Benden bi içmeden alındıAh yaaa çok geçmiş olsun
Teşekkür ederim inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırıztek kan alacaklarmış eğer yüksekse bir daha içip 3 kez kan verecekmişim gibi bişey demişti dr bakalım
Benimde aynı öyle oldu 24. Hafta yapıldı banaBenden bi içmeden alındı
İçtim 1 saat sonra alındı
Sonraki 1 saatte alındı toplam 3 sefer yani
Kizlar bugun e bebekte yarim saat falan gecirdim. Bazi urunlerin fiyatlarini aldim ilk bebek olunca
Ne alinmasi hangi marka iyi cok iyi bilmiyorum.
Simdi aldigim fiyatlarda gogus pedi bana biraz pahali geldi. Lansinoh gogus pedi pahali. 24lu 19,5 tl.
Baby me gogus pedi ucuz.30 lu 8,5 tl.
Sizce gogus pedi gerekli mi? Ya da hangisini onerirsiniz hangi marka?
Gogus kremi lansinoh alicam 40 ml 55 tl.
Depend buyuk boy 9 lu 27 tlydi. Uygun. Onu da alicam.
Burun aspiratoru markasi sizce onemli mi hangisi iyidir onda. Babyplus 12li 9 tlydi. Is gorur mu? Kac tane almaliyim??
Atesolcer weewell baktim. Flexible yazan 40 tlydi.
Ayni markanin wte 250 kulaktan ates olceri 160 tlydi. Atesolcer de dayanikli ve dogru sonuc veren marka nedir?
Sut saklama posetlerinde marka onemli mi ? Yoksa en uygunu mu almaliyim.
mustelanin pisik kremini aldim ama kucuk boy. Baska bir pisik kremi almama gerek var mi yoksa bittikce mi alayimm azaldikca. Mustela bu pisik konusunda iyi midir?
Kafamda deli sorular
en son ozdilege gittigimizde birsuru kiyafet almistik. 200 liralik seyin nette 130-140 oldugunu gormustuk.Cok uzulmustumm cunku birsuru daha sey alirdik aradaki farkla. Simdi heryerde fiyat ve kalite arastirip alcam herseyiakillandim
evet katılıyorum, insanın sütü hemen gelmeyebiliyor. benim 3 gün gelmedi. hastanede doktorum mama vermese belki bizim büyükler de verme diyecekti, çocuk sarılık olacaktı. doktorum sarılık olmasın diye hemen mama başladı.Göğüs pedi yara yapabiliyor ben de kullanamamıştım ağız mendillerini sıkça değiştiriyorsun dışarı çıktığımda da mendil üstüne ped koyuyordum az sayılı olanlarını tercih edebilirsin
Poşet ve pedin tanesi 50 kuruş civarı ortalama ona göre bak fiyatlarına
Poşet az sayıda al bence çünkü ilk zaman çok sütün oluyor bebek yeterince emmezse sağarsın
Çalışmasan bile bebeği bırakıp dışarı çıkacaksın
Burun için pilli olanları öveni duymadım ben de
Serum fizyolojik için size öneri
Poşet serum alıyorsunuz bir de enjektör çok çok daha ucuza geliyor boşuna tekli paketlere o kadar para ödemeyin
Büyük ped bence de yeterli olur
Ateş ölçer ne alırsanız alın mutlaka kolaltı ölçer d3 alın atrşten çok çekmiş biri olarak evde 2 tane olmasına özen gösterin derim
İnşallah sütünüz gelir ve bebeğiniz emebilir ama bence mutlaka yanınızda mama bulunsun benim sütüm geldi kızım emdi ama ertesi gece sütüm kesilmiş hiç anlamadım mama olsaydı evde aklıma gelir denerdim çocuğum da boşuna hastanede yatmazdı büyükleri dinlediğime çok çok pişmanım bu konuda
Hayirli olsun o markaninda urunleri cok tercih ediliyor canim memnun kalirsin bence. Bende trendyoldan dr. Browns almistim tedarik edilemedigi icin iptal etmisler siparisimi bende gecenlerde aventin 2li biberonunu aldim umarim memnun kalirimMerhabalar kızlar umarım hepiniz iyisinizdir bebişlerde dahil ben bugün dayanamadım bir kaç şey daha aldım biberon a kendimi odaklamıştım avent alıcam diye ama satan kız lansinoh önerdi oda anne göğsüne benziyormuş ve avent e göre gazı daha fazla engelliyormuşum onu aldım umarım yanlış yapmamışımdır kullanan oldumu daha önce
İnşallah canım ya Dr Browns ablam vercek ben sadece uç alıcam ona da inşallah memnun kalırım canım valla benimde aklımda hep avent vardı ama gittim başka aldımHayirli olsun o markaninda urunleri cok tercih ediliyor canim memnun kalirsin bence. Bende trendyoldan dr. Browns almistim tedarik edilemedigi icin iptal etmisler siparisimi bende gecenlerde aventin 2li biberonunu aldim umarim memnun kalirim
İnsaAllah canim aminİnşallah canım ya Dr Browns ablam vercek ben sadece uç alıcam ona da inşallah memnun kalırım canım valla benimde aklımda hep avent vardı ama gittim başka aldımsanada hayırlısı olsun canım kullanmamız nasip olsun inşallah birde göğüs kalkanı aldınmı sen canım silikon mu gümüş mü acaba iyi olur
Doktoruna bildir çanım bazen karaciğer veya safra ile ilgili ola biliyor üst karın ağrısıKızlar dünden beri sağ kaburgamın altında bişey hissediyorum böyle acı gibi batma gibi
Çocuk hep orda duracak değil herhalde demi başka ne olabilir ki başına gelen var mı?
Anladım canım ya bilemedim işte akşamım ne yapsam şuan gümüşlerde indirim var çünkü ay aynen öyle ya tecrübe sisiz büyüklerden deden her kafadan ayrı bir ses geliyor Allah yardımcımız olsun inşallah bu süreçteİnsaAllah canim amin ☺ kalkan almadim ama emzirmek icin kullanilan silikon uclardan almayi dusunuyorum gogsum kucuk gogus ucum var ama hani boyle kimi kadinlarin ki kocaman olur ya oyle degil belki tutamaz endisesi yasiyorum. Gogsu tutup yara olanlar oluyo emzirme esnasinda bu silikon uclari onu da onluyormus yani en azindan catladiginda iyilesene kadar direk gogsunun ucundan degilde silikonla cektigi icin sutu daha kisa surede iyilesiyormus yaralar ve o sirada da emziriyosun yaranin gecmesini beklemeden ay asil is dogduktan sonra baslayacak yainsan bi de tecrubesiz olunca ne yapacagini bilmiyo yorum okumaktan video izlemekten kör olucam yakinda
Merhabalar kızlar umarım hepiniz iyisinizdir bebişlerde dahil ben bugün dayanamadım bir kaç şey daha aldım biberon a kendimi odaklamıştım avent alıcam diye ama satan kız lansinoh önerdi oda anne göğsüne benziyormuş ve avent e göre gazı daha fazla engelliyormuşum onu aldım umarım yanlış yapmamışımdır kullanan oldumu daha önce
İnşallah canım ya Dr Browns ablam vercek ben sadece uç alıcam ona da inşallah memnun kalırım canım valla benimde aklımda hep avent vardı ama gittim başka aldımsanada hayırlısı olsun canım kullanmamız nasip olsun inşallah birde göğüs kalkanı aldınmı sen canım silikon mu gümüş mü acaba iyi olur
İnsaAllah canim aminkalkan almadim ama emzirmek icin kullanilan silikon uclardan almayi dusunuyorum gogsum kucuk gogus ucum var ama hani boyle kimi kadinlarin ki kocaman olur ya oyle degil belki tutamaz endisesi yasiyorum. Gogsu tutup yara olanlar oluyo emzirme esnasinda bu silikon uclari onu da onluyormus yani en azindan catladiginda iyilesene kadar direk gogsunun ucundan degilde silikonla cektigi icin sutu daha kisa surede iyilesiyormus yaralar ve o sirada da emziriyosun yaranin gecmesini beklemeden ay asil is dogduktan sonra baslayacak ya insan bi de tecrubesiz olunca ne yapacagini bilmiyo yorum okumaktan video izlemekten kör olucam yakinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?