kötü rüya gördü herhalde annesi oyy nasıl korkmuşsundur tahmin edebiliyorum. bebiş de hissetmiş gerildiğini baksana. gece böyle aniden bağırdıklarında ağladıklarında insan inanılmaz panik yapıyor.
Sorma canım ya vallahı aklım cıktı ,
2 gündürde cok agrım var , sankı kaburgalarım batıyor aşagıdanda cok agrım var bugun doktorun bir boşlugunu bulursam gidicem inşallah 2 gibi , gecede uyuyamadım çok kötü hissedıyorum bugün
Sorma canım ya vallahı aklım cıktı ,
2 gündürde cok agrım var , sankı kaburgalarım batıyor aşagıdanda cok agrım var bugun doktorun bir boşlugunu bulursam gidicem inşallah 2 gibi , gecede uyuyamadım çok kötü hissedıyorum bugün
Ben dayanamadim yine oglumu gormeye gittim korktugum sey vardi sanki bana hic donmeyecekmis gibi geliyodu hep yuz ustu yattigi icin ama cok sukur donmus suan bas gelis pozisyonunda 1100 gr olmus kilomuz. Suyumuz, kalp atislarimiz her seyimiz yolunca cok sukur
kızlar lotus doğum diye birşey varmış hiç duyanınız oldumu ben de yeni öğrencim biraz iğrenç gibi geliyor ilk başta ama baya uygulayan varmış araştırdıkça mantıklıda gelmeye başladı
Özel değilse rahstsızlığınız nedir ? Neye göre sezaryen olacak ki ? Ya benim de bu konuda endişelerim var . Küçükken bisikletten düştüm 3 ay yürüyemedim kalıcı bir etki bırakmadı şimdi yürüyorum koşuyorum falan ama aklımda soru işareti oldu bu doğum neticede . Doktora da sormadım henüz doğum konuşmadık çünkü
Merhaba ben de kan pıhtılaşma ve lupus var, o yüzden sanıyorum normal doğumu uygun görmedi.
Küçükken geçirdiğiniz bir rahatsızlık sonuçta,doğumunuzu etkiler mi bilemedim.
Günaydın AAlisdendef
kolay gelsin
Bende son son toplanıyorum artık bugün okula gitmedim izin aldım pazar taşınıyoruz
Ara tatil bitmeden taşınalım dedik ama
Dolaplar monte edilmedi nasıl yapcaz bakalım
Dua edin bana
Kızlar günaydın . Yorgunluktan ne mesaj okuyabildim nede yazabildim. Ankara çok yorucu geldi bana. Dün iş yerinde akşama kadar evrak bekledim gelmedi. Bugünde başka bir evrak bekliyorum. Ankara’da nasıl bir trafik var anlatamam. Allah’tan yolları bilen bir yakınımız bizi götürüp getiriyor eşim bu trafiğe girerse stres topu olup çıkar. Her yer soğuk geliyor evimizde tişörtle gezdiğimiz için burda boğazımız acıyor. Bir an önce Şubat ayının gelmesini diliyorum. O zaman evime dönmüş olacağım. Bebeğimde maşallah karnımı nasıl geriyor mide mesane karışık çalışıyor. tuvaletten çıkamıyorum.
Sekerin yoksa dozunu iyi ayarlayip ye cnm.
Amniyon sivisi fazlalığı hakkinda dr un seni bilgilendirmistir, korkulacak derecede olsa idi mutlaka soylerdi sana. Korkma, ama kilosu için tatliyi cok yeme ve kahvaltida haslanmis yumurta kaşar peyniri saglam bi kahvalti ile bol protein içerikli beslenmeni tavsiye ediyorum.
Ben dayanamadim yine oglumu gormeye gittim korktugum sey vardi sanki bana hic donmeyecekmis gibi geliyodu hep yuz ustu yattigi icin ama cok sukur donmus suan bas gelis pozisyonunda 1100 gr olmus kilomuz. Suyumuz, kalp atislarimiz her seyimiz yolunca cok sukur
Sekerin yoksa dozunu iyi ayarlayip ye cnm.
Amniyon sivisi fazlalığı hakkinda dr un seni bilgilendirmistir, korkulacak derecede olsa idi mutlaka soylerdi sana. Korkma, ama kilosu için tatliyi cok yeme ve kahvaltida haslanmis yumurta kaşar peyniri saglam bi kahvalti ile bol protein içerikli beslenmeni tavsiye ediyorum.
Şekerim yok çok şükür sıvı için tansiyonuma baktı çok yüksek çıkmayınca diyet yap dedi ödem de var
Kahvaltı ve protein konusunda sıkıntı yok yemem çok iyi hatta çok yiyorum herşeyden 90 kilo oldum ama şu tatlı işi büyük sıkıntı yaratıyor
Şekerim yok çok şükür sıvı için tansiyonuma baktı çok yüksek çıkmayınca diyet yap dedi ödem de var
Kahvaltı ve protein konusunda sıkıntı yok yemem çok iyi hatta çok yiyorum herşeyden 90 kilo oldum ama şu tatlı işi büyük sıkıntı yaratıyor