son haftada bile dönebilen duydum şahit oldum :)
ne yapacağı belli olmuyor bu sıpaların
Bende surekli wc deyim disaridayken cok sorun oluyo bu durumkızlar yine son yarım saattir bir yere vuruyor, tuvaletten çıkıp tekrar geri dönüyorum
baş aşağı duruyordu en son, acaba kafasıyla mı baskı yapıyor anlamıyorum bazı anlar öyle fena oluyor ki dışarda olsam altıma yaparım herhalde
Sağol canımAllah kolaylık versin
Konya 3-4 saat sürdü. Konya’dan tekrar Ankara’ya ordan tekrar Tokat’a döneceğiz. Tokat’ta doğum olacak .şubat sonu gibi Erzurum’a dönerim artık. Aileler iş yeri ve yaşanılan yer ayrı olunca böyle oluyor. Bazen Erzurum’dan niye ayrıldım diye düşünmüyor değilim. Kışın yolculuk zor oluyor ve herkesin evinin şartları Farklı.Hadi gözün aydın cnm, konya kac saat surecek şimdi?
Subata kadar oralardasin, 2 beybi ile döneceksin inşallah:)
raporunuz nasıl geldi benim papp a 1268 bhcg 35 hiç yorumlayamadımHanımlar iyi akşamlar. 13+6yım.sizlerden benden daha önde olan ve ikili tarama sonuçlarını öğrenenler vardır. Dr. İle yarın görüşücem sonucu ama e nabızdan baktım papp a 2134,40 yazıyor. Sonucu benimkine benzeyen varsa dr ne dedi acaba
kızlar yine son yarım saattir bir yere vuruyor, tuvaletten çıkıp tekrar geri dönüyorum
baş aşağı duruyordu en son, acaba kafasıyla mı baskı yapıyor anlamıyorum bazı anlar öyle fena oluyor ki dışarda olsam altıma yaparım herhalde
O kadar bekletmez umarımşimdiden inatlaşıyor benimle minik kova yaramazı
Normal değerler dedi bir sıkıntı görmedi dr umraporunuz nasıl geldi benim papp a 1268 bhcg 35 hiç yorumlayamadım
belli olmaz geç kalırsa balık da olabilirO kadar bekletmez umarımşimdiden inatlaşıyor benimle minik kova yaramazı
bende gidemem, büyük tuvaletimde de evde alaturkaya gidiyorum. o an resmen ard arda tekmeliyoBende surekli wc deyim disaridayken cok sorun oluyo bu durumbir de disarida hayatta alafranga wc gitmem oteki turlude alaturkaya oturunca karnim aciyo 2 buklum olunca tekmeliyo surekli o sirada rahatsiz oluyo sanirim
ay tam üzüldüm durumuna sonra bi kahkaha attım hava kompresörünü okuyuncaBugün eceyi görmeye gittik kızlAr hem kaburgalarımın batması hissi hemde aşagıya dogru olan baskı gibi hıssettıgım agrı yine gaZdanmış , ultrasonu bagırsaklarıma tuttu doktor , gazdan çatlıcaksın az kaldı dıyorgasspass içicem günde 3 defa ,
Hava kompresörü gibi gaz basıyorum ne yesek gaz yapıyor ya
37 cm 900 gr mış , ikincisi daha uzun olucak galıba ablasından , çocukla ılgılı bır sorun yokmus tamamen senın yedıklerınde sorun var dedı doktor of ya
evet canım pozisyon değiştirsin diye uğraştım biraz şimdi iyiyim mesela. bi an demek ki pozisyonundan dolayı öyşe oluyo.İdrar torbasınamı baskı yapıyor acaba , biraz saga sola yatsan belki pozisyon değişir canım
Benımde şiddetli öksürünce ve hapşırınca sorun oluyor
Ilk kızım nezamam döndü hatırlamıyorum democum ama genelde 8 ay ve sonrası döndüğünü bılıyorum , acele etmesınler ya
Kova iyidir oğlağa göre bence
Ben de bugün dedim oğlak da olabilirdi buna şükür diye
belli olmaz geç kalırsa balık da olabilirgerçi o kadar geç kalmaz. şubat başı görünüyor senin 20’sine kadar gelir
benim kızım balık burcu, oğlum kova olacak büyük ihtimal. bir balığı daha kaldıramıcam
Bizim evde maalesef 2 wc de alafrangabelli olmaz geç kalırsa balık da olabilirgerçi o kadar geç kalmaz. şubat başı görünüyor senin 20’sine kadar gelir
benim kızım balık burcu, oğlum kova olacak büyük ihtimal. bir balığı daha kaldıramıcam
bende gidemem, büyük tuvaletimde de evde alaturkaya gidiyorum. o an resmen ard arda tekmeliyo
ama o pozisyonda durmak çok sağlıklıymış normal doğum hazırlığı için. bir programda izlemiştim.
ay tam üzüldüm durumuna sonra bi kahkaha attım hava kompresörünü okuyunca
alemsin Canancım ya
ne gaz çıktı kız sende bu hamilelikte ay çok zor bişey şu gaz problemi inşallah işe yarar ilaç. Ece hanım da iyiymiş oh çok sevindim
evet canım pozisyon değiştirsin diye uğraştım biraz şimdi iyiyim mesela. bi an demek ki pozisyonundan dolayı öyşe oluyo.
hapşurunca vallahi bazen bi damla kaçırıyorum
Oy hadi gözün Aydın canım ya gazda mahvediyor insanı sağlıcakla gelsinler inşallahBugün eceyi görmeye gittik kızlAr hem kaburgalarımın batması hissi hemde aşagıya dogru olan baskı gibi hıssettıgım agrı yine gaZdanmış , ultrasonu bagırsaklarıma tuttu doktor , gazdan çatlıcaksın az kaldı dıyorgasspass içicem günde 3 defa ,
37 cm 900 gr mış , ikincisi daha uzun olucak galıba ablasından , çocukla ılgılı bır sorun yokmus tamamen senın yedıklerınde sorun var dedı doktor of ya
Bende bugun aldım bizim mahallede bi yerden. 135 tl çok içime sindiKizlar bu cantalar cok guzell. 200 tl. Piyasada cogu 100-130 arasi iken. Guzel mi bilen kullanan var mi renk begenip alicaM da
Kız canım. Benim oğlum da 4 kg doğmuştu. Sağlıklı olsunlar önemli olan oOoo benimki seninkine göre zayıf sanki
Erkek mi kız mi benim kız
Güzelmiş canım nerden bu? Aldın mı?Tesekkurler cnm ne renk aldin. Benim bebek kiz bebek arabasini siyah aldim bunuda mi siyah alsam grisi yoktu haki yesili sarisi siyahi kirmizisinfln vardi
Maşallah kuzuya. Gaz bende de çok vallaBugün eceyi görmeye gittik kızlAr hem kaburgalarımın batması hissi hemde aşagıya dogru olan baskı gibi hıssettıgım agrı yine gaZdanmış , ultrasonu bagırsaklarıma tuttu doktor , gazdan çatlıcaksın az kaldı dıyorgasspass içicem günde 3 defa ,
Tuzlu tüketmiyorum zeytin yiyorum tuzlu olarak bazen turşu oda çok çok nadirTuzlu , salamura tarzi seyler tuketiyor musunuz onlar da ödem yapiyor ?
165 boyun evet diyet denicem artık umarım işe yarar 3 hafta sonra gel dedi doktorBoyun kac ki cnm?
Diyet yapmalisin bence de hem ozaman belki de suyun normale inecektir, denemeden bilemezsin, sonraki kontrole ne zaman çağırdı?
Amin inşallah canım cümlemizKız canım. Benim oğlum da 4 kg doğmuştu. Sağlıklı olsunlar önemli olan o
Güzelmiş canım nerden bu? Aldın mı?
Maşallah kuzuya. Gaz bende de çok valla
Ay evet oğlakta olmasın lütfen Benim eşim de oğlak vallahi bende kaldıramamKova iyidir karar verdim
Oy hadi gözün Aydın canım ya gazda mahvediyor insanı sağlıcakla gelsinler inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?