• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kız kadına fırlatmadım plastik biberonu duvara fırlattım yanlış anlatma sonra aman diyeyim cam biberon falan fırlatır kadına Chek azmettirdi der al başına belayı:KK70:
aboo yok canım anladım plastik olduğunu cam tövbe sonra otur parça ara😅benım bütün biberonlar cam bir tane plastik alayım dursun😂😂

zeytinburnunda hastane cikin cikin gelin vallaha hatta size su yerine bi sek raki ayarlarim siz iversiniz ben ohhh cekerim 😊😊
Gelemedik edemedik demek yok ama 😉😉

bem sabah icmiyorum ama aksamlari 3 4 bardak iciyorum

ocak analari bildiginiz keyifci cikti.

Sen bukadar soylemeye hastaneye gelmezsen bittin sen bulurum seni garamel 😆😆😀

O diilde 3 saat yurudum bugun belim col.agridi. dogurmak istemiyim ya ev temizlenmedi daha ben ocak anasiyim ocakta doğmalı.
Ozel hastanede dogum yapan kizlar yaniniza alipta kullanmadiginiz seyleri yazarmisiniz. Aradan 9 yil gecince tam olarak neler vardi hastane cantasinda hatirlamiyorum gerelsiz seylerde almak istemiyorum

Mesela depend kendimden 1 tane kullandim onlar verdi. Kendimdende sirf rahat ya ped yerine bunu kullaniyim diye kullandim.
Bebek bezi keza ayni onlar verdi..
Corap hic kullanmadim hatta kalin sabahlik hirka falanda cok terledim ben... herkes cok usuyceksin falan dedi bem sadece ameliyathanede titredim bakin usumedim epiduralin etkisi titreme oyuzden titredim kesinlikle.usumedim. odama ciktigim gibi soguk biseyler icmek istedim mesela

Sen 1 hafta falan gecsin ben iyiyim demelere başla. Sevmediği eltin varya o gelip kalacal ayaklari yap gonder gitsin

Ben dun aksam acikca soyledim ben gayet iyiyim herseyimi yapiyorum siz kendi isinize.bakin dedim.. hatta yarin hastane var esime dedim babana soyle ben yarin taksiyle giderim dedim

Canim ben yeni geldim doktordan. Bebis hâlâ dönmemis. Kilosunuda ölcemedi bacagini kasigima sıkıştırmiş 😣gece sancidan uyuyamiyordum doktora gittim hicbirsey yok . Sonlara dogru birazcik cikti onada birsey demedi. Hastaneden randevu almam icin bir kagit verdi , elle döndürmeyi denesinler olmuyorsa bekleyecegiz dedi. Doktora girince hiic hareket etmiyor , doktordan bir ciktim herlade korktu elle döndürmeyi duyunca bir hareketler yapiyor ki 😂😂 bakalim yarin sana ne diyecek doktor . :KK66:
Bak yaramaza sen 😂 benimki de hastanede coşuyor 😂 Neyse sağlıklı olsunlar da ters mers idare edeceğiz 😂 Ben de heyecanlıyım yarın için inşallah bir hafta daha bekleyelim demez artık taşıyamıyorum 😔

Bak yaramaza sen 😂 benimki de hastanede coşuyor 😂 Neyse sağlıklı olsunlar da ters mers idare edeceğiz 😂 Ben de heyecanlıyım yarın için inşallah bir hafta daha bekleyelim demez artık taşıyamıyorum 😔
Bende cok heyecanla gittim ama benim doktor pek konusmayi sevmiyor 😂bencede onemli olan sagliklari , nasil olduklari nasil dogduklari onemli degil. Gercekten bende tasiyamiyorum 🙈 bakalim ne zaman dogacaklar 😊

Bu yaz Antalya'da deli gibi sıcakta, barı da çok iyi olan otelde günde sadece 2 soda 3 çay bardağı çay, ayran, su içerek tatilimi geçirdim nasıl içime oturdu.
Ayrıca ne Meksika mutfağı, ne suşiler neler neler geldi geçti gözümün önünden ahh ahh :KK70:
Ya hamile iken her şeyi ye iç diyorlar ama nerdeee o iş öyle olmuyormuş bir çok şeyden mahrum kaldık 😂

Bende cok heyecanla gittim ama benim doktor pek konusmayi sevmiyor 😂bencede onemli olan sagliklari , nasil olduklari nasil dogduklari onemli degil. Gercekten bende tasiyamiyorum 🙈 bakalim ne zaman dogacaklar 😊
Ayy ben de doğum hastanesine gidiyorum benim doktorlar da çok konuşmuyor 😡 Ay o döndürme işi için ne zaman gideceksin nasıl olacak acaba merak ettim 🤔

Ayy ben de doğum hastanesine gidiyorum benim doktorlar da çok konuşmuyor 😡 Ay o döndürme işi için ne zaman gideceksin nasıl olacak acaba merak ettim 🤔
Bende merak ettim ne diyecekler. Hafta ici gün almam lazim . Birde döndürdükten sonra geri dönme ihtimalide varmis 😂hastaneden nasil bilgi verecekler cok merak ediyorum ;) gidince senide bilgilendiririm :)

K kimsebilmesindiye depend kullandım, büyük rahatlık. Odaya çıkınca bir zaman sonra ayaklarım çok üşüdü, apar topar çorap aldırdım. Koridorlar serindi, sabahlık giydim yürürken. Göğüs ucu kremini hastaneden istedim. Rezene çayı istedim, gaz çıkarmak içim gizlice sigara içtim😂 hastaneden isteyemedim😂 geri kalanları bilmiyorum, bebek kuvöze girdi. Hastaneden battaniye ve hastane çıkışı veriyorlarmış, biz taburcu olurken verdiler, 23 gün sonra da olsa pas geçmediler😊

Kızlar bebeğimiz için kundak aldınız mı nasıl bir kundak aldınız yardımcı olur musunuz
Evde ince penye battaniye veya müslin beze sarıyorum. Dışarısı için şöyle bir şey aldım, bebek arabasına ve ana kucağına da takılıyor, takılmalı, pofidik bir şey

5B93383D-1715-4C2B-9567-F767FE12709C.webp 5B93383D-1715-4C2B-9567-F767FE12709C.webp

Kizlar 2 gündür halim kaçık. Gören de rengin gitmiş diyo. Idrarda enfeksiyon var o yapar mı acaba? Dr persembe gelince yazarim.ilacini dedi. Midem yanıyor ayrı. Gaviscon kesmiyor artık. Bir de bugün tam klitoris civarındaki kemiklere ağrı vuruyor geçiyor bana nereloloyoerskkviogrdjl

Back
X