2020 Şubat Anneleri

Bende surekli wc deyim disaridayken cok sorun oluyo bu durum bir de disarida hayatta alafranga wc gitmem oteki turlude alaturkaya oturunca karnim aciyo 2 buklum olunca tekmeliyo surekli o sirada rahatsiz oluyo sanirim

Allah kolaylık versin
Sağol canım

Hadi gözün aydın cnm, konya kac saat surecek şimdi?
Subata kadar oralardasin, 2 beybi ile döneceksin inşallah:)
Konya 3-4 saat sürdü. Konya’dan tekrar Ankara’ya ordan tekrar Tokat’a döneceğiz. Tokat’ta doğum olacak .şubat sonu gibi Erzurum’a dönerim artık. Aileler iş yeri ve yaşanılan yer ayrı olunca böyle oluyor. Bazen Erzurum’dan niye ayrıldım diye düşünmüyor değilim. Kışın yolculuk zor oluyor ve herkesin evinin şartları Farklı.

raporunuz nasıl geldi benim papp a 1268 bhcg 35 hiç yorumlayamadım

Bugün eceyi görmeye gittik kızlAr hem kaburgalarımın batması hissi hemde aşagıya dogru olan baskı gibi hıssettıgım agrı yine gaZdanmış , ultrasonu bagırsaklarıma tuttu doktor , gazdan çatlıcaksın az kaldı dıyor gasspass içicem günde 3 defa ,
Hava kompresörü gibi gaz basıyorum ne yesek gaz yapıyor ya
37 cm 900 gr mış , ikincisi daha uzun olucak galıba ablasından , çocukla ılgılı bır sorun yokmus tamamen senın yedıklerınde sorun var dedı doktor of ya

İdrar torbasınamı baskı yapıyor acaba , biraz saga sola yatsan belki pozisyon değişir canım
Benımde şiddetli öksürünce ve hapşırınca sorun oluyor

O kadar bekletmez umarım şimdiden inatlaşıyor benimle minik kova yaramazı
belli olmaz geç kalırsa balık da olabilir gerçi o kadar geç kalmaz. şubat başı görünüyor senin 20’sine kadar gelir
benim kızım balık burcu, oğlum kova olacak büyük ihtimal. bir balığı daha kaldıramıcam

Bende surekli wc deyim disaridayken cok sorun oluyo bu durum bir de disarida hayatta alafranga wc gitmem oteki turlude alaturkaya oturunca karnim aciyo 2 buklum olunca tekmeliyo surekli o sirada rahatsiz oluyo sanirim
bende gidemem, büyük tuvaletimde de evde alaturkaya gidiyorum. o an resmen ard arda tekmeliyo
ama o pozisyonda durmak çok sağlıklıymış normal doğum hazırlığı için. bir programda izlemiştim.

ay tam üzüldüm durumuna sonra bi kahkaha attım hava kompresörünü okuyunca
alemsin Canancım ya
ne gaz çıktı kız sende bu hamilelikte ay çok zor bişey şu gaz problemi inşallah işe yarar ilaç. Ece hanım da iyiymiş oh çok sevindim

İdrar torbasınamı baskı yapıyor acaba , biraz saga sola yatsan belki pozisyon değişir canım
Benımde şiddetli öksürünce ve hapşırınca sorun oluyor
evet canım pozisyon değiştirsin diye uğraştım biraz şimdi iyiyim mesela. bi an demek ki pozisyonundan dolayı öyşe oluyo.
hapşurunca vallahi bazen bi damla kaçırıyorum

Ilk kızım nezamam döndü hatırlamıyorum democum ama genelde 8 ay ve sonrası döndüğünü bılıyorum , acele etmesınler ya
Kova iyidir oğlağa göre bence
Ben de bugün dedim oğlak da olabilirdi buna şükür diye

Ay evet oğlakta olmasın lütfen Benim eşim de oğlak vallahi bende kaldıramam Kova iyidir karar verdim

Bizim evde maalesef 2 wc de alafranga bende son aylara dogru kendi kendime comelirim dururum biraz oyle kalkarim artik egzersiz olarak

Oy hadi gözün Aydın canım ya gazda mahvediyor insanı sağlıcakla gelsinler inşallah

Kizlar bu cantalar cok guzell. 200 tl. Piyasada cogu 100-130 arasi iken. Guzel mi bilen kullanan var mi renk begenip alicaM da
Bende bugun aldım bizim mahallede bi yerden. 135 tl çok içime sindi

Eklentiler

• 139CE6CB-B2F6-49B4-8E20-416561EBD3CB.webp
    51,4 KB · Görüntüleme: 54
  • 84925CCC-3F3A-405A-9E8A-08745F27BA3F.webp
    59,7 KB · Görüntüleme: 56
Ooo benimki seninkine göre zayıf sanki
Erkek mi kız mi benim kız
Kız canım. Benim oğlum da 4 kg doğmuştu. Sağlıklı olsunlar önemli olan o
Tesekkurler cnm ne renk aldin. Benim bebek kiz bebek arabasini siyah aldim bunuda mi siyah alsam grisi yoktu haki yesili sarisi siyahi kirmizisinfln vardi
Güzelmiş canım nerden bu? Aldın mı?
Maşallah kuzuya. Gaz bende de çok valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…