- 14 Nisan 2016
- 3.318
- 3.249
- 133
- 31
hakkın var doğru söylüyosun çocuğum gebeliğim yokken de arayıp arayıp bebek var mı derlerdi hatta evime gelip aşağılarlardı laf sokup . ama şimdi aklıma düşürdün kiben de sorcam o zaman 4. Yü yapıcan mı
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hakkın var doğru söylüyosun çocuğum gebeliğim yokken de arayıp arayıp bebek var mı derlerdi hatta evime gelip aşağılarlardı laf sokup . ama şimdi aklıma düşürdün kiben de sorcam o zaman 4. Yü yapıcan mı
![]()
Hadi canim ciddi misinaaaa o kad ar oldu demek MaşaAllahneden hemen spiral .memleketteki Komşum taktırdı 8 aya hamile kaldı niyeyse
![]()
Doktorum izinde yarın geliyor bugün başka doktor baktı bana bunlar oldu korkuyorum hastaneye gitmeye sanırım şu daha fazla oluyormuş doğum yapmış arkadaşlara sordum yarın giderim doktora tekrar bebeğimin hareketlerinde bir sıkıntı yok Sancim sadece belimde bakalım duruma göre hareket edicem açılma yok suyum azalırsa sanırım suni sancı ya varır o da olmazsa sezeryanbiraz fazla sanki suyun gelmiş olabilir mi? Bi doktoruna söylesen mi veya acile gidip bebişin suyunu kontrol de ettirebilirsin. Son günler , aklına takılı kalmasın riske atmaya değmez cnm
Smear zormu nasil oluyo bn muayne bile olamdm simdide onu dusunuyorunSelaaam. Bende kendim icin doktora gittim bugun 6 hafta dolunca gel demisti. Smear aldi. Spiral takariz belki sonuca gore dedi. Hap igne gibi hormonlu seyler yasak bana cunku pihtilasmam oldugu icin. Spiralle ilgilide hic bisey bilmiyorum ya
Gittim eve geri yolladilar dalga gecer gibi o kadar kötü oldumki agladim bile eşim teselli etti sancim var benimde nst dede cikti acilman onceki gebeligine ait sancin siklasinca gel dedi kanamam oldugunu soyledim olabilir dedi esim ozele gidelim dedi ben gitmedim bekleyecem biraz daha bakalım onceki gebelige ait aciklik nasil oluyor bana bi soyleyin arkadaslar ya![]()
Smear zormu nasil oluyo bn muayne bile olamdm simdide onu dusunuyorun
Kaç günde geçti acaba sizinki benimde iki gün sonra şişti şimdi balon gibiyim ayaklar bacaklar felaket sisBence epidural ile alakasi yok canim canim ben normal dogum yaptim epiduralsiz benimde ellerim ayaktim tun vucudum 2 gun sonra sisti. Hamileligimde oyle sismemisti. Ellerim uyuşuyordu. Simdi bayagi hafifledi ama tam anlamiyla gecmedi. :)
Epidural değil genel anestezi canım 10 gün mü gerçekten mi ya 5 gün oldu doğum yapalı desene 5 gün daha var inşallah geçerEpidural mi oldun, ben epidural normal doğum yaptım hayatımda ilk defa ayağım şişti 10 günde geçti gitti
Suan 14 gunluk oldu bebegim . 12 gun olmus yani. Ben onu hic dert etmedim.sadece elllerim uyusuyordu ondan yana sıkıntim vardi. Yavas yavas gecer merak etme.Kaç günde geçti acaba sizinki benimde iki gün sonra şişti şimdi balon gibiyim ayaklar bacaklar felaket sis
Haklisiniz saten agriyla sanciyla uykusuzum suan ama insan cevrenin baslisi yuzunsen deli oluyor hala arayip gunu gecti o cocugun diyenler var keske rahat olabilsem biliyorum elvet dogacak saglikla gelsin isallahBen de bu doğumum da öğrendim. Hiç açılmam yok mu dedim, daha önce doğum yapmış olduğun için olan bir açıklık var dedi. Tıbbı adını da söyledi hatta.
Ben de çevre baskısını hissetmiştim sanki doğurmuyorum diye suçluymuşum gibi. Şimdi sizi okurken ya diyorum bunlar niye bu kadar buyutuyorlar daha gunleri gecmemis bile. Ne zorunuz var yatin yuvarlanin . doğurunca madalya takan olmayacak
Şaka bir yana bebeğin sıkıntıda değil. Kendi vaktini beklemeleri güzel bir şey. Lütfen acele etme. Öyle yürütmeyle hareketle çayla da getiremiyorsun bebeği. Her şeyin bir zamanı var. Uzat ayaklarını tadını çıkar.git sinemaya Gupse nin filmini izle mesela ne bileyim. Bak sonrası uykulaaar haram olduuuuu.... benden demesi
Usallah gelir hayirlisiyla biraz sancim var suan yine yatmayla gezmeyle gecmiyor hayirlisi isallah olur bu acilmamkız yazık ağlayıp kendini üzme bebeğini de üzme dertlenme son günler inşaAllah sağlıkla alcaz bebişlerimizi.☺ Çok Sabırsızım ben de
Bi an önce doğuralım hissi hakim hayatımıza . O gün de gelcek inşaAllah
Aynen baya rahatliycam her yonden kuskuluyum surekli dusuncedeyim isallah tez zamanda olurDiger dogumdan sonra hic kontrol olmadin mi canim ? Ben de hic duymadim onceki dogumdan aciklik nasil olur hic mantikli gelmiyor cidden. Bekle bakalim cok beklemezsin insallah , sen kendini daha iyi bilirsin , onlar anlamamis olabilir . Hayirlisiyla bebeginizi kucaginiza alirsiniz hepiniz insallah. Insan bayagi rahatliyor.![]()
Sende bi gidip gorunsenmi acaba gitmeden birsey bilemezsinki canim isallah dogumdur hayirlisi hakkindaAynen bende ağlayacak şimdi yine açık pembesu gibi sıvı geldi korkuyorum doktor normal dedi ama şu gelmesi daha fazladır demi benim afedersiniz 1 çay bardağı kadar yok şu daha fazladır değilmi???
Günde 2 kere kesin veriyorum, sancısı çoksa 3 kere veriyorum. İnş juliet’e de faydası olur. Denize tek iyi gelen şey muskat oldu. Rezene anason kimyon çayına karıştırıyorsun değil mi? Dün altını bezlerken popo deliğine şöyle birR refikaaydin ben dun gece yaptim muskatli cayi artik ondan mi yoksa actigim beyaz gurultu sesinden mi bilmiyorum uyudu biraz.
Oyle bi kac kere verebiliyor muymusuz ya
Bide babasinin kucaginda uyudu yerine yatirdik uyandi basladi yine. Esim diyo ki uyuyodu iste yatirmasaydik.. ya dedim kucakta hep uyuyo sorun yatirinca uyanmasi.
Yatirmayi ver diyo. Ne rahatlar dimi.
Bende de ilk defa asiri gogus sertlesmesi oldu. Simdiye kadar hep normaldi hic boyle olmamisti. Bu sefer tas gibi oldu hareket edemiyorum. Biraz elimle sagdim oyle emzirmeye basladim. Belki ön sutu de atmisimdir boylelikle.
Bugun kendi kontrolum var. Ve lohusalik bitiyor. Bizim kirkimiz doldu. Tabi biz bisey yapmadik kirk icin. Malum bi tek esimle ikimiziz anlamayiz o islerden. Sizler neler yaptiniz.
Bu arada kirk ucurmak bir şaman gelenegiymis![]()
Anlıyorum canım. Bizim toplum bu konuda bayağı bir anlayışsız. Hastaneden cıkar cıkmaz evime doluştular. Her gün misafir geldi. Doğum yapalı 2 hafta olacak düşün evim misafirsiz kalmadı. Psikolojim yeni düzelmeye başladı. Artık kim gelirse gelsin aldırmıyorum. Herkesten önce önemli olan bebeğim ve kendimYorumun icin cok teşekkür eserim ama gercekten cevre psikolojik cokuntu mahvediyor insani o kadar sıkıntı stres yaşadım ki hamileligimin tadini cikaramadim baya aci sanci cektim 1 ay hastanede yattim ve zar zor hamile kalan biriyim ne yapacagimi şaşırdım
Merhaba. Çayı tarif eder misin? Yaz için başka bir ilaçta veriyor. Usun? Ben biotaria ya. BAşladımbirde mylicon diye bir gaz ilacınaGünde 2 kere kesin veriyorum, sancısı çoksa 3 kere veriyorum. İnş juliet’e de faydası olur. Denize tek iyi gelen şey muskat oldu. Rezene anason kimyon çayına karıştırıyorsun değil mi? Dün altını bezlerken popo deliğine şöyle bir
bakayım dedim normal mi diye, niye yaptıysam böyle saçma bir şey. Ağzıma yüzüme her yere kaka fışkırttı gazladaha neler göreceğiz bakalım.
40 uçurmayı yaptım sayıyorum, tam 40. Gün doktor amcasına gittiksayılır bence. Bi de 40. Gün yıkadık, o yıkama suyunu evin her yerine serptim. Ben bilmem öyle şeyler, görümcem yaptırdı. Bi de su serperken dua et dediler, dua dedikleri de şu; 40 ben senden çıktım sen de benden çık
hayatımda bu kadar saçma şey duymadım. Bi de ısrar etti söyle söyle diye, dedim bu kadar saçma bir şeyi yüksek sesle söyleyemem, içimden söylüyorum.
Ben kontrole daha gitmedim. Doktorum karşıda, hava soğuk, uykusuzum, aman salgın varmış diye diye erteledim. Zaten bi aksiyon da Yokaksiyona halim Yok.
Rezene, anason ve kimyonun üzerine azıcık muskat rendeliyorum. Üstüne sıcak su ekleyip 10 dk demliyorum. Muskat az koyuyorum, diğerlerini bir tatlı kaşığı kadar koyuyorum. Muskatı azıcık, göz kararı yapıyorum ama herhalde yarım çay kaşığı filandır.Merhaba. Çayı tarif eder misin?
İşte ilk doğumumda epidural yoktu şişmedim, bunda olunca acaba dedim ondan mı şaşırdığımdanBence epidural ile alakasi yok canim canim ben normal dogum yaptim epiduralsiz benimde ellerim ayaktim tun vucudum 2 gun sonra sisti. Hamileligimde oyle sismemisti. Ellerim uyuşuyordu. Simdi bayagi hafifledi ama tam anlamiyla gecmedi. :)