2020 Şubat Anneleri

Ah yaaa çok geçmiş olsun
Teşekkür ederim inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız tek kan alacaklarmış eğer yüksekse bir daha içip 3 kez kan verecekmişim gibi bişey demişti dr bakalım
Benden bi içmeden alındı
İçtim 1 saat sonra alındı
Sonraki 1 saatte alındı toplam 3 sefer yani

Göğüs pedi yara yapabiliyor ben de kullanamamıştım ağız mendillerini sıkça değiştiriyorsun dışarı çıktığımda da mendil üstüne ped koyuyordum az sayılı olanlarını tercih edebilirsin
Poşet ve pedin tanesi 50 kuruş civarı ortalama ona göre bak fiyatlarına
Poşet az sayıda al bence çünkü ilk zaman çok sütün oluyor bebek yeterince emmezse sağarsın
Çalışmasan bile bebeği bırakıp dışarı çıkacaksın
Burun için pilli olanları öveni duymadım ben de

Serum fizyolojik için size öneri
Poşet serum alıyorsunuz bir de enjektör çok çok daha ucuza geliyor boşuna tekli paketlere o kadar para ödemeyin

Büyük ped bence de yeterli olur
Ateş ölçer ne alırsanız alın mutlaka kolaltı ölçer d3 alın atrşten çok çekmiş biri olarak evde 2 tane olmasına özen gösterin derim
İnşallah sütünüz gelir ve bebeğiniz emebilir ama bence mutlaka yanınızda mama bulunsun benim sütüm geldi kızım emdi ama ertesi gece sütüm kesilmiş hiç anlamadım mama olsaydı evde aklıma gelir denerdim çocuğum da boşuna hastanede yatmazdı büyükleri dinlediğime çok çok pişmanım bu konuda

evet katılıyorum, insanın sütü hemen gelmeyebiliyor. benim 3 gün gelmedi. hastanede doktorum mama vermese belki bizim büyükler de verme diyecekti, çocuk sarılık olacaktı. doktorum sarılık olmasın diye hemen mama başladı.

tabii ben yine emziriyordum. sonrasında çay kaşığıyla mama verdik üç gün, zaten minnacık midesi hemen doyuyorlar. sonra makineyle bi deniyim dedim baktım sütüm geliyor. emzirdikten sonra da mamayı istemeyince doyduğunu anladık.

bunu anlatmamım sebebi tecrübesiz anneler öyle büyüklerin mama vermeyin demelerine kulak asmasın diye. emzirmekten asla vazgeçmemek lazım ama hemen süt gelmezse mamayı mutlaka vermek gerekiyor bence de.

Merhabalar kızlar umarım hepiniz iyisinizdir bebişlerde dahil ben bugün dayanamadım bir kaç şey daha aldım biberon a kendimi odaklamıştım avent alıcam diye ama satan kız lansinoh önerdi oda anne göğsüne benziyormuş ve avent e göre gazı daha fazla engelliyormuşum onu aldım umarım yanlış yapmamışımdır kullanan oldumu daha önce

Hayirli olsun o markaninda urunleri cok tercih ediliyor canim memnun kalirsin bence. Bende trendyoldan dr. Browns almistim tedarik edilemedigi icin iptal etmisler siparisimi bende gecenlerde aventin 2li biberonunu aldim umarim memnun kalirim

Hayirli olsun o markaninda urunleri cok tercih ediliyor canim memnun kalirsin bence. Bende trendyoldan dr. Browns almistim tedarik edilemedigi icin iptal etmisler siparisimi bende gecenlerde aventin 2li biberonunu aldim umarim memnun kalirim
İnşallah canım ya Dr Browns ablam vercek ben sadece uç alıcam ona da inşallah memnun kalırım canım valla benimde aklımda hep avent vardı ama gittim başka aldım sanada hayırlısı olsun canım kullanmamız nasip olsun inşallahbirde göğüs kalkanı aldınmı sen canım silikon mu gümüş mü acaba iyi olur

İnsaAllah canim amin kalkan almadim ama emzirmek icin kullanilan silikon uclardan almayi dusunuyorum gogsum kucuk gogus ucum var ama hani boyle kimi kadinlarin ki kocaman olur ya oyle degil belki tutamaz endisesi yasiyorum. Gogsu tutup yara olanlar oluyo emzirme esnasinda bu silikon uclari onu da onluyormus yani en azindan catladiginda iyilesene kadar direk gogsunun ucundan degilde silikonla cektigi icin sutu daha kisa surede iyilesiyormus yaralar ve o sirada da emziriyosun yaranin gecmesini beklemeden ay asil is dogduktan sonra baslayacak ya insan bi de tecrubesiz olunca ne yapacagini bilmiyo yorum okumaktan video izlemekten kör olucam yakinda

Kızlar dünden beri sağ kaburgamın altında bişey hissediyorum böyle acı gibi batma gibi
Çocuk hep orda duracak değil herhalde demi başka ne olabilir ki başına gelen var mı?

Kızlar dünden beri sağ kaburgamın altında bişey hissediyorum böyle acı gibi batma gibi
Çocuk hep orda duracak değil herhalde demi başka ne olabilir ki başına gelen var mı?
Doktoruna bildir çanım bazen karaciğer veya safra ile ilgili ola biliyor üst karın ağrısı

Anladım canım ya bilemedim işte akşamım ne yapsam şuan gümüşlerde indirim var çünkü ay aynen öyle ya tecrübe sisiz büyüklerden deden her kafadan ayrı bir ses geliyor Allah yardımcımız olsun inşallah bu süreçte

Lansinohta iyidir canım , yenidoğan aldın dimi? Tek delik olucak ucunda

Ben aventın silikon kalkanını kullandım , hemde uzun süre kullandım , kızımda sütüm boldu gogus pedi fln tutmuyodu kalkan kullanıyodum hep , yara oldugu zamanlardada ki benim çok yara oldu kaynata kaynata kullanıyodum valla çok işimi gördü

Herşeyi içgüdüsel olarak yapıyosun canım ,
hemde öyle güzel yapıyosunkı anlatamam
Bende çok kitap bitirdim çok araştırdım tabiki onlarında faydası oldu ama genel olarak hep içimden geldıgı gibi yaptım herşeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…