilemedin 10 dk.ama onlar sanki şehirdışındaymış kırk yılda bıt görüşüyormuş gibiler. aa nerde o anlayış doğum yaptım 3 gün sabah gece olmak üzere tepemdeydi kayınpeder 3 saatte bır süt sağcam dıye sizi dışarı yollarken hiç mi utanmıyorsun be adam dıye haykırasım vardı..birtek kp mi iki tanr kaynımda iş çıkışı gelirler malum onlarında yeğen hevesi varmışş!!! herkesin bir hevesi var benım çocuğuma yok malesef onların torunu yeğeni bilmem ne cunku biz onlara doğurduk![]()
Ya çok geçmiş olsunKuzum sarılık olmuş, doktora attım, hafif sarılık dedi. Endişelendim.
1 numara olurdu Juliet’e. 2 kilodan beri 1 numara kullanıyoruz biz. Hastanede de evde de, hatta şimdi 2 numaraya geçtim, 1 numara sıkıyor. Deniz 3 kilo. Prima ölçüleri için diyorum.
Uykusuz gecelerden slm herkeze.ya kızlar simdide bende karpal tünel sendromu oluştu.ellerimin agrisindan uyuşmasindan uyuyamiyorum.inannin bileklerimden kesip atasin var ellerimi o denli hir ağrı.cok kilo almadim ödemde pek yok gibi yuzuklerim vs sıkmıyor ama nerden geldi bu bilmiyorum.bebiş digdugunda ayni boyle agri dvm ederse bebişi bile tutamayabilirim diye korkuyorum
![]()
Kuzum sarılık olmuş, doktora attım, hafif sarılık dedi. Endişelendim.
Bende de olmuştu, bileğimi testereyle kesiyorlar gibi ağrıyordu. Bol su içinde hafifliyordu. Doğumdan sonra hemen azaldı 2 gün içinde geçti.. geçmiş olsun.Uykusuz gecelerden slm herkeze.ya kızlar simdide bende karpal tünel sendromu oluştu.ellerimin agrisindan uyuşmasindan uyuyamiyorum.inannin bileklerimden kesip atasin var ellerimi o denli hir ağrı.cok kilo almadim ödemde pek yok gibi yuzuklerim vs sıkmıyor ama nerden geldi bu bilmiyorum.bebiş digdugunda ayni boyle agri dvm ederse bebişi bile tutamayabilirim diye korkuyorum
![]()
Aynı sorunu yakın arkadaşım yaşadı maalesef doğumdan hemen sonra geçmedi 20-25 gün sonra azalarak geçti şuan hiç sıkıntısı kalmadı dr sınır sıkışması diyip ameliyat teklifinde bulundu kabul etmedi bebeğim yeni doğdu ona nasıl bakıcam ameliyatlı elimle diye iyiki de olmamaış ki geçti zaten bi müddet sonra onun içi. Özel bileklikler varmış ondan kullandı faydası oldu onda sende kullan istersen şimdidenUykusuz gecelerden slm herkeze.ya kızlar simdide bende karpal tünel sendromu oluştu.ellerimin agrisindan uyuşmasindan uyuyamiyorum.inannin bileklerimden kesip atasin var ellerimi o denli hir ağrı.cok kilo almadim ödemde pek yok gibi yuzuklerim vs sıkmıyor ama nerden geldi bu bilmiyorum.bebiş digdugunda ayni boyle agri dvm ederse bebişi bile tutamayabilirim diye korkuyorum
![]()
Bel kısmını hafifçe katlıyorum. Belki de ben beceremiyorum bilemedim. 1 numara 4 kiloya kadardı, 3 kiloya ulaşınca hemen 2 numaraya geçtim baktım bacakları hafif sıkmaya başladı. Belki ben beceremiyorumAa ciddi misin 1 buyuk geliyo bize.. 0 numarayiz biz. Hastanede 1 taktilar ama sonra sizde 0 var mi diye sordular iyki almisimhastanede prima kullandik bu aldigimiz eco by naty 2. 0 numara paketimiz
Geçmiş olsun canım ilerlememiştir inşallahKuzum sarılık olmuş, doktora attım, hafif sarılık dedi. Endişelendim.
Geçmiş olsun juliet’e. doğduğunda Deniz’in de azıcık vardı, görüntüde var demişlerdi. Yine de ışık tedavis gördü, zaten hastanedeydi. Ne olur ne olmaz dediler. Herhalde juliet’i yatırmazlar hemen.Gecmis olsun. Ne yapicaklar tedavi falan...
Juliette hafif sari esim sariligi goruntude var diyor ama bakalim.yarin ilk kontrol bakicaklar duruma. Hatta ne olur ne olmaz esya getirin yatirma ihtimaline karsi dediler.
ayyyy inşaAllah o haftaları biz de görürüz sağlıkla kuzucum. Senin yerinde olsam uyuyamazdım heyecandan10 gün önce 2700 dü ama hala günüm belli değil ben de heyecan,merak ve korku ile bekliyorum bakalım hanımefendi ne zaman gelecek![]()
Bende son 1 haftadır tatlı yemeye başladım beraberinde şişmeyede başladım ne kadar tersim 2 gündür ayaklarımı ayak bileklerimi file benzetiyorumBEnim de ellerim uyuşuyor özellikle sağ elim ve sağ bacağım uyuşuyor balon gibi şişiyor ödemim var . Geceleri ve sabahları her uyandığımda elimi hissetmiyorum avucumu sıkmaya çalışıp, parmaklarımı kıpırdatamadığımdan sıkamıyorum inanır MIsın . Gönlümüzü ferah tutalım geçer inşaAllah her yerimizde Arıza var göstertsek çorap söküğü gibi gelecek. Mutfak masamın üzeri kullandığım ilaçlardan görünmüyor kutu kutusürüsüne bereket
Tahlil vs hep yaptılar gerçi şeker çıktı onun haricinde Bi şi demedi bana tansiyon falan hep iyi dendi. Bu kadar tuzluyersemböyle ödem olacağını biliyorum Bi insan hiç mi tatlı aşermezzzzz..