Çok şükür iyiydi canım Zübeydedeyim özel oda ayarladım oradayım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok şükür iyiydi canım Zübeydedeyim özel oda ayarladım oradayım
Hayırlı olsun canım ben salıya gel derken gerçekten salıya yetiştinKizlar 14.20de normal doğumla doğurdum. Vakit bulunca gelicem inşallah
Hayır çok zor değil canım kalkınca bol bol yürü şakın yatma dikişlerim var deyip bir iki güne karnındaki acı da geçiyor eğilmek biraz zor oluyor kqtlanılmayacak birşey değilsezeryani anlatın kizlar ya cok mu zor oluyor toparlanmak?? cok heyecanlaniyorum
Iyisin insallah , bebis nasil ? Kac kilo dogdu ? Bende simdi geldim hastaneden. 3.hamilelik deyince hepsi normal olur diyor. Bende sezaryen olurum kurtulurum ne guzel sıkıntisiz gecer diyordum ama gayet normalmis gibi normal deniyecegiz dediler. Bana dua edin :)Telefona geç ulaştım bir de ayaklanma sürecim oldu derken geç haber verebildim![]()
Gözünaydin canim, cok uzun surmedi galiba cok sevindim. Darisi bize insallah. Bebis nasil ? Sen nasilsin?Kizlar 14.20de normal doğumla doğurdum. Vakit bulunca gelicem inşallah
Gözünaydin canim. Guzel gecmesine cok sevindim. Insallah sütün gelecek daha cok cok yeniKızlar sezeryan dan hiç korkmayın ben çok korkuyordum şükür şimdi iyiyim korkunuz varsa yardımcı olacağım bişey varsa seve seve, sadece sütüm zor geliyor dua bekliyorum hamişlerden
Tabi önce sağlık ama benim aşağı düşüyormuş gibi ağrılarım oluyor bir dönem zaten 10 gün yatmıştım hiç kalkamıyordum ağrıdan kalktığımda alttan düşecek gibi ağrım oluyordu şimdi çok şükür yürüyorum kalkıyorum ama ağrılarım yine var ve artık hastaneye gitmekten korkar oldum hep olumsuz şeyler duyuyoruz diyecanim haftan kötü degil az geri git benim yazdiklarimi da oku. ben de umitsiz gibi konusuyodum arkadaslar sagolsun yazdilar rahatladim. benim de kilosu iki hafta geri 37 de alacak. saglikli dogsunlar onemli olan o.
Tansiyonum iyi çıkıyor çok şükürMiyomu bilemiyorum canım ama bende yatarken dönemiyorum cok agrım oluyor sanırım normal artıkbenim de sağ arterde direnç var hep geriden gidiyor ama artık o değere bakmıyoruz bile kaç haftayla uyumlu diye biz artışı takip edyoruz ben öyle olunca rahatladım biraz sık kontrol altında olduktan sonra bi sıkıntı olmaz inşallah. Perinatolog da sık kontrol dedi iki kere gittim ben de. Biz öyle böyle 37+2 olduk bekliyoruz normal dogumu aksilik olmazsa son iki haftadır da biraz arttı artış belki sizin de öyle olur sıkmayın canınızı
tansiyon takini önemli bi de
Gözünüz aydıKızlar sabah doğum yaptım kızım da ben de iyiyiz çok şükür umarım sağlıklı bir şekilde de taburcu oluruz.Darısı doğum yapmayı bekleyen arkadaşlara
![]()
Ben korkuyorum en çok sonda işinden birde bebeği almalarını beklediğim o anlar heyecandan bayılırım diyeKızlar sezeryan dan hiç korkmayın ben çok korkuyordum şükür şimdi iyiyim korkunuz varsa yardımcı olacağım bişey varsa seve seve, sadece sütüm zor geliyor dua bekliyorum hamişlerden
Satla tahmini doğum arasında neredeyse 3 ay mı varBenim de istanbuldaki doktorum hiç sat sormadan bebeğe göre değerlendiriyodu ben de şaşırmıştım. Smdi izmirdeyim sata göre hareket ediyoruz. Ama doktor ne sıklıkla kontrole cagırdı simdi takibi yapar bi işaret görürse erkene çeker tarihi korkmayın bence ☺ Benim sat 7 nisan ama normal dogum icin 1-10 ocak tahmini verdi. Bebiş de 2-3 hafta geri kilosu siz sık kontrole gidin hazırlıklı olun yine de ☺
Maaşallah canım çok güzel bir doğum olmuş Allah huzurla sağlıkla büyütmek nasip etsinTum mesajlari okudum ama tabii ki o kadar alinti yaoamadim. Güzel dualarınız ve dilekleriniz için teşekkür ederim hepinize
Bugün maksat kontroldü. Doktorum en geç cuma günü suni verip dogurtmam lazım seni dedi. Eşim de bir an önce iş bitsin istiyordu tabicuma günü için suit odayı ayırtalım dedik hepsi doluymuş bugün boşmuş dediler. Bir oda uğruna ya rab ne kadınlar doğuruyor!
iste esim dedi iki gunde ne degisecek yine suni alacaksin filan. Ben de kabul ettim.
11.15te suni takıldı. Hiç agrım olmadi. Bebek çok yukarıdaydı. Hızlandırmak için suyumu patlattılar. Suyum patlar patlamaz güçlü sancılar gelmeye başladı. 3cm ile yatış yapmıştım. Yarım saatte 9cme ulaştık. Sancılar güçlüydü ama neyseki süre kısaydı. Dogumhanede 3 güçlü ıkınma ve yukarıdan ebe desteği ile bebeğim doğdu. Babamız da bir ara karnıma bastırıyordu çok komikti
Doktor kesi yapmadi ama bebeğin yaptığı sıyrıklar vardi. Onlar dikildi 4 dikiş oldu. Bebegim ise ultrasonda 4.100 gorunurken. 4.565gr doğdu. Boyu da 56 cm. Iyi ki daha fazla bekleyip iyice büyütmemişiz. Çok şükür ikimiz de iyiyiz. Allah hepinize bebeklerinizi sağlıkla kucaklamayi nasio etsin.
Ziyaretçimiz çOktu. Anca simdi telefonu elime alabildim.
X xemax sizin de gözünüz aydın canım. Çok şükür biz sıramızı savdık![]()
Az biraz ağrılarım oluyor ama yürüyorum çabuk iyileşeyim diyeIyisin insallah , bebis nasil ? Kac kilo dogdu ? Bende simdi geldim hastaneden. 3.hamilelik deyince hepsi normal olur diyor. Bende sezaryen olurum kurtulurum ne guzel sıkıntisiz gecer diyordum ama gayet normalmis gibi normal deniyecegiz dediler. Bana dua edin :)
Ameliyata girerken taktılar anestezi uygulandığı için hiç hissetmedim 8 saat yürütmediler beni karnımda ağırlıkla yattım hafif ağrılar oldu ama parol ve antibiyotik verdiler 8,38 de oğlum oldu aksam 6da yürüdüm ilk yüeüyüs biraz fenaydı iç organlar yerine oturdu ama 3 4 de herşey iyiydi sondayı çıkarttılar ama ne yazıkki wc ler kan olmus aşırı tiksindim depend kullanıyorum bugünde çıkmak istediğimi söyleyeceğim Dr maHayırlı olsun. Allah analı babalı büyütsün inşallah. Sezaryenden sonra ağrın çok oldu mu ? Ne kadar sürdü ? Sonda taktılar mı ? Tavsiye vereceğin bir şey var mı ?
P pelinsamet06
Günaydın canım benim de son adetim 8 nisan benim planlanan günüm 6 ocaktı erken doğum başladı geçen hafta hastanede yattım doktorum durdurdu ve 2 ocağa çekti sezeryanıMerhabalar bebeği doğan tüm anneler tebrikler rabbim evlatlarınız için ne diliyorsanız onları gerçekleştirsin bizlerede sağlıklı sıhatli kavuşmak nasip eylesin benim kafa biraz karışık ilk hamileliğimi öğrendiğimde doktor ultrason değerlerine göre nitelendirdi sata göre uymadı geç göllenme dedimhep 10 gün geriden ama benim adet tarihim ve ilişki tarihim net spermin sonuçta ömrü kısa bildiğim kadarı ile 2 3 gün bu durumda aslında geç döllenme gibi bir ihtimal yok 8 nisan son regli 19 nisan ilişki başka yokgel gelelim doktorun sezeryan için verdiği 11 ocak ama benim neredeyse 40.haftam sata göre 13ocak korkuyorum ya erken gelirse bu durumda olan var mı kafam bir dünya korku bastı
Hey maşşallah kız neredeyse ilkokula gidecek halde doğacakmış çocuk aldığın 0-3 ay takımlar elinde patlamıştırTum mesajlari okudum ama tabii ki o kadar alinti yaoamadim. Güzel dualarınız ve dilekleriniz için teşekkür ederim hepinize
Bugün maksat kontroldü. Doktorum en geç cuma günü suni verip dogurtmam lazım seni dedi. Eşim de bir an önce iş bitsin istiyordu tabicuma günü için suit odayı ayırtalım dedik hepsi doluymuş bugün boşmuş dediler. Bir oda uğruna ya rab ne kadınlar doğuruyor!
iste esim dedi iki gunde ne degisecek yine suni alacaksin filan. Ben de kabul ettim.
11.15te suni takıldı. Hiç agrım olmadi. Bebek çok yukarıdaydı. Hızlandırmak için suyumu patlattılar. Suyum patlar patlamaz güçlü sancılar gelmeye başladı. 3cm ile yatış yapmıştım. Yarım saatte 9cme ulaştık. Sancılar güçlüydü ama neyseki süre kısaydı. Dogumhanede 3 güçlü ıkınma ve yukarıdan ebe desteği ile bebeğim doğdu. Babamız da bir ara karnıma bastırıyordu çok komikti
Doktor kesi yapmadi ama bebeğin yaptığı sıyrıklar vardi. Onlar dikildi 4 dikiş oldu. Bebegim ise ultrasonda 4.100 gorunurken. 4.565gr doğdu. Boyu da 56 cm. Iyi ki daha fazla bekleyip iyice büyütmemişiz. Çok şükür ikimiz de iyiyiz. Allah hepinize bebeklerinizi sağlıkla kucaklamayi nasio etsin.
Ziyaretçimiz çOktu. Anca simdi telefonu elime alabildim.
X xemax sizin de gözünüz aydın canım. Çok şükür biz sıramızı savdık![]()