2020 Şubat Anneleri

Kızlar dünden beri sağ kaburgamın altında bişey hissediyorum böyle acı gibi batma gibi
Çocuk hep orda duracak değil herhalde demi başka ne olabilir ki başına gelen var mı?

Benım var tam sag kaburgamın altında benımde batma hissi , dün doktora gittim gazdan dedi magnezyumu 2 ye cıkardı , gaz ıcınde gasspass içiyorum

O buyukler biraz az konussun en sinir oldugum sey yaa bende esimin tarafindan duyuyorum surekli Kendileri hamilelik gecirmis cocuk dogurmus diye illa her sey onlarin yasadigi olacakmis gibi anlatiyolar sende de oyle olcak diyolar deli oluyorum herkesin gebeligi farkli ama anlamiyolar ki cocuk dogduktan sonra kafayi yemesem iyidir valla sormadan akil verenler isime karisanlar yuzunden Allah gercekten yardimcimiz olsun

Lansinohta iyidir canım , yenidoğan aldın dimi? Tek delik olucak ucunda
Yeni doğan diye verdi canım Ay bilmemek ne kötü resmini atsam anlaşılır mı ki tek canım

Eklentiler

• C6A3E2D1-A45D-45BD-AF63-CC98C3C19847.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 62
  • 0F221A65-56A5-44F3-BFE1-437D0863E64B.webp
    42,3 KB · Görüntüleme: 59
  • 12B513A4-2437-40F6-98A2-7048523AFE9B.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 66
Ay ay ondan bende çok çekiyorım canım kv demi severim ama bu konular da çatışıcaz gibi duruyor çok yok ben diğer torunumda böyle eşyaları yaptım doğumhaneye verdim yok onu öyle yaptım herşeyi kendi yapmış mübarek herşeyi o biliyorgibi davranıyor deli oluyorum ya

Anladım canım ya şuan hepsi burada indirim var gümüşlerde 150 ama normal silikonlarda 125 civarı avent in kararsız kaldım ya

ya Canan bu kalkan nasıl bişey ya ben hiç kullanmadım kızımda, ve nasıl kullanılıyor ne işe yarıyor hiç fikrim yok.
kızımda yara olmadı ama belki şimdi olur bilemeyiz acaba alsam mı. ne alayım hangisini alayım?
nasıl kullanılıyor?

Benım var tam sag kaburgamın altında benımde batma hissi , dün doktora gittim gazdan dedi magnezyumu 2 ye cıkardı , gaz ıcınde gasspass içiyorum
Öyle bi gaz sorunum da yok ama Elimi koyduğumda tekmeliyor sıpa orda herhalde

Kızlar kendime çok kızıyorum evimde niye oturmadım ben. Eşimin ailesinin evinde klozet yok. Çok zorlanıyorum. Enfeksiyon olabilirim. Sıcak-soğuk dengesizliği yüzünden de hasta olacam. Eşime zorlanıyorum diyorum bana senin ailendekilerin evinde çok üşüdüm ben diyor. Bende sanki ben annenlere bişey mi söyledim dedim. Gerçekten üzüntüden yıprandım.

Gercekten tahammul edilmesi zor bir konu

Bence hiçbişey için geç değil. İş yerinle ilgili işleri halledip eve dönebilirsin. Ben başta fikir sorduğunda da bence evde kalırsan daha rahat edersin demiştim :)

Wc kismi gercekten zorlayici oluyo buyuyen karin ile alaturka da

Kızlar dünden beri sağ kaburgamın altında bişey hissediyorum böyle acı gibi batma gibi
Çocuk hep orda duracak değil herhalde demi başka ne olabilir ki başına gelen var mı?

sağ göğüs altındamı canm. Benimde sağ göğüs altımda ağrı ve baskı var ve karnımın o tarafında şişkinlik var bebişin başının orada olduğunu düşğnüyoruö

Ben daha çok hastalandım kızlar. Boğazlarım acıyor göğüsten öksürüyorum . Acile gittik ilaç verdi nasıl bukadar üşüttün dedi. Soğuk biyerede hiç gitmedimki anlamadım nasıl oldu. Serumda takacaktı ama istemedim. Akşamları kötü olur tıkanırsan acilde hava taktır dedi.

Bence hiçbişey için geç değil. İş yerinle ilgili işleri halledip eve dönebilirsin. Ben başta fikir sorduğunda da bence evde kalırsan daha rahat edersin demiştim :)
Evime dönmeyi çok istiyorum ama bu kez bana yardımcı olacak kişiler düzenlerini bozacaklar. Yanımda fazla kalamayacaklarını söylüyorlar. Deniz çok yaramaz oldu bir dakika zaptedemiyoruz. Bu süreç nasıl geçecek bilmiyorum

Wc kismi gercekten zorlayici oluyo buyuyen karin ile alaturka da
Aynen Konya’ya gelene kadar her yerde klozet vardı maalesef burda yok. Bir haftanın çabuk geçmesini diliyorum

Gecmis olsun canim

Eşinin yardımı yeterli olmaz mı? Şartları bilemiyorum tabi ama böyle de zor olacak gibi. Daha da bayaa var.

senin yerinde olsam evime giderdim.
eşin doğum izni almayacak mı? en azından Denizle ilgilenir.
en azından bir hafta yanına biri gelemez mi? o kadar fedakarlık yapar sanırım bir yakının. kendini toparlayana kadar yanında kalsa yeter.

gerçekten insanın evi gibisi yok.
geçen halam bana diyoki annenin yanında doğursana. dedim evimden başka yerde mecburi bir durum olmadığı sürece doğurmak istemem. anne baba evi bile olsa zor.
çocukların başka yerde huyu daha çok değişiyor. kızım burda şımardı bayağı, laf dinlemez oldu. evdeki disiplin olmuyor.
gerçekten evinde daha rahat edersin zorlansan da bir süre.

0 m yaziyo kuzum yenidoganlarda kutu kapaginin ust kisminda yaziyodur buyuk ihtimal ama tekse zaten yenidogandir
Anladım canım aman doğrudur kadına da dedim çünkü ama doğru yaCahil ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…