Kızlar dünden beri sağ kaburgamın altında bişey hissediyorum böyle acı gibi batma gibi
Çocuk hep orda duracak değil herhalde demi başka ne olabilir ki başına gelen var mı?
O buyukler biraz az konussun en sinir oldugum sey yaa bende esimin tarafindan duyuyorum surekliAnladım canım ya bilemedim işte akşamım ne yapsam şuan gümüşlerde indirim var çünkü ay aynen öyle ya tecrübe sisiz büyüklerden deden her kafadan ayrı bir ses geliyor Allah yardımcımız olsun inşallah bu süreçte
En dogrusu da bu iste de devreye cok bilmis buyukler girinceeeHerşeyi içgüdüsel olarak yapıyosun canım ,
hemde öyle güzel yapıyosunkı anlatamam
Bende çok kitap bitirdim çok araştırdım tabiki onlarında faydası oldu ama genel olarak hep içimden geldıgı gibi yaptım herşeyi
Yeni doğan diye verdi canım Ay bilmemek ne kötüLansinohta iyidir canım , yenidoğan aldın dimi? Tek delik olucak ucunda
Ay ay ondan bende çok çekiyorım canım kv demi severim ama bu konular da çatışıcaz gibi duruyor çok yok ben diğer torunumda böyle eşyaları yaptım doğumhaneye verdim yok onu öyle yaptım herşeyi kendi yapmış mübarek herşeyi o biliyorgibi davranıyor deli oluyorum yaO buyukler biraz az konussun en sinir oldugum sey yaa bende esimin tarafindan duyuyorum surekliKendileri hamilelik gecirmis cocuk dogurmus diye illa her sey onlarin yasadigi olacakmis gibi anlatiyolar sende de oyle olcak diyolar deli oluyorum herkesin gebeligi farkli ama anlamiyolar ki cocuk dogduktan sonra kafayi yemesem iyidir valla sormadan akil verenler isime karisanlar yuzunden Allah gercekten yardimcimiz olsun
Anladım canım ya şuan hepsi burada indirim var gümüşlerde 150 ama normal silikonlarda 125 civarı avent in kararsız kaldım yaBen aventın silikon kalkanını kullandım , hemde uzun süre kullandım , kızımda sütüm boldu gogus pedi fln tutmuyodu kalkan kullanıyodum hep , yara oldugu zamanlardada ki benim çok yara oldu kaynata kaynata kullanıyodum valla çok işimi gördü
Ben aventın silikon kalkanını kullandım , hemde uzun süre kullandım , kızımda sütüm boldu gogus pedi fln tutmuyodu kalkan kullanıyodum hep , yara oldugu zamanlardada ki benim çok yara oldu kaynata kaynata kullanıyodum valla çok işimi gördü
Öyle bi gaz sorunum da yok amaBenım var tam sag kaburgamın altında benımde batma hissi , dün doktora gittim gazdan dedi magnezyumu 2 ye cıkardı , gaz ıcınde gasspass içiyorum
0 m yaziyo kuzum yenidoganlarda kutu kapaginin ust kisminda yaziyodur buyuk ihtimal ama tekse zaten yenidogandirYeni doğan diye verdi canım Ay bilmemek ne kötüresmini atsam anlaşılır mı ki tek canım
Gercekten tahammul edilmesi zor bir konuAy ay ondan bende çok çekiyorım canım kv demi severim ama bu konular da çatışıcaz gibi duruyor çok yok ben diğer torunumda böyle eşyaları yaptım doğumhaneye verdim yok onu öyle yaptım herşeyi kendi yapmış mübarek herşeyi o biliyorgibi davranıyor deli oluyorum ya
Bence hiçbişey için geç değil. İş yerinle ilgili işleri halledip eve dönebilirsin. Ben başta fikir sorduğunda da bence evde kalırsan daha rahat edersin demiştim :)Kızlar kendime çok kızıyorum evimde niye oturmadım ben. Eşimin ailesinin evinde klozet yok. Çok zorlanıyorum. Enfeksiyon olabilirim. Sıcak-soğuk dengesizliği yüzünden de hasta olacam. Eşime zorlanıyorum diyorum bana senin ailendekilerin evinde çok üşüdüm ben diyor. Bende sanki ben annenlere bişey mi söyledim dedim. Gerçekten üzüntüden yıprandım.
Wc kismi gercekten zorlayici oluyo buyuyen karin ile alaturka daKızlar kendime çok kızıyorum evimde niye oturmadım ben. Eşimin ailesinin evinde klozet yok. Çok zorlanıyorum. Enfeksiyon olabilirim. Sıcak-soğuk dengesizliği yüzünden de hasta olacam. Eşime zorlanıyorum diyorum bana senin ailendekilerin evinde çok üşüdüm ben diyor. Bende sanki ben annenlere bişey mi söyledim dedim. Gerçekten üzüntüden yıprandım.
Kızlar dünden beri sağ kaburgamın altında bişey hissediyorum böyle acı gibi batma gibi
Çocuk hep orda duracak değil herhalde demi başka ne olabilir ki başına gelen var mı?
Evime dönmeyi çok istiyorum ama bu kez bana yardımcı olacak kişiler düzenlerini bozacaklar. Yanımda fazla kalamayacaklarını söylüyorlar. Deniz çok yaramaz oldu bir dakika zaptedemiyoruz. Bu süreç nasıl geçecek bilmiyorumBence hiçbişey için geç değil. İş yerinle ilgili işleri halledip eve dönebilirsin. Ben başta fikir sorduğunda da bence evde kalırsan daha rahat edersin demiştim :)
Aynen Konya’ya gelene kadar her yerde klozet vardı maalesef burda yok. Bir haftanın çabuk geçmesini diliyorumWc kismi gercekten zorlayici oluyo buyuyen karin ile alaturka da
Gecmis olsun canimBen daha çok hastalandım kızlar. Boğazlarım acıyor göğüsten öksürüyorum . Acile gittik ilaç verdi nasıl bukadar üşüttün dedi. Soğuk biyerede hiç gitmedimki anlamadım nasıl oldu. Serumda takacaktı ama istemedim. Akşamları kötü olur tıkanırsan acilde hava taktır dedi.
Eşinin yardımı yeterli olmaz mı? Şartları bilemiyorum tabi ama böyle de zor olacak gibi. Daha da bayaa var.Evime dönmeyi çok istiyorum ama bu kez bana yardımcı olacak kişiler düzenlerini bozacaklar. Yanımda fazla kalamayacaklarını söylüyorlar. Deniz çok yaramaz oldu bir dakika zaptedemiyoruz. Bu süreç nasıl geçecek bilmiyorum
Aynen Konya’ya gelene kadar her yerde klozet vardı maalesef burda yok. Bir haftanın çabuk geçmesini diliyorum
senin yerinde olsam evime giderdim.Evime dönmeyi çok istiyorum ama bu kez bana yardımcı olacak kişiler düzenlerini bozacaklar. Yanımda fazla kalamayacaklarını söylüyorlar. Deniz çok yaramaz oldu bir dakika zaptedemiyoruz. Bu süreç nasıl geçecek bilmiyorum
Aynen Konya’ya gelene kadar her yerde klozet vardı maalesef burda yok. Bir haftanın çabuk geçmesini diliyorum
Anladım canım aman doğrudur kadına da dedim çünkü ama doğru ya0 m yaziyo kuzum yenidoganlarda kutu kapaginin ust kisminda yaziyodur buyuk ihtimal ama tekse zaten yenidogandir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?