Selam kızlar sessizce takipteyim sizi
Gece yatakta okuyorum yazıyorum cevaplaya basamasan uyuyakalıyorum
Ara tatil iyi geldi bana biraz dinlendim
Kızımı almak için adanaya geldim bugün yarın döneceğim
Birkaç gündür yaşadığım bişi var size de sorayım
Karnıma sancı giriyor 3 5 saniye ama ağlatacak gibi bir sancı doğum sancısı çekmedim ben nasıl bişi olduğunu bilmiyorum doktoru aramam gereken bişi mi acaba
Merhaba . Buda bizim isim künyemiz. Anneanneden hediye . Oğlumun adı ŞAKIR olmadı hanımlar O zaman dans Gerçi belli olmaz son dakikaya kadar kocamın beyni yıkanmaya açık
Karnıma sancı giriyor 3 5 saniye ama ağlatacak gibi bir sancı doğum sancısı çekmedim ben nasıl bişi olduğunu bilmiyorum doktoru aramam gereken bişi mi acaba
Benimde ilk defa dün oldu yatarken, ağlatacak kadar değildi ama yoğun adet sancılarım gibiydi 20-25 sn sürdü 2-3 kere oldu ayağa kalkıncada geçti. Sanırım şu braxton hicks durumu. Doktorumu aramaya gerek duymadım ama senin durumunu bilemem tabi canım, rahimle ilgili başka bir rahatsızlığın varsa arayabilirsin
Benim kız nasıl başardı bilmiyorum ama karnımda büyük bir yuvarlanmayla yine makat geliş pozisyona gelmeyi başardı dün Mesaneme yine tekme üstüne tekme yiyorum, o değil yeri de daralacak dönemeyecek bir daha diye korkuyorum. Kaçıncı haftaya kadar dönmeleri gerekiyordu bilen var mı, sezaryen hiç istemiyorum
Benim kız nasıl başardı bilmiyorum ama karnımda büyük bir yuvarlanmayla yine makat geliş pozisyona gelmeyi başardı dün Mesaneme yine tekme üstüne tekme yiyorum, o değil yeri de daralacak dönemeyecek bir daha diye korkuyorum. Kaçıncı haftaya kadar dönmeleri gerekiyordu bilen var mı, sezaryen hiç istemiyorum
Bende bugun seviniyodum dondu diye ayy yine mi pozisyon degistiriyolar normalde 30 32. Haftada donermis ama ben bu forumda okumustum birinin sancisi geldikten sonra bas asagi donmus
Benimde birkaç gündür göbek deliğimin özellkle solu sertleşip 1 2 dakikada normale dönüyor ağrım olmuyor ama ben önceleri bebektir diye düşünmüştüm sonra acaba kasılma mı dedim doktoruma da sormadım. Tecrübeli anneler kasılmalar nasıl oluyor bize anlatırlarsa çok iyi olur
Tesekkurler cnm ne renk aldin. Benim bebek kiz bebek arabasini siyah aldim bunuda mi siyah alsam grisi yoktu haki yesili sarisi siyahi kirmizisinfln vardi
Tesekkurler cnm ne renk aldin. Benim bebek kiz bebek arabasini siyah aldim bunuda mi siyah alsam grisi yoktu haki yesili sarisi siyahi kirmizisinfln vardi
Gri istemiştim ama Yoktu . Oğlum olacak nasipse . Bende siyah aldım haki yeşilde güzel olur . Bizim henüz bir bebek arabamız olmadığı için ben genel bir renk seçmek istedim öyle, alırsan rengini at merak ederim
Bende bu sayfadan sipariş vericem 130 tl dedi arkadaşımda var bu marka o başka bi yerden almıştı memnunmusun diye sordum memnunum dedi ona güvenerek alıcam silinebilir kumaş su geçirmez miş düz renkleri falanda var
Gri istemiştim ama Yoktu . Oğlum olacak nasipse . Bende siyah aldım haki yeşilde güzel olur . Bizim henüz bir bebek arabamız olmadığı için ben genel bir renk seçmek istedim öyle, alırsan rengini at merak ederim ☺
Bende gri istiyorummm canim. Ama yok burdada. Birazdan alirimm o halde siyah alicam sanirim bendee. Gri cantaya pembe oyuncaklar cok tatli oluyor cunku.
Gri istemiştim ama Yoktu . Oğlum olacak nasipse . Bende siyah aldım haki yeşilde güzel olur . Bizim henüz bir bebek arabamız olmadığı için ben genel bir renk seçmek istedim öyle, alırsan rengini at merak ederim ☺
Bende bugun seviniyodum dondu diye ayy yine mi pozisyon degistiriyolar normalde 30 32. Haftada donermis ama ben bu forumda okumustum birinin sancisi geldikten sonra bas asagi donmus