Kız canım. Benim oğlum da 4 kg doğmuştu. Sağlıklı olsunlar önemli olan o
Güzelmiş canım nerden bu? Aldın mı?
Maşallah kuzuya. Gaz bende de çok valla
Gule gule kullan canimmm bende aldim siyahhhBende bugun aldım bizim mahallede bi yerden. 135 tl çok içime sindi
Aldim canim e ebebek. Cok guzel renkleri vardi. Hosuma gitti ama siyah fakat parlak fln duruyor guzel duruyor yagmurda da zarar gormez diye dusundumKız canım. Benim oğlum da 4 kg doğmuştu. Sağlıklı olsunlar önemli olan o
Güzelmiş canım nerden bu? Aldın mı?
Maşallah kuzuya. Gaz bende de çok valla
Tuvalete gitmek benimde en büyük problemlerimden biri oldu. Bizimki yine mi döndü anlamıyorum. Nefes alamıyorum karnımı nasıl tekmeliyor geriyor. Bir anda tuvalet hissi geliyor.4 saatlik yolda 4 kere rahat tuvalete gittim.Bende surekli wc deyim disaridayken cok sorun oluyo bu durumbir de disarida hayatta alafranga wc gitmem oteki turlude alaturkaya oturunca karnim aciyo 2 buklum olunca tekmeliyo surekli o sirada rahatsiz oluyo sanirim
Doguma kadar bu sekilde gececek sanirimTuvalete gitmek benimde en büyük problemlerimden biri oldu. Bizimki yine mi döndü anlamıyorum. Nefes alamıyorum karnımı nasıl tekmeliyor geriyor. Bir anda tuvalet hissi geliyor.4 saatlik yolda 4 kere rahat tuvalete gittim.
Gecmis olsun canimMerhaba güzel anneler. Serum takıldı gene ağrılar ile baş başayım... Daha etki etmedi. Inşallah diner kısa sürede. Ben de 2 ay önce bu çantayı almıştım. Kullanmak nasip etsin Allahim.
Eki Görüntüle 2557953
Hepsiburadadan birkaç şey aldım bugün. Fiyatlarını takip ediyordum gerçekten indirimli olanları aldım çanta yoyko marka aldım. Bebek nevresim takımı yataşın. Lansinoh krem 48 tl ye aldım. Mustela şampuan ve pişik kremi baya ucuza geldi. Pişik kremini ben de küçük boy aldım. İyi gelmezse başka bir şey alırız diye. Göğüs pedi gerekli daha almadım ama uygun fiyatlı hangisiyse onu alırım. Depend almıcam uzun gece pedi yetmişti bana yine öyle götürcem. Süt saklama poşeti de uygun olanı alırım.Kizlar bugun e bebekte yarim saat falan gecirdim. Bazi urunlerin fiyatlarini aldim ilk bebek olunca
Ne alinmasi hangi marka iyi cok iyi bilmiyorum.
Simdi aldigim fiyatlarda gogus pedi bana biraz pahali geldi. Lansinoh gogus pedi pahali. 24lu 19,5 tl.
Baby me gogus pedi ucuz.30 lu 8,5 tl.
Sizce gogus pedi gerekli mi? Ya da hangisini onerirsiniz hangi marka?
Gogus kremi lansinoh alicam 40 ml 55 tl.
Depend buyuk boy 9 lu 27 tlydi. Uygun. Onu da alicam.
Burun aspiratoru markasi sizce onemli mi hangisi iyidir onda. Babyplus 12li 9 tlydi. Is gorur mu? Kac tane almaliyim??
Atesolcer weewell baktim. Flexible yazan 40 tlydi.
Ayni markanin wte 250 kulaktan ates olceri 160 tlydi. Atesolcer de dayanikli ve dogru sonuc veren marka nedir?
Sut saklama posetlerinde marka onemli mi ? Yoksa en uygunu mu almaliyim.
mustelanin pisik kremini aldim ama kucuk boy. Baska bir pisik kremi almama gerek var mi yoksa bittikce mi alayimm azaldikca. Mustela bu pisik konusunda iyi midir?
Kafamda deli sorular
en son ozdilege gittigimizde birsuru kiyafet almistik. 200 liralik seyin nette 130-140 oldugunu gormustuk.Cok uzulmustumm cunku birsuru daha sey alirdik aradaki farkla. Simdi heryerde fiyat ve kalite arastirip alcam herseyiakillandim
Göğüs pedi başlarda meme yara oluyor ya ki inşallah olmaz pede yapışıyorKizlar bugun e bebekte yarim saat falan gecirdim. Bazi urunlerin fiyatlarini aldim ilk bebek olunca
Simdi aldigim fiyatlarda gogus pedi bana biraz pahali geldi. Lansinoh gogus pedi pahali. 24lu 19,5 tl.
Burun aspiratoru markasi sizce onemli mi hangisi iyidir onda. Babyplus 12li 9 tlydi. Is gorur mu? Kac tane almaliyim??
Ayni markanin wte 250 kulaktan ates olceri 160 tlydi. Atesolcer de dayanikli ve dogru sonuc veren marka nedir?
mustelanin pisik kremini aldim ama kucuk boy. Baska bir pisik kremi almama gerek var mi yoksa bittikce mi alayimm azaldikca. Mustela bu pisik konusunda iyi midir?
Kafamda deli sorular
en son ozdilege gittigimizde birsuru kiyafet almistik. 200 liralik seyin nette 130-140 oldugunu gormustuk.Cok uzulmustumm cunku birsuru daha sey alirdik aradaki farkla. Simdi heryerde fiyat ve kalite arastirip alcam herseyiakillandim
Bugün eceyi görmeye gittik kızlAr hem kaburgalarımın batması hissi hemde aşagıya dogru olan baskı gibi hıssettıgım agrı yine gaZdanmış , ultrasonu bagırsaklarıma tuttu doktor , gazdan çatlıcaksın az kaldı dıyorgasspass içicem günde 3 defa ,
Hava kompresörü gibi gaz basıyorum ne yesek gaz yapıyor ya
37 cm 900 gr mış , ikincisi daha uzun olucak galıba ablasından , çocukla ılgılı bır sorun yokmus tamamen senın yedıklerınde sorun var dedı doktor of ya
[/QUOTE
Dün benimde sol göğüs altım hemen kaburgamın başlangıcı inanılmaz ağrıdı karnabahar yemiştim sonrasında bir gazlar bir gazlar
Benim kızım 34 de dönmüştüMerdiven inip çıkarken değiştirdi bir de, rahatsız ettim heralde hanımefendiyibir tur atması için vaktimiz daha var o halde :)
Benimde düşmüş çok şükür 1.70 olmuşbenim troidlerimde 10 lara kadar çıktı ama çok şükür düştü tabi ilaçla yüklememde güzel çıktı inşallah sende çok güzel sonuçlar alırsın :)
Ah yaaa çok geçmiş olsunBen çalıştığım hastanede yaptırdım şeker yüklemesini saat başı kan veriyorsun acın geçmeden bidaha deliyolarinşallah iyi çıkar sonuçların
Sagol canimmm bende oyle yapayim o zaman. Cunku hadi sut saklama poseti belki degil de gogus pedi cok kullaniriz heralde ve arasinda baya ucurum var fiyatin.Hepsiburadadan birkaç şey aldım bugün. Fiyatlarını takip ediyordum gerçekten indirimli olanları aldım çanta yoyko marka aldım. Bebek nevresim takımı yataşın. Lansinoh krem 48 tl ye aldım. Mustela şampuan ve pişik kremi baya ucuza geldi. Pişik kremini ben de küçük boy aldım. İyi gelmezse başka bir şey alırız diye. Göğüs pedi gerekli daha almadım ama uygun fiyatlı hangisiyse onu alırım. Depend almıcam uzun gece pedi yetmişti bana yine öyle götürcem. Süt saklama poşeti de uygun olanı alırım.
sana 50 gr yapacaklar demekki canım.Ah yaaa çok geçmiş olsun
Teşekkür ederim inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırıztek kan alacaklarmış eğer yüksekse bir daha içip 3 kez kan verecekmişim gibi bişey demişti dr bakalım
Ben gunde iki uc saat calisicam bazen 4-5 saat. Gene de alirim sut saklama poseti pompa da aldim elektrikli. Braun braz paahaliydi 300-400 civari. Hangi modeldi sizin dediginizGöğüs pedi başlarda meme yara oluyor ya ki inşallah olmaz pede yapışıyorhemde akan sütler ziyan oluyor ben philips’in göğüs kalkanını almıştım gündüz değilde özellikle bende gece yan yatarken basıdan dolayı sızma oluyordu kalktığımda kalkan sütle doluyordu çamaşırım falan ıslanmadan boşaltıyordum sütü ama ped her yeri batırdı öylece kaldı aldıklarım
Burun aspiratörü nefesinle çekebileceğin modelden öneririm pililerinde kontrol sende olmuyor birde yenidoğanın bez kadar bir diğer ihtiyacı bence serum fizyolojik onu da alın kızlar
Eğer çalışmayacaksan süt saklama poşetlerini de alma derim gerek olmaz
Ateş ölçer braun’un yeşil bir modeli vardı kızımda çok memnunduk ama seyahatte kaybettik klasik koltuk altı ölçerden var bebekte onu nasıl kullanıcam bilmiyorum sanırım yeni almam lazım
lansinoh göğüs kremi, göğüs pedi, süt saklama poşeti kullandım kızımda memnun kaldım. sütüm aşırı taşmıyordu ama yine de ped gerekti, kullandım.Kizlar bugun e bebekte yarim saat falan gecirdim. Bazi urunlerin fiyatlarini aldim ilk bebek olunca
Kafamda deli sorular
ben dün gece baktığımda hiç indirim yoktu ya aynı fiyattaydı demek bugün indirmişler ay ben şokBu arada kızlar instagramda gördüğüm gibi girdim hepsiburadaya ama kapis kapis gitmiş ne yazık ki. Ben çok daha pahalıya almıştım bir kaç tane alıp stok yapilabilirmis fiyata baksanıza. Hepsiburada. Ama kaçtı fırsat
Eki Görüntüle 2557956
Sagol canim mustelanin pisik onleyici krem zaten onu da her alt acmada kullanicam sanirim. Memnun kalirsam bittikce alirim.lansinoh göğüs kremi, göğüs pedi, süt saklama poşeti kullandım kızımda memnun kaldım. sütüm aşırı taşmıyordu ama yine de ped gerekti, kullandım.
çalışmasan da buzlukta biraz süt saklamanı öneririm acil bir durumda dışarı çıkman gerekirse bebek onları içer.
weewell kulaktan ölçer kullandım kızımda hala duruyor onu kullanıcam, çok memnunum. bir tane de koltuk altından ölçen klasik olanlardan al, en doğru sonucu onlar veriyor ama bebekte onu kullanmak çok zor. yine de al bulunsun ucuz onlar zaten.
mustelanın ürünlerini öneriyorlar bende ondan alıcam. ama bir tane küçük al yeter.
pişik kremi pişik olunca kullanılır her zaman değil. o yüzden bittikçe alırsın.
altını her açtığında pişik önleyici krem ya da bakım kremi kullanabilirsin.
onda da sudocremi önerebilirim.
ben dün gece baktığımda hiç indirim yoktu ya aynı fiyattaydı demek bugün indirmişler ay ben şok
bu arada çok geçmiş olsun umarım ağrıların diner çok sürmeden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?