2020 Şubat Anneleri

Oy yerim onun tipini

Doğumdan önce bi tüylerini kestircem, çok fazla engel olmayı düşünmüyorum ben ama sadece benim uyuduğum zamanlarda bebekle birlikte bırakmamayı düşünüyorum.

Şimdi bebiş gelmeden beşiği sahiplendi, geceleri biraz yanımızda biraz beşikte uyuyo, henüz detaylı temizlemediğim için battaniye serdim hevesini alsın oğluşum diyorum ama bebek gelince nasıl olacak ben de bilmiyorum

Nacizane fikrim besige yatmaya alismasin zira cabuk sahipleniyorlar bebis geldikten sonra onun orada yattigini gorurse hoslanmayabilir bu durumdan burasi benimdi diye dusunup hircinlasabilir

Bizde eşimle çok konuştuk ama işte iş imkanları .. Egede olduğunuz için de şanslısınız bence, orasıda tam yaşanacak memleket.

Bende kesin eminim bir beşik alınsın uzak tutmaktan canım çıkacak bayılıyor pati küçücük yumoş mekanlara. Şimdiden gelen tüm bebek kolilerini de test etti onayladı zaten

Ben izmirde izbana bindim gecenlerde kizlar. Gidiste de donuste de yer vermeye calistilar ben istemedim incem iki uc istasyona dedimm. Ama bazen otobuste insan gore gore gormemezlikten geliyor yer vermeyi birak bosalan yere benden once otursun diye ugrasan insan gordum kadin da erkekte. Oturmak cok onemli degil bende oturmaya calismiyorum artik ruhu hastalar otursun cogu zamna araba ile gidiyorum zaten artik. Esim de hamile kalmadan once surmuyordun bu kadar diyor. E simdi hemencecik iki durak yurusem yoruluyorum iki durak oteue arabayla gidiyorum gunde 1500 adim fln atiyormusum o da wc ye git gel heralde

Bebek odamizi boyuyoruz buarada. Yani esim boyuyor ben yatiyorum ve kizimiza da bunu yaptirdik bitti kargoya verceklermis. Gri-pembe guzel oluyor oyle yapicaz odayi

Eklentiler

• 4F906060-2DAC-477C-9ABE-C61C934F984B.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 66
  • DF51348C-8C4F-45F9-85A6-2A591463DD51.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 66
Allah sabir versin cnm benim bulantilarda tirmaladiigm gibi sende son zamanlarinda gunleri kovaliyorsun Allah yardimcin olsun
kaderdene varsa sen nasilsin canim? Nasil geciyor hamilelik? Son adet tarihlerimiz yakinmis. Inşallah sağlıkla gelsin minnoşlar
şükür ben kotu gunlerimi atlattim canim tesekkur ederim

Valla kuzum ucu emmekten yara olunca ve gece fln sütüm çok sızıntı yapıyodu üstüm başım batıyodu hep o kalkanı kullandım ,içinden çıkan sütü dökuyosun zaten , aventınkini almıstım ben hala duruyor, istersen almak ıcın acele etme bakarsın yara olmaz eger olursa gider ebebekten alırsınız hemen , bak benımkı bundan

Eklentiler

• D9B673AD-DC9D-46BC-8386-36C769C965C8.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 67
Anladım canım aman doğrudur kadına da dedim çünkü ama doğru yaCahil ben

Ben o hatayı yaptımda o yüzden sordum şekerim , gitmişim 3 delikli almısım ilk kızımda dıyoruzkı allah allah bu süt cok fazla gelıyor ucundan , kimsede uyarmıyor anlamıyorlar meger tek delık olması gerekıyomus

anladım canım, eğer lazım olursa hemen aldırırım o zaman.
cahilliğimi mazur gör de emzirirken takılan bir şey mi bu? öyle şeyler de vardı sanki. ya bu konuda bilgim yok hiç, yara problemi yaşamayınca hiç araştırmamıştım böyle şeyleri.

Kızlar sürekli karnım kasılıyor. Karnım sertleşiyor hiç rahat değilim. Nefes alamıyorum .bebek bir yerlerde toplanıyor. İshal oldum üstüne. Erken doğurmaya filan kalkmam değil mi.

Bende eskişehiri çok sevıyorum , sanki bambaşka bir yer orası insanlar medeni , toplu taşımaya şortlu minili kızlar bindiğinde kimse dönup bakmıyor , hayran kalmıstım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…