Ben avent aldim canim. Evde olcam ama gene de 2-3 saat bile olsa biryerlere giderim heralde 2 aylik fln olunca derslere. Lazim olur diye dusundum. Iki arkadasim aventten cok memnun kalmislar
Canım senin ilk Doğum sezeryandan mıydı benim oğlan daha yürümüyor Doğum sonrası da annem 10 gün filan kalır nasıl başedeceğiz dikişlerle çocuklara bilmiyorum ve gerçekten korkuyorum patlar filan diye
Benim ilki sezeryandı . Dikişler ve göğüs hassasiyeti beni baya zorladı . Ablam 2 hafta annem 2.5 ay kalmıştı. Onlarsız bir Doğum düşünemiyorum. Benim oğlum 26 aylık olacak yakında. Çok yaramaz oldu yemiyor içmiyor kıskançlık başladı şimdi. Tek başıma iki çocukla doğum sonrası baş edemeyeceğim galiba.
Benim ilki sezeryandı . Dikişler ve göğüs hassasiyeti beni baya zorladı . Ablam 2 hafta annem 2.5 ay kalmıştı. Onlarsız bir Doğum düşünemiyorum. Benim oğlum 26 aylık olacak yakında. Çok yaramaz oldu yemiyor içmiyor kıskançlık başladı şimdi. Tek başıma iki çocukla doğum sonrası baş edemeyeceğim galiba.
Canim ya cok kotu bir hal icindesin vala allah yardimcin olsun eve gitsen ayri dert kalsan ayri dert gerci bana da ayni şehirde oldumuz halde yanimda kimse kalmaz kalsa kalsa ilk gun hastanede ablam kalir gerisi yok tek basimayim anlayacagin gercekden zor bir donem bekliyor bizi
Canim ya cok kotu bir hal icindesin vala allah yardimcin olsun eve gitsen ayri dert kalsan ayri dert gerci bana da ayni şehirde oldumuz halde yanimda kimse kalmaz kalsa kalsa ilk gun hastanede ablam kalir gerisi yok tek basimayim anlayacagin gercekden zor bir donem bekliyor bizi
Doğum sonrası kendime güvenemiyorum dikişlerden oturup kalkmak bile çok zordu. Deniz benden ilgi bekleyecek yeni doğan zaten sürekli ilgi bekliyor olacak. Sanırım bizimkilerin yanına dönüp orda kalıcam. Hepimizin Allah yardımcısı olsun. İnş. Bu süreçleri kolay ve keyifli atlatabiliriz
Canımmm teşekkür ederim Pek giremiyorum artık buraya. Ama ara ara aklıma da geliyor buradaki bazı kişiler nasıllar vs diye
Nasıl gidiyor şuanki evreler? Ben çok mutluyum bu göbekle
Citlembikcim aklına geldiğim için teşekkür ederim Tabi etkilenme olayı oldu bi ara. Etkileyebilecek tarzda yazılanları da okumuyordum zaten son zamanlarda. Ama ondan öte genel bi yoğunluğum var bu ara. Ve ondan dolayı da pek aktif olamıyorum artık burada. Kalan vakitlerimi eşimle ve bebisimle konuşarak geçiriyorum
Zaten genel olarakta burada cok fazla vakit öldürmeye başlamıştım. Onu da biraz kısmak istedim.
Daha cuma günü çok kötüydüm serum takıldı gene ağrı kesicilerle ayaktayım. Gün sayıyorum haftalar geçsin birer birer. Arkama bakınca sanki ben bu acıları hiç yaşamadım diyorum bir gün iyi olunca. O zaman da öyle diyeceğim inşallah. Bebiş olana kadar bu böyle kabul ettim artık
Canımmm teşekkür ederim Pek giremiyorum artık buraya. Ama ara ara aklıma da geliyor buradaki bazı kişiler nasıllar vs diye
Nasıl gidiyor şuanki evreler? Ben çok mutluyum bu göbekle
Bizde bebişin odasını eşimle boyamaya başladık, yaza doğru geçireceğiz gerçi beşiği ama şimdiden hazır olsun dedik. İlk boya deneyimimiz bakalım nasıl olacak :)
Kedisi olanlar için bir sorum olacak, ilk başlarda nasıl ayrı tutmayı düşünüyorsunuz, ya da düşünüyormusunuz :) Yatağına gelmesin istiyorum bebeğin ama sürekli kapılar kapalımı duracak o da düşündürüyor. Şimdiden bebişin yanından ayrılmıyor bizimki sürekli göbek yanında :)
Bizde bebişin odasını eşimle boyamaya başladık, yaza doğru geçireceğiz gerçi beşiği ama şimdiden hazır olsun dedik. İlk boya deneyimimiz bakalım nasıl olacak :)
Kedisi olanlar için bir sorum olacak, ilk başlarda nasıl ayrı tutmayı düşünüyorsunuz, ya da düşünüyormusunuz :) Yatağına gelmesin istiyorum bebeğin ama sürekli kapılar kapalımı duracak o da düşündürüyor. Şimdiden bebişin yanından ayrılmıyor bizimki sürekli göbek yanında :)
Gunaydin canim, kolay gelsin su tatli seyin agzini yuzunu yerim ya benimkiside aksamlari oturma odasinda uzanirken hep gobegimin ustunde uyuyo eziyo kardesini o da icerden tekmeliyo onu gecinip gidiyolar ben normalde de yatak odama sokmuyorum kizimi cok isterim gelsin bizimle yatsin uyusun ama bizimkisi gece yaramazlik pesinde hep fon perdelerimin arkasina saklaniyo oyun yapiyo bana aklinca o sirada da bi guzel geciriyo tirnaklarini ona dolabin icine girip kiyafetlerimizi yere atiyo sonra orda kendine yer yapiyo orda yatiyo falan takiliyo kendince bebek geceleri yanimda olacagi icin sorun etmiyorum kizimi odaya almadigim icin ama gunduz elbet bi yanina gelme bi koklama bi merak olacak onu gordukce ama o zamanda ben yaninda olacagim icin bunu da pek sorun etmedim herkes bana cok kiskanacak seni diyo cunku benden baskasina asla gitmiyo kendini sevdirtmiyo ama bakalim kardesine karsi tavri ne olacak bende cok merak ediyorum. Bebis dogunca hastanedeki sardigin battaniyesini ya da kiyafetinden birini eve gecmeden once biri eve gotursun canim aklinda bulunsun siz eve gelmeden o kokuya alissin bebis eve girdiginde kokusu yabanci gelmesin ona
Bizim yatak odamızın kapısı normalde de kapalı, ilk zamanlar bebek hareketsiz olduğundan rahatça koruyabilirsin.
Emme refleksiyle doğduklrından her şeyi ağızlarına sokabiliyolar, kıyafetlerine ve yatağına tüy gelmemesi bence önemli