2020 Şubat Anneleri

Selam kızlar sessizce takipteyim sizi
Gece yatakta okuyorum yazıyorum cevaplaya basamasan uyuyakalıyorum
Ara tatil iyi geldi bana biraz dinlendim
Kızımı almak için adanaya geldim bugün yarın döneceğim
Birkaç gündür yaşadığım bişi var size de sorayım
Karnıma sancı giriyor 3 5 saniye ama ağlatacak gibi bir sancı doğum sancısı çekmedim ben nasıl bişi olduğunu bilmiyorum doktoru aramam gereken bişi mi acaba

Benimde ilk defa dün oldu yatarken, ağlatacak kadar değildi ama yoğun adet sancılarım gibiydi 20-25 sn sürdü 2-3 kere oldu ayağa kalkıncada geçti. Sanırım şu braxton hicks durumu. Doktorumu aramaya gerek duymadım ama senin durumunu bilemem tabi canım, rahimle ilgili başka bir rahatsızlığın varsa arayabilirsin

Bende de oldu bir Kaç kere . Ağlatacak kadar resmen bıçak saplanmış gibi

Benim kız nasıl başardı bilmiyorum ama karnımda büyük bir yuvarlanmayla yine makat geliş pozisyona gelmeyi başardı dün Mesaneme yine tekme üstüne tekme yiyorum, o değil yeri de daralacak dönemeyecek bir daha diye korkuyorum. Kaçıncı haftaya kadar dönmeleri gerekiyordu bilen var mı, sezaryen hiç istemiyorum

Kizlar bu cantalar cok guzell. 200 tl. Piyasada cogu 100-130 arasi iken. Guzel mi bilen kullanan var mi renk begenip alicaM da

Eklentiler

• A37ED402-9D13-4282-AEDC-93B503552611.webp
    61,2 KB · Görüntüleme: 66
  • A86A1972-3C60-4605-A15A-9469B44F7040.webp
    60,8 KB · Görüntüleme: 51
  • image.webp
    59,7 KB · Görüntüleme: 57
Bende bugun seviniyodum dondu diye ayy yine mi pozisyon degistiriyolar normalde 30 32. Haftada donermis ama ben bu forumda okumustum birinin sancisi geldikten sonra bas asagi donmus

Benimde birkaç gündür göbek deliğimin özellkle solu sertleşip 1 2 dakikada normale dönüyor ağrım olmuyor ama ben önceleri bebektir diye düşünmüştüm sonra acaba kasılma mı dedim doktoruma da sormadım. Tecrübeli anneler kasılmalar nasıl oluyor bize anlatırlarsa çok iyi olur

Ben aldım gayet kullanışlıııı . Büyüklüğü iyi biberon gözleri falan ısı muhafazalı . Ve sıvı geçirmez kumaş sanıyorum ki . Tavsiye ederim
Tesekkurler cnm ne renk aldin. Benim bebek kiz bebek arabasini siyah aldim bunuda mi siyah alsam grisi yoktu haki yesili sarisi siyahi kirmizisinfln vardi

Arkadaşım 37. haftada makat pozisyonu dönmüştü dün gitmiş doktora baş aşağı pozisyondaymis . Galiba son ana kadar aşağı yukarı geziyorlar

Tesekkurler cnm ne renk aldin. Benim bebek kiz bebek arabasini siyah aldim bunuda mi siyah alsam grisi yoktu haki yesili sarisi siyahi kirmizisinfln vardi
Gri istemiştim ama Yoktu . Oğlum olacak nasipse . Bende siyah aldım haki yeşilde güzel olur . Bizim henüz bir bebek arabamız olmadığı için ben genel bir renk seçmek istedim öyle, alırsan rengini at merak ederim

Bende bu sayfadan sipariş vericem 130 tl dedi arkadaşımda var bu marka o başka bi yerden almıştı memnunmusun diye sordum memnunum dedi ona güvenerek alıcam silinebilir kumaş su geçirmez miş düz renkleri falanda var

Eklentiler

• 39D22F8C-6A45-48BC-96FA-AC1387752255.webp
    68,5 KB · Görüntüleme: 44
Bende gri istiyorummm canim. Ama yok burdada. Birazdan alirimm o halde siyah alicam sanirim bendee. Gri cantaya pembe oyuncaklar cok tatli oluyor cunku.

200 muydu sende alirken cnm indirim olmaz heralde dimi alcam snra inerse uzulurum

Bende bugun seviniyodum dondu diye ayy yine mi pozisyon degistiriyolar normalde 30 32. Haftada donermis ama ben bu forumda okumustum birinin sancisi geldikten sonra bas asagi donmus

Merdiven inip çıkarken değiştirdi bir de, rahatsız ettim heralde hanımefendiyi bir tur atması için vaktimiz daha var o halde :)

son haftada bile dönebilen duydum şahit oldum :)
ne yapacağı belli olmuyor bu sıpaların

kızlar yine son yarım saattir bir yere vuruyor, tuvaletten çıkıp tekrar geri dönüyorum

baş aşağı duruyordu en son, acaba kafasıyla mı baskı yapıyor anlamıyorum bazı anlar öyle fena oluyor ki dışarda olsam altıma yaparım herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…