2020 Şubat Anneleri

Sorma canım ya vallahı aklım cıktı ,
2 gündürde cok agrım var , sankı kaburgalarım batıyor aşagıdanda cok agrım var bugun doktorun bir boşlugunu bulursam gidicem inşallah 2 gibi , gecede uyuyamadım çok kötü hissedıyorum bugün

git canım bi baksın doktor için rahatlasın. muhtemelen pozisyonundan dolayı rahatsız hissediyorsun. işin yoksa uzan dinlen bugün bir şey yapma.

Ben dayanamadim yine oglumu gormeye gittim korktugum sey vardi sanki bana hic donmeyecekmis gibi geliyodu hep yuz ustu yattigi icin ama cok sukur donmus suan bas gelis pozisyonunda 1100 gr olmus kilomuz. Suyumuz, kalp atislarimiz her seyimiz yolunca cok sukur

kızlar lotus doğum diye birşey varmış hiç duyanınız oldumu ben de yeni öğrencim biraz iğrenç gibi geliyor ilk başta ama baya uygulayan varmış araştırdıkça mantıklıda gelmeye başladı

Merhaba ben de kan pıhtılaşma ve lupus var, o yüzden sanıyorum normal doğumu uygun görmedi.
Küçükken geçirdiğiniz bir rahatsızlık sonuçta,doğumunuzu etkiler mi bilemedim.

Sana da kolay gelsin .güle güle oturun inş. Ben halletmeye çalıştım işleri artık olduğu kadar. Konya yollarındayız.

Allah kolaylık versin

29. Hafta da 970 gram çıktı doktor 50 cmden uzun olacak dedi kilosu sınırda geldi biraz yine suyum fazla çıktı çok tatlı yiyorum
Sekerin yoksa dozunu iyi ayarlayip ye cnm.
Amniyon sivisi fazlalığı hakkinda dr un seni bilgilendirmistir, korkulacak derecede olsa idi mutlaka soylerdi sana. Korkma, ama kilosu için tatliyi cok yeme ve kahvaltida haslanmis yumurta kaşar peyniri saglam bi kahvalti ile bol protein içerikli beslenmeni tavsiye ediyorum.

maşallah enn zayıf benim ki herhalde 970 gram . Suyum da fazla çıktı ödemde var bir kere de normal olsa şaşacam

Şekerim yok çok şükür sıvı için tansiyonuma baktı çok yüksek çıkmayınca diyet yap dedi ödem de var
Kahvaltı ve protein konusunda sıkıntı yok yemem çok iyi hatta çok yiyorum herşeyden 90 kilo oldum ama şu tatlı işi büyük sıkıntı yaratıyor

Boyun kac ki cnm?
Diyet yapmalisin bence de hem ozaman belki de suyun normale inecektir, denemeden bilemezsin, sonraki kontrole ne zaman çağırdı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…