Gunaydin canim, kolay gelsinsu tatli seyin agzini yuzunu yerim ya benimkiside aksamlari oturma odasinda uzanirken hep gobegimin ustunde uyuyo eziyo kardesini o da icerden tekmeliyo onu gecinip gidiyolar ben normalde de yatak odama sokmuyorum kizimi cok isterim gelsin bizimle yatsin uyusun ama bizimkisi gece yaramazlik pesinde hep fon perdelerimin arkasina saklaniyo oyun yapiyo bana aklinca o sirada da bi guzel geciriyo tirnaklarini ona dolabin icine girip kiyafetlerimizi yere atiyo sonra orda kendine yer yapiyo orda yatiyo falan takiliyo kendince bebek geceleri yanimda olacagi icin sorun etmiyorum kizimi odaya almadigim icin ama gunduz elbet bi yanina gelme bi koklama bi merak olacak onu gordukce ama o zamanda ben yaninda olacagim icin bunu da pek sorun etmedim herkes bana cok kiskanacak seni diyo cunku benden baskasina asla gitmiyo kendini sevdirtmiyo ama bakalim kardesine karsi tavri ne olacak bende cok merak ediyorum. Bebis dogunca hastanedeki sardigin battaniyesini ya da kiyafetinden birini eve gecmeden once biri eve gotursun canim aklinda bulunsun siz eve gelmeden o kokuya alissin bebis eve girdiginde kokusu yabanci gelmesin ona
Bizim yatak odamızın kapısı normalde de kapalı, ilk zamanlar bebek hareketsiz olduğundan rahatça koruyabilirsin.
Emme refleksiyle doğduklrından her şeyi ağızlarına sokabiliyolar, kıyafetlerine ve yatağına tüy gelmemesi bence önemli
İnsaAllah canim bende oyle umut ediyorum bakalimYaramaza bak senkıyafet koklatma çok iyi fikirmiş canım, bizde öyle tanıştıralım. 10 senedir yanımızda yatıyor bizim pati hanım, yaramazlığı yok ama odaya almayınca kapıyı eşeleyip duruyor. Kıskanmazlar ama bence annesi, seni seviyorsa biraz büyüdüğünde senin miniğinde yanından ayrılmaz :)
Zaten ilk 6 ay kesinlikle çok yakın tutmayacağım, tüy konusunda bende pimpirikliyim :) sadece kediler özgür takılmayı çok sevdiklerinden ek önlemler neler alınabilir ilk aylarda diye fikir araştırıyorum bakalım
Ayyy insaAllahhGünaydın kızlar ❤❤
günler sonra deliksiz uyudum, hastalık geçti artık sanırım, hafif bir burun akıntısı var ona da razıyım yani
ama sanki kızım hasta olacak gibi bu seferperşembe evimize dönücez, inşallah dayanır da çok ağır hasta olmaz. çocuklar bizden daha dayanıklı.
bu arada kediler hakkında sizin kadar bilgim yok ama çok yakın bir arkadaşımın da kedisi vardı, kızı doğunca kedi inanılmaz kıskandı bebeği. hiç rahat bırakmadı. evi de küçüktü, çok zorlanıyordu. tepki olsun diye yataklara çişini yaptı falan. ama tabii bu kedinin cinsiyle bile alakalı olabilir, her çocuğun huyu nasıl farklıysa kedilerin de farklı olabilir sanırım
arkadaşım mecburen birine vermek zorunda kaldı kedisini.
inşallah sizinkiler sorun yaratmaz ☺
Bende odasi bittikten sonra hazirlamayi dusunuyorum hazirda dursun bence ne zarari olacak kikızlar hastane çantası için erken mi? yoksa her ihtimale karşı hazırlayalım dursun mu
Günaydın kızlar ❤❤
günler sonra deliksiz uyudum, hastalık geçti artık sanırım, hafif bir burun akıntısı var ona da razıyım yani
ama sanki kızım hasta olacak gibi bu seferperşembe evimize dönücez, inşallah dayanır da çok ağır hasta olmaz. çocuklar bizden daha dayanıklı.
bu arada kediler hakkında sizin kadar bilgim yok ama çok yakın bir arkadaşımın da kedisi vardı, kızı doğunca kedi inanılmaz kıskandı bebeği. hiç rahat bırakmadı. evi de küçüktü, çok zorlanıyordu. tepki olsun diye yataklara çişini yaptı falan. ama tabii bu kedinin cinsiyle bile alakalı olabilir, her çocuğun huyu nasıl farklıysa kedilerin de farklı olabilir sanırım
arkadaşım mecburen birine vermek zorunda kaldı kedisini.
inşallah sizinkiler sorun yaratmaz ☺
inşallah sizin kedicikler akıllı çıkar :))Ayy çok kötüymüş yapmaz umarım öyle bir davranış
Umarım geçmez canım hastalık, sağlıcakla dönersiniz yuvanıza ama istanbulda toplu taşımaya pek binmemeye çalışın herkes hasta, üstüne öksürürken hapşırırken el kapamıyor sevgili öküzlerimiz, hasta olduğumuzla kalıyoruz
inşallah sizin kedicikler akıllı çıkar :))
kızımı hiç bindirmedim de ben geçen gün marmaraya binmek zorunda kaldım, dediğin gibi gözüme koca bir mikrop yuvası gibi göründü zaten
bir insan evladı da yer vermedi ya, öyle hamileyim de herkes bana yer vermek zorunda kafasında bir insan değilim asla, ama insan üzülüyor insanların bu kadar duyarsız olmasına. eskiden yaşadığım istanbul da pek farklı değildi de her gelişimde çok daha kötüye gittiğini görüyorum her anlamda.
umarım bir gün bu imkanı bulabilirsinizEvet maalesef bende görüyorum, insanlar daha kötüleşip kabalaşıyorlar günden güne. İş hayatımız burada olmasa biz de uzaklaşmak isterdik deniz kenarı veya yeşillik bir memlekete. Eskişehirde hep yardımcı oluyorlar hamile ve yaşlılara mesela, istanbula göre daha güler yüzlü insanlar, stres az. Ah bir imkan bulabilsek..
Bende geçen gün Ankara’da metroya bindim. Valla hamile olduğumu sakladım montun önünü kapattım. Bir kenara geçtim sonra yer buldum. Gözlerine soksan da değişen birşey yok. Onlar utanacağına sen utanıyorsun. Şehir kalabalık geldi herkes üstüme geliyor gibiydi. Erzurum’un basitliğine alışmışım.inşallah sizin kedicikler akıllı çıkar :))
kızımı hiç bindirmedim de ben geçen gün marmaraya binmek zorunda kaldım, dediğin gibi gözüme koca bir mikrop yuvası gibi göründü zaten
bir insan evladı da yer vermedi ya, öyle hamileyim de herkes bana yer vermek zorunda kafasında bir insan değilim asla, ama insan üzülüyor insanların bu kadar duyarsız olmasına. eskiden yaşadığım istanbul da pek farklı değildi de her gelişimde çok daha kötüye gittiğini görüyorum her anlamda.
Evet maalesef bende görüyorum, insanlar daha kötüleşip kabalaşıyorlar günden güne. İş hayatımız burada olmasa biz de uzaklaşmak isterdik deniz kenarı veya yeşillik bir memlekete. Eskişehirde hep yardımcı oluyorlar hamile ve yaşlılara mesela, istanbula göre daha güler yüzlü insanlar, stres az. Ah bir imkan bulabilsek..
Ben de burada çok vakit geçiriyorum ama vazgeçemiyorum da canım. Tekrar hoşgeldinCitlembikcim aklına geldiğim için teşekkür ederimTabi etkilenme olayı oldu bi ara. Etkileyebilecek tarzda yazılanları da okumuyordum zaten son zamanlarda. Ama ondan öte genel bi yoğunluğum var bu ara. Ve ondan dolayı da pek aktif olamıyorum artık burada. Kalan vakitlerimi eşimle ve bebisimle konuşarak geçiriyorum
Zaten genel olarakta burada cok fazla vakit öldürmeye başlamıştım. Onu da biraz kısmak istedim.
Öğretmen arkadaşlarımın öğretmenler gününü kutluyorum, iyiki varsınız❤
Ogretmenlerimizin ogretmenler gunu kutlu olsunn
Bende geçen gün Ankara’da metroya bindim. Valla hamile olduğumu sakladım montun önünü kapattım. Bir kenara geçtim sonra yer buldum. Gözlerine soksan da değişen birşey yok. Onlar utanacağına sen utanıyorsun. Şehir kalabalık geldi herkes üstüme geliyor gibiydi. Erzurum’un basitliğine alışmışım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?