2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar selam.
Fizik tedaviden geldim ama hala yürüyemiyorum hatta ilk güne göre daha kötü oldum ağlıyorum arada acıdan 8 seans daha var geçer inşallah yoksa ben fenayım.
Bu arada karnım sanki daha aşağıda ve kasığıma arada sancı giriyor sanki yorgunluktan mı yoksa karnım aşağıya mı indi bilmiyorum.

Bu arada O Otimoti güzel haberlerini bekliyoruz:)
canım neden fizik tedavi yapıyorlardı sana . Acaba ilk diye hamlamış olabilir misin belki birkaç seansa geçer. Ağrıyan yerine sıcak su torbası koy iyi geliyor çok.

canım neden fizik tedavi yapıyorlardı sana . Acaba ilk diye hamlamış olabilir misin belki birkaç seansa geçer. Ağrıyan yerine sıcak su torbası koy iyi geliyor çok.

İlk değil canım ikinci benim:)
Kalçam ile bacak eklem yerim çok ağrıyor acıyor yürüyemiyorum geçen hafta çarşamba sabah uyandım ve çok acıyordu:)

Kizlar mesajları okumadım sancılar başlamadı pek bi şey hissetmiyorum. Haber vereyim dedim
inatci cikti bebe merakla brkliyorum

Kızlar selam, doğumum sezeryan olacak ben 1 Ocak olsun istiyorum ama eşim yılbaşı olmasın 2 si olsun bari diyor .kararsız kaldık .siz olsanız hangi günü seçerdiniz.
Bende yeniyildan nekadar uzak yapılabilirse onu seçerdim.ozel gunle karismasin diye

Fizik alırken ağrı oluyor canım genelde sonradan faydası görülüyor

ay içimi rahatlattın canım valla işe yaracağını düşünmek bile güzel tabi seanslar bitene kadar doğurmazsam:D

O Otimoti Hayırlı olsun canım Allah analı bbalı büyütsün :)) Hamile nüfusundan biri daha azaldı :D

Kızlar ben 32.haftamda çalışabilir raporu aldım 33. hafta kontrole gittiğimde yazılarınızı okudum benim sancım sizlere göre az olmasına rağmen doktor çalışamaz yaptı raporu 40 değerde iki sancı çıktı nst de.Ama benim bebeği besleyen damarlardan biri dirençli gösteriyor o yüzden karın çevresi 2 hafta hep geriden geliyor.bir haftadır evdeyim yarın kontrol nst ve perinatoloji randevum var bu üçüncü perinatoloji olacak.Bende iki gündür portakal gibi şişlik karnımda geziniyor düzenli değil ama bazen dönerken çok ağrım oluyor birde miyom oluşmuştu daha önce yazmıştım 7cm kadar miyom var hala ondan mı acaba bazen ayaktayken de aşağı düşecekmiş gibi oluyor.Bugün tam 34+0 olduk doktor 37 ye ittirelim gerisi bakacağız dedi

Kızlar selam.
Fizik tedaviden geldim ama hala yürüyemiyorum hatta ilk güne göre daha kötü oldum ağlıyorum arada acıdan 8 seans daha var geçer inşallah yoksa ben fenayım.
Bu arada karnım sanki daha aşağıda ve kasığıma arada sancı giriyor sanki yorgunluktan mı yoksa karnım aşağıya mı indi bilmiyorum.

Bu arada O Otimoti güzel haberlerini bekliyoruz:)
Yaa senin ağrı nasıldı tutulma şeklinde mi bende cok fena olmaya başladı gece sağdan sola dönemiyorum ayağa kalkamıyorum tutmuyo sağ bacagım. İnşallah geçer sizin de en azından fizik tedavi işe yarasın 🙏🏻 Bende şiddetlenirse gidicem. Çatı ağrısı mı ne diyolar benim o cok fena kemiklerim kırılıuo sanki 😰

Bugün yürürken birden karnımın sağına gittikçe yürütmeyecek hale gelen bir ağrı saplandı kasığımın üstüydü baya doktor hemen alttan muayne etti bir şey yok dedi bebeğin kalp atışları iyi ve sancı çıkmadı ama ağrı ara ara yine girdi 20 dakikada ve kasıklarıma indi büyük tuvaletimi yapıcakmışım gibi bir his vardı noldu hiç anlamadım... Yalancı sancılar dicem ama bunlar alette çıkmıyor mu? Korktum açıkçası doktor merak etme dedi

Gercek dogum tarihi bilinmediginden 1 ocak yazilan cok kisi var. O yuzden ben istemezdim 😆 normal doğum olursa tabi yapacak bi sey yok da sezaryende ben baska bi gun planlardim galiba. Hem resmi tatil günü degil..
Bi de 2.1.20 cok akilda kalici geri sayim gibi 😆

Evet maalesef öyle.benim babamında öyle yazılmış hatta.bakalım cuma son kontrolüm var.doktorumla konuşup son kararı veririz artık😊

Merhabalar bebeği doğan tüm anneler tebrikler rabbim evlatlarınız için ne diliyorsanız onları gerçekleştirsin bizlerede sağlıklı sıhatli kavuşmak nasip eylesin benim kafa biraz karışık ilk hamileliğimi öğrendiğimde doktor ultrason değerlerine göre nitelendirdi sata göre uymadı geç göllenme dedimhep 10 gün geriden ama benim adet tarihim ve ilişki tarihim net spermin sonuçta ömrü kısa bildiğim kadarı ile 2 3 gün bu durumda aslında geç döllenme gibi bir ihtimal yok 8 nisan son regli 19 nisan ilişki başka yok:olamaz: gel gelelim doktorun sezeryan için verdiği 11 ocak ama benim neredeyse 40.haftam sata göre 13ocak korkuyorum ya erken gelirse bu durumda olan var mı kafam bir dünya korku bastı
Benim de istanbuldaki doktorum hiç sat sormadan bebeğe göre değerlendiriyodu ben de şaşırmıştım. Smdi izmirdeyim sata göre hareket ediyoruz. Ama doktor ne sıklıkla kontrole cagırdı simdi takibi yapar bi işaret görürse erkene çeker tarihi korkmayın bence ☺️ Benim sat 7 nisan ama normal dogum icin 1-10 ocak tahmini verdi. Bebiş de 2-3 hafta geri kilosu siz sık kontrole gidin hazırlıklı olun yine de ☺️

Yaa senin ağrı nasıldı tutulma şeklinde mi bende cok fena olmaya başladı gece sağdan sola dönemiyorum ayağa kalkamıyorum tutmuyo sağ bacagım. İnşallah geçer sizin de en azından fizik tedavi işe yarasın 🙏🏻 Bende şiddetlenirse gidicem. Çatı ağrısı mı ne diyolar benim o cok fena kemiklerim kırılıuo sanki 😰

Hem tutulma gibi hem de sanki zorlamışsın gibi. Çok canım yanıyor yürürken hele kalkıp ilk adımı atarken resmen kara kara düşünüyorum. Bacağıma doğru yayıldı biraz ağrı. Benim çatı değil de kalça kemiği ağrısı.

Back
X