2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ben sma'yi oglumda kullandım hep kabizdi. Mamadan oldugunu düşünüyorum.
Similac'i bilmiyorum da aptamil kullaniyorum ben.
Comcortmil iyi ama bulmak zor. Eczaneden sioarisle getirttim ilk. Ama simdi depoda da yokmus.
Bir de aptamilin hazir likit mamalari var migrosta. Buyuk kolaylik oluyo dışarıdayken. Sicak su bul mama hazirla ilit derdi yoo. Aklınızda olsun
Aptamilin icinde glikoz oldugu icin kullanmıyorum birde ben termosta sicak su ve bir sisede kaynamis sogumus su tasiyorum mamayi icilecek sicaklikta ayarliyorum soguk suyla

Ben şahsen hiçbir hormon ilacı ya da diğer şeyleri kullanmak istemiyorum çünkü hiçbirinin sağlıklı olduğunu düşünmüyorum. Condomda şöyle bir sıkıntı var "o an" geldiğinde onu bulmak, uğraşmak çok sıkıntı oluyor😂 Bizde korunma meselesi çok karmaşık.

Yasak olmasa ben igne falan kullanirdim. Yasak oldugu icin kullanamiyorum.
Condomda yerini belirleyin 😂🤣 başa gelen cekilir

Selam kızlar 🙅‍♀️ben dün gece büyük uğraşlar sonucu barıştım avukata verdiğim vekalet ücreti bide danışmanlık ücreti bana kaldı sadece 🤣herkese desteği İcin teşekkür ediyorum kuzenim birdaha ki ay almanyadan gelecek gazdan sonraki sıkıntımız diş çıkarma oldugundan osanit diş topu istedim mühendisin oglu sayfasında gördüm erkenden tedbir alayım dedim türkşyede 100 150 arası satılıyormuş 7euro ya almış kuzenim isteyen olursa adet bildirebilirim bu arada evdeki tüm çikolataları ı yemiş koca ayı kocam 🤣boşanma sebebi sayılsa bu sebepten de boşarım cocuga yaptırdıgım çikolatalara dalıyorum 🤣çolugumun çocugumun rızkına göz dikmiş gibi Bi suçluluk var üstümde 🤣

Selam kızlar 🙅‍♀️ben dün gece büyük uğraşlar sonucu barıştım avukata verdiğim vekalet ücreti bide danışmanlık ücreti bana kaldı sadece 🤣herkese desteği İcin teşekkür ediyorum kuzenim birdaha ki ay almanyadan gelecek gazdan sonraki sıkıntımız diş çıkarma oldugundan osanit diş topu istedim mühendisin oglu sayfasında gördüm erkenden tedbir alayım dedim türkşyede 100 150 arası satılıyormuş 7euro ya almış kuzenim isteyen olursa adet bildirebilirim bu arada evdeki tüm çikolataları ı yemiş koca ayı kocam 🤣boşanma sebebi sayılsa bu sebepten de boşarım cocuga yaptırdıgım çikolatalara dalıyorum 🤣çolugumun çocugumun rızkına göz dikmiş gibi Bi suçluluk var üstümde 🤣

Dis topu nasil biseymis ya... hayirlisi olsun bu arada. Artik ayagini denk alir herhalde

Hayırlısı olsun. Sevindim valla. İnşallah toparlar kendini o da sorumluluklarının farkına varır🌺🌺

Dis topu nasil biseymis ya... hayirlisi olsun bu arada. Artik ayagini denk alir herhalde
Hiç bilmiyorum ki ağzına atıp çiğniyor sanırım 8tane atıyormuş ishali ateşi de kesiyomuş yeni anne olunca gaz İcin bile öyle saçma paralar döktüm ki panikle sonuc gecmedi simdi diş için önlemi alayım dedim 🤣gaz damlaları sampiyonlar ligi gibi 🤣🤣

Eklentiler

• 15823806898878577721370421686952.webp
    15823806898878577721370421686952.webp
    45,4 KB · Görüntüleme: 46
Gece artik bez degistirmiyoruz biz. Buyudukce azaliyor bence.

Ben hic cis takibi falan yapmiyorum takilmiyorum onlara ki kilo alma probleminiz vardi aslinda. Atak olayini tam hesaplayamayiz bebegin gelisimine gore olabiliyor cunku. Yani soyle 5. Hafta atagi 5in sonunda da gelebilir 4 un ortasinda da. Biz tam haftalarinda yakalidik. 8 i mesela 8 in icinde yakaladik. Aslinda erken dogum oldugumuz icin daha gec yakalamamiz lazimdi. Yani tahminen gidicez mecbur hangi haftaya yakinsa onun atagi

Çok teşekkür ederim cevaplarınız için ☺️ Bez olayına takılmıştım iki gündür ama cevabınız rahatlattı beni 👍

B Bakikalanhosseda cnm çişe kaç kere yaptığını bilmiyoruz ki ben bazen unutuyorum çiş bebek kdr ağır oluyo bazen cok az ıslak oluyo 5 çişli bez kavramı bana saçma geliyo yani. Hiç takılma çişe bu arada bez demişken prima kullanıyordum arkadaşımın önerisiyle padlers aldım aşırı memnunum prima ya boşa para vermişim diyorum

Bir soru daha sorayım: süt sağan anneler bu işlemi nasıl yapıyor? Yani kaç saatte bir? Me kadar süt elde ediyorsunuz? Haftada üç gün birer saat spora gitmek istiyorum. Bu sırada babası bakacak. Gerçi bırakmak için mi erken mi bilmiyorum da😬 Bugün bi sağayım dedim iki göğüsten toplam 30 cc çıktı, ki göğüslsrim fazla doluydu bence. Bu çocuk nasıl doyuyor anlamıyorum 😕 şunları merak ediyorum, mesela kaç cc lik toplayıp toplam ne kadar veriyorsunuz bir öğünde? Ne kadar yeterli 60-90 falan? Ayrıca buzluktaki sütü nasıl çözdürüyorsunuz? Hangi yöntem uygundur? Son sorum da iki ayrı öğünde sağılan sütü öncekini buzdolapta bekletip sonrakiyke karıştırsak uygun mu? Az az geliyor çünkü

Bir soru daha sorayım: süt sağan anneler bu işlemi nasıl yapıyor? Yani kaç saatte bir? Me kadar süt elde ediyorsunuz? Haftada üç gün birer saat spora gitmek istiyorum. Bu sırada babası bakacak. Gerçi bırakmak için mi erken mi bilmiyorum da😬 Bugün bi sağayım dedim iki göğüsten toplam 30 cc çıktı, ki göğüslsrim fazla doluydu bence. Bu çocuk nasıl doyuyor anlamıyorum 😕 şunları merak ediyorum, mesela kaç cc lik toplayıp toplam ne kadar veriyorsunuz bir öğünde? Ne kadar yeterli 60-90 falan? Ayrıca buzluktaki sütü nasıl çözdürüyorsunuz? Hangi yöntem uygundur? Son sorum da iki ayrı öğünde sağılan sütü öncekini buzdolapta bekletip sonrakiyke karıştırsak uygun mu? Az az geliyor çünkü
Ben emzirdik ten sonra lansinoh la sagıyorum 5 6 tane 80 cc attım buzluğa cok stok yapmıyorum emzirdik ten 30 dk sonra yapıyorum genelde çözdürmeyi de benmari usulu önce oda sıcaklığına koyuyorum sonra sıcak su içinde bide biberon ısıtıcı almıstım ama daha hiç kullanmadım onunda alt haznesi su kaynatıp ısıtıyo sütü

B Bakikalanhosseda cnm çişe kaç kere yaptığını bilmiyoruz ki ben bazen unutuyorum çiş bebek kdr ağır oluyo bazen cok az ıslak oluyo 5 çişli bez kavramı bana saçma geliyo yani. Hiç takılma çişe bu arada bez demişken prima kullanıyordum arkadaşımın önerisiyle padlers aldım aşırı memnunum prima ya boşa para vermişim diyorum

ben de bu sebeple merak ediyordum, kimisine az yapmış oluyor kimisine çok. Ölçüt ne acaba? Okuduğum her yerde bez takibi diyince ben dr şaşırdım. Bu arada ben de prima premium care dan memnunm ama numara ilerledikçe ucuza bulmak zorlaşıyor. Sleepy kullandım bi paket, sızdırdı sızduracak diye sürekli şey oldum. Katkısız olması hoşuma gidiyor ama bi yandan da fazla ince geldi sleepy. Gruptakiler ne kullanıyor acaba? Paddlersı not ettim 👍

Son düzenleme:

Ben hergun sagmiyorum vaktim olursa sagiyorum 60 falan cikiyor hemen buzluga atiyorum. Dolapta bekletip sonra karistirmiyorum. Buzliga attiklarimdan yakin tarihli olanlari birbirinekaristirabiliyorum yada ayri veriyorum bi kerede 120 iciyor benim kiz. Uzerlerine tarih yaziyorum. Isitirken kaynar suyu derin bir kaba koyup icine poseti koyuyorum eriyince karistiriyorum oyle benmari usulu eritip oylece isitiyorum. Yani ilik bile oluyo diyemem soguklugu gidiyor

Ben sol memeyi pek veremiyorum, zor tutuyor. O yüzden genelde sağdan emzirip solu da günde 3 kez filan sağıyorum. Her seferinde çıkanı aynı süt saklama poşetine koyup en son buzluğa atıyorum. Ben hiç eritmedim buzluktan çıkarıp. Eşim acelesi varsa benmari usulü eritiyormuş direkt.

Ben hiç sağma işlemi yapmıyorum sanki sütüm anca bebeği doyuruyor gibi geliyor.Hatta sürekli memede olduğu zamanlar yetmediğini bile düşünüyorum.Yanlış mı düşünüyorum acaba sağmalı mıyım ki 🤔

Ben de arttırmak için sağma işini anlayamıyorum😳 bi yol gösterin bana 🙈 çocuğu ısrarla emziriyorum yarım saatte bir emmek istiyo cünkğ az geliyo yetmedikce emmek istiyor sinirleniyor. Kilosu iyi hatta fazla almış o yüzden yavas yavas kesmek istiyorum ama bu sefer de doymadıgı için aglıyor. En son pes ettik mamayı verdim yine ama sağmadım çünkü olanı da emmek varken sağmış gibi hissediyorum bu yanlış mı acaba artması icin sağma işlemi nasıl olmalı ne zaman olmalı☺️ Bi düzen kuramadık aa simdi yeticek galiba diyorum pat diye süt gelmiyor bu böyle mi gidicek hep acabayla😬

Ben hiç sağma işlemi yapmıyorum sanki sütüm anca bebeği doyuruyor gibi geliyor.Hatta sürekli memede olduğu zamanlar yetmediğini bile düşünüyorum.Yanlış mı düşünüyorum acaba sağmalı mıyım ki 🤔
Ben bir kaç gün Sağdım sütüm baya arttı . Emerken bebeğin yüzü gözü süt oluyordu hep . O da sıkıntı . Bebek yetişemiyor sütun akışına ve sinirleniyordu. 1 haftadır sagmiyorum şimdi iyiyiz

Back
X