2020 Şubat Anneleri

Kesinlikle aynı fikirdeyim, ama bu minnoşuma da kıyamıyorum ki hiç beşiği hazırlayana kadar ses etmeyim dedim artık bi yatak da talisca'ya yapıcam yakın zamanda mecbur
Kiyamam yaa evet insan kiyamiyo ama bebisi baz alarak dusunmek gerek canim kedise yatak alabilirsin nette cok guzel yataklar var pofidik sevecegi tarzda bi yatak alabilirsin

Evet canim bizimde sizden bi farkimiz olmayacak bence de ilgi sevgi oyun ozellikle kiskanclik konusunda

MasaAllah canim demek ki sutun cokmus ne guzel yaa en buyuk korkum suanda benim sutumun olmamasi

tabii canım evlat gibi olur o vermek kolay mı hiç. bende beslesem çok alışırdım. ama beceremem gerçekten. kediler temiz hayvanlar ama işte herkes evde beslemeyi başaramaz. ama gerçekten kocaman bahçeli müstakil bir evim olsa kedi de köpek de beslerdim bahçemde.
kedilerin dişileri daha huysuz olur diye duymuştum ne kadar doğru bilemiyorum. inşallah zorluk çıkarmazlar size kardeş kardeş büyürler

ya tabii taşıyordu gece pijamam ıslanıyordu ama sadece meme kısmı. öyle aşırı bir taşma yaşamadım. he ama bir gün uzun süre emziremedim dışardaydım ay nasıl sızlayıp sertleşip taşmıştı hiç unutmuyorum. o acıyla emziremiyosun bile.

makat ağrısı yaşamadım ama vajinada o hamlamış gibi olan ağrıyı ilk hamileliğimde de yaşadım. bu aylardan sonra azıcık yürüsek o ağrıyı yaşayacağız. özellikle son ay kasık vajina çok ağrıyor, aşırı baskı yapıyor. bu çok normal ama sen tabiiki doktoruna sor bunları.

Evet canim bizimde sizden bi farkimiz olmayacak bence de ilgi sevgi oyun ozellikle kiskanclik konusunda

oyy allah yardımcınız olsun o zaman kedi bu laftan da anlamazki

Amin canim hayir yapma diyince anliyo ama tabi eve yeni bi fert gelince tepkisi ne olur yasayip gorecegiz insaAllah sıkıntı yasamayiz

Selam kizlar kan ilacindan dolayi midesi bulanan kusan ve ishal olan var mi

Sana da çok geçmiş olsun. Benim makat ağrımda var. Bende muhtemelen enfeksiyon oldum . Yolculuklarda akaryakıt istasyonu ararken tuvaletimi tutmaktan oldu sanırım. Kontrol olmama iki hafta var ve ben doğum yapacağım şehirde değilim burda nereye giderim bilmiyorum.

Çok geçmis olsun canım. Inşallah önemli bir şey degildir hemen geçiverir.

Kiyamam yaa evet insan kiyamiyo ama bebisi baz alarak dusunmek gerek canim kedise yatak alabilirsin nette cok guzel yataklar var pofidik sevecegi tarzda bi yatak alabilirsin
Evet evet bebişin ihtiyaçlarını bitirdim sırada büyük bebişimin yatağı var halledicem onu da, aklımda

Günaydınlar
Benim hala baya eksiğim var, haftasonu carrefoursa da indirim gördüm, Green clean baby çamaşır deterjanı ve leke çıkarıcısını aldım, yumuşatıcı kullanmayacağım ne kadar az ürün o kadar iyi, ama sonra kafam karıştı acaba sabun tozu mu alsaydım ilk zaman dedim, olmadı onu da alırım bunu bir süre açmam, en uygun fiyat orada aklınızda olsun, alerji falan yapabilir demişler o yüzden stok yapmadım bir deneyip görmek lazım

Uzun kollu zıbın almak istiyorum ama ebebek e hala gelmemiş, bizde bekliyoruz ne zaman gelecek bilmiyoruz dediler, geçmiş yıllardan takip eden var mıydı aşağı yukarı tarihi bilir misiniz ona göre beklesek

Bir de tulum hiç almadım ben ama bazı sitelerde fiyatlar çok yüksek, siz ortalama ne kadara aldınız tulumları

Hepimize iyi haftalar

Bahçeli evim olsa bahçeye çıkaramazdım kaçar diye apartmana kaçtı bi gün aklım çıktı gidecek başına bişey gelecek diye
Ya tek problemi tuvaleti, o da yazın balkonda duruyo kışın banyoda ama her gün temizleyince koku da olmuyo çok şükür

Bizimki eve gelen misafir çocukları sevmek için baya peşinde koşuyolar, kuyruğunu çeken mi dersin sarılmaya çalışan mı, hiç birine bi kere pati atmamıştır, bana arada oyun için saldırır ama çocuklara hiç dokunmaz, tek ümidim o umarım bizim ufaklığa da aynı davranır

Günaydınn

Uzun kollu yandan çıtçıtlı zıbınlarını Chiccodan aldım ben, bir alana ikinci %50 indirimliydi, içlerinde 2şer tane var. net fiyatını hatırlamıyorum ama şu an her üründe direk %50 indirim var patikli altları da dün ordan aldım 2lisi 40 liraya geldi 2 çift aldım. Uyku tulumu ve tulum pijama aldım bi de, onlar da 75 ve 60 liraya geldiler %50 indirim olunca.

Bi kaç tane de günlük tulumlar var onları e-bebekten almıştım 40-50 lira civarındalardı. Hastane çıkışlarının içinde de var. Yeter sanırım ilk etapta.

Deterjan olarak da baby&me nin sıvı bebek deterjanından aldım, hafta sonu bazı zıbınlarını yıkadım, yarım kapak kullandım kirli yıkamadığım için, kokusu belli belirsiz ve aşırı hafif çok hoşuma gitti.

Günaydın kızlar.
Bazı arkadaşlarımız vajinada ağrıdan bahsetmiş bendede özellikle kasık ve alt taraftan ağrı var ama ben bebeğin pozisyonundan olduğunu düşünüyorum çünkü poposu oraya baskı yapıyor sanırım hala baş aşağı değil

MasaAllah canim demek ki sutun cokmus ne guzel yaa en buyuk korkum suanda benim sutumun olmamasi

Hiç korkma canım korktugun başına gelir , sütüm çoktu ama kızımın süte alerjisi cıktıgı ıcın 5,5 ay zar zor emzırdım , inşallah 2. Sini emzırırım,
Bol bol uyıcaksın bol bol su içiceksın ve kafaya bişey takmicaksın , birde bebek emicek , bebek emdikçe süt gelıyor , makıneyle sürekli çekmek azaltıyor ,
Ela dogduktan sonra eşimle birgün tartışmıştık stresten benım bol bol olan sütüm 2 gün hiç gelmedi bıçak gibi kesilmişti, kafan rahat olucak kısacası

Evet taş gibi olur bilmezmıyım ozaman bayılıyodum cok güzel gorunuyodu göguslerım ama süt çekilince hiç hoş olmadılar
Birde şimdi ikinci fasıl olucak bizim iyice pörsicekler , silikon taktırabılırım 2.den sonra valla

3. Ler ne yapsın ben de kaportayı toplatayım diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…