2020 Şubat Anneleri

Yaramaza bak sen kıyafet koklatma çok iyi fikirmiş canım, bizde öyle tanıştıralım. 10 senedir yanımızda yatıyor bizim pati hanım, yaramazlığı yok ama odaya almayınca kapıyı eşeleyip duruyor. Kıskanmazlar ama bence annesi, seni seviyorsa biraz büyüdüğünde senin miniğinde yanından ayrılmaz :)

Zaten ilk 6 ay kesinlikle çok yakın tutmayacağım, tüy konusunda bende pimpirikliyim :) sadece kediler özgür takılmayı çok sevdiklerinden ek önlemler neler alınabilir ilk aylarda diye fikir araştırıyorum bakalım

Günaydın kızlar ❤❤
günler sonra deliksiz uyudum, hastalık geçti artık sanırım, hafif bir burun akıntısı var ona da razıyım yani
ama sanki kızım hasta olacak gibi bu sefer perşembe evimize dönücez, inşallah dayanır da çok ağır hasta olmaz. çocuklar bizden daha dayanıklı.

bu arada kediler hakkında sizin kadar bilgim yok ama çok yakın bir arkadaşımın da kedisi vardı, kızı doğunca kedi inanılmaz kıskandı bebeği. hiç rahat bırakmadı. evi de küçüktü, çok zorlanıyordu. tepki olsun diye yataklara çişini yaptı falan. ama tabii bu kedinin cinsiyle bile alakalı olabilir, her çocuğun huyu nasıl farklıysa kedilerin de farklı olabilir sanırım
arkadaşım mecburen birine vermek zorunda kaldı kedisini.

inşallah sizinkiler sorun yaratmaz ☺

kızlar hastane çantası için erken mi? yoksa her ihtimale karşı hazırlayalım dursun mu

İnsaAllah canim bende oyle umut ediyorum bakalim bizimkisinin kendi odasi, yatagi oldugu icin gece uyurken rahatiz sadece sabah 9 da eger kalkmazsak o zaman kapi onunde actirana kadar miyavliyo gerci simdi odasi iptal oldu utu odasi onun odasina tasindi , utu odasi da bebek oldasi oldu bakalim bende sabirsizlikla bekliyorum bebisle yeni hayatimiz nasil olacak

Ayyy insaAllahh

Ayy çok kötüymüş yapmaz umarım öyle bir davranış

Umarım geçmez canım hastalık, sağlıcakla dönersiniz yuvanıza ama istanbulda toplu taşımaya pek binmemeye çalışın herkes hasta, üstüne öksürürken hapşırırken el kapamıyor sevgili öküzlerimiz, hasta olduğumuzla kalıyoruz

inşallah sizin kedicikler akıllı çıkar :))

kızımı hiç bindirmedim de ben geçen gün marmaraya binmek zorunda kaldım, dediğin gibi gözüme koca bir mikrop yuvası gibi göründü zaten
bir insan evladı da yer vermedi ya, öyle hamileyim de herkes bana yer vermek zorunda kafasında bir insan değilim asla, ama insan üzülüyor insanların bu kadar duyarsız olmasına. eskiden yaşadığım istanbul da pek farklı değildi de her gelişimde çok daha kötüye gittiğini görüyorum her anlamda.

Evet maalesef bende görüyorum, insanlar daha kötüleşip kabalaşıyorlar günden güne. İş hayatımız burada olmasa biz de uzaklaşmak isterdik deniz kenarı veya yeşillik bir memlekete. Eskişehirde hep yardımcı oluyorlar hamile ve yaşlılara mesela, istanbula göre daha güler yüzlü insanlar, stres az. Ah bir imkan bulabilsek..

umarım bir gün bu imkanı bulabilirsiniz
biz coğrafi anlamda muhteşem bir memleketteyiz, insanları biraz ters biraz kabadır doğru ama böyle düşüncesiz, duyarsız değiller en azından.

o anlamda Muğla’ya bayılmıştım ben, herkes mi güler bir memlekette ya. canım ege bir başka

Bende geçen gün Ankara’da metroya bindim. Valla hamile olduğumu sakladım montun önünü kapattım. Bir kenara geçtim sonra yer buldum. Gözlerine soksan da değişen birşey yok. Onlar utanacağına sen utanıyorsun. Şehir kalabalık geldi herkes üstüme geliyor gibiydi. Erzurum’un basitliğine alışmışım.

Seneler önce eşimle gelmiştik Eskişehire. Ben bir Egeli olarak Eskişehir' e ve insanlarına hayran kalmıştım. Hatta oraya tayin mi istesek demistim. Gerçekten medeniyeti hissediyor insan. Keşke her şehir böyle olsa.

Ben de burada çok vakit geçiriyorum ama vazgeçemiyorum da canım. Tekrar hoşgeldin

insan rahatlığa alışınca kalabalık gerçekten bunaltıyor. bizim oralar da çok sakin değildir, kalabalıktır ama istanbul kadar asla olamaz. geçen marmarayda cidden tansiyonum düşecek bayılıcam sandım. sanırım bir fobi oluştu bende.

ki ben eskiden metrobüste neredeyse tavanda yolculuk yapardım her gün işe gidip gelirken gerçekten ne büyük rahatlıkmış istanbul dışında yaşamak.
ankaraya da gittim evet oranın da istanbuldan bir farkı yok. hemen yanındaki eskişehire de gittim o kadar sevdim ki, orada da yaşanır. bir de sinop çok güzelmiş bu anlamda, orayı da görmek istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…