- 31 Aralık 2017
- 12.133
- 32.162
- 548
- 37
Evde kapsızlar daha rahat oluyor canım zaten ucuna da göğüs pedi koyacaksınkizlar ya bisey sorucam e bebekten kapsiz sutyen aldim, tecrubesizlik işte. uç gosteriyor. evde giymek icin mi o.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evde kapsızlar daha rahat oluyor canım zaten ucuna da göğüs pedi koyacaksınkizlar ya bisey sorucam e bebekten kapsiz sutyen aldim, tecrubesizlik işte. uç gosteriyor. evde giymek icin mi o.
İlk gebelikten kalma var bende de onlardan evet gösterir malesef dışarı çıkarken göğüs pedi koyarsın, hem olası süt taşmayı tutar hem ucun gözükmesini engellerkizlar ya bisey sorucam e bebekten kapsiz sutyen aldim, tecrubesizlik işte. uç gosteriyor. evde giymek icin mi o.
yeminle hic aklima gelmedicanını sıkma göğüs pedi kullanırsın![]()
kalkan da aldim da o ne icin sut birikmesi icin mi ne dedilerse aldim amaaan yaİlk gebelikten kalma var bende de onlardan evet gösterir malesef dışarı çıkarken göğüs pedi koyarsın, hem olası süt taşmayı tutar hem ucun gözükmesini engeller
kizlar ya bisey sorucam e bebekten kapsiz sutyen aldim, tecrubesizlik işte. uç gosteriyor. evde giymek icin mi o.
yani evdede lazım yoksa sağın solun heryerın süt akıntısı gezersin ben gibiyeminle hic aklima gelmediteşekkür ederim yahu
gogus pedi alayim hemen
o zaman kullanmıyor olabilirler bızden sadece mama lazım olursa söylerız alırsınız demişlerdi dediğin gibi kullansalar bıze aldırırlardı neyse aklımda olsun doktor taburculukta söylemezse ben sorarım kullanabilir miyim dıye ona göre buluruz inşallah buralarda
Sadece salata yiyince yanmıyor zeytinyağlı limonlu dene bende işe yarıyorBugün akşam yemeğinde sadece çorba içtim midem yanmasın diye yine aynı çok fena kulaklarıma kadar yanıyosabah aç karnına hapta sabah içerim yarın gece rahat ederim inşallah.uzun zamandır sabaha karşı uyuyorum bi kaç saat çoğu gitti azı kaldı ocak görünümlü aralık anneleri bebeklerimiz uyuyan bebekler olsunlar diye dua edelim hamileyken kabul olur belki
![]()
Canım bu dönemde çabuk sarkıyormuş memeler gerçi benimkiler falloş oldu ya neyseEvde hic bisey giymiyirum saldim.. tum geceliklerim lansinoh oldu cikmiyolarda yaa![]()
Demek ki her söylenene inanmamak lazım bana hep kötü anlattılar orayı. Kürtajda yatış olmasına şaşırdım ben de geçen sene gazide kürtaj oldum uyutmuşlardı ama akşamına eve geldim yatmadım hastanede.Kızlar ben memnunum Zübeyde'de hiçbir şeyi atlamıyorlar.Bir de zübeyde bana yakın taksi ile gidip geliyorum rahat oluyor.Daha önce doğum yapmadım ama kürtaj oldum orda ve çok memnun kaldım.En az 2-3 doktor 1 profun onayı ile işlemler yapılıyor.Mesela ben kürtaj olduğumda bir gün yatış yapılır benim içerde pıhtı kaldı diye bir kez daha işlem yapıldı ve bir gece daha kaldım.Prof gelip şimdi içimiz rahat seni gönderebilirim demişti ilgililerdi.Randevu ile giderseniz kontrollere iyi oluyor saatinde girip çıkıyorsunuz.Özellere pek güvenemedim ben tanıdıklarımın başına bir iki bir şey gelince.Mesela özelde bir sıkıntı olunca ya hemen zübeydeye ya da zekai tahire sevk ediyorlar.Zübeyde tam teşekküllü olduğu için hem bana yakın olduğu için daha önce kürtaj tecrübem olduğu için tercih ettim.Özele de gittiğim oldu tabi tek zübeyde ile kalmadım![]()
ben 34+4 teyim 37 yi bekliyoruz aralık sonu gibi almayı düşünüyo doktorum. Benimkiler de 2 kg anca doğar emebilmeleri de zor küçük olacakları için sağıcam mecburen zaten onu burda bulmam da zor siparil verirsem gönderirler haftaya bi konuşayım doktorumla önerirse senden alırım boşa gitmemiş olur benim de işim görülürPrematüre ve düşük doğum ağırlıklı bebeklere veriliyor, anne sütünün içine karıştırılıyor. Aptamil eoprotin. Doktorun önerirse kullan. Hızlı kilo aldırıyor ama süt sağmak gerekiyor hep. Çok yordu beni süt sağmak. Senin Doğum ne zaman kısmetse. Belki sana gönderirim![]()
Estafurullah ne saygısızlığı şunun şurasında daha 31 yaşındayımEvet cnm içine sinmesi çok önemlibu arada cnm diyorum ama yaşın kaçtı benden büyüksen saygısızlık olmasın ben 19 yaşındayım
![]()
Iyi ki yatırmışlar içinde pıhtı kalmış eğer kontrol edilmese ertesi gün başıma bela olurmuş 2Demek ki her söylenene inanmamak lazım bana hep kötü anlattılar orayı. Kürtajda yatış olmasına şaşırdım ben de geçen sene gazide kürtaj oldum uyutmuşlardı ama akşamına eve geldim yatmadım hastanede.
Eveeeeettttt ben geldiiiiiimmmmmAma sancilarin baslayabilir dönmese bile. Mesela ben dedim normalde cok sancim vardi buraya geldim hareket bile etmedi diyeartik sancilar baslayabilir dedi. Ama eger dönmezse ille sancilari beklemeyebilirlermis. Birde simdi bunlar sezaryen oldu digerleride illaki oyle olacak diye bir kural yok. Yani pes pese dusunmezsen digeri normal olabilir. Yani senin haftan zaten dolmus oluyor , ne yapacaklari yarin belli olur. Hakkinda en hayirlisi olsun canim. Senin ve bebegin icin ne hayirli ise yarin onlari duyarsin insallah
![]()

Pazartesi hala dönmemiş olursa sezeryan dönerse normal olacak AaaaaEveeeeettttt ben geldiiiiiimmmmmpazartesiye doğumum olacak
Pazartesi hala dönmemiş olursa sezeryan dönerse normal olacak
![]()
Eveeeeettttt ben geldiiiiiimmmmmpazartesiye doğumum olacak
Pazartesi hala dönmemiş olursa sezeryan dönerse normal olacak
![]()