Kiyamam yaa evet insan kiyamiyo ama bebisi baz alarak dusunmek gerek canimKesinlikle aynı fikirdeyim, ama bu minnoşuma da kıyamıyorum ki hiçbeşiği hazırlayana kadar ses etmeyim dedim artık bi yatak da talisca'ya yapıcam yakın zamanda mecbur
Evet canim bizimde sizden bi farkimiz olmayacak bence de ilgi sevgi oyun ozellikle kiskanclik konusundaayy kızlar siz bence iki çocuklu hayat yaşıcaksınız bizim gibi
kediler de çocuk gibidir herhalde hiç beslemedim ama anlattıklarınızdan öyle anladım. hayvanları çok severim özellikle köpekleri ama evde beslemeyi asla beceremem helal olsun vallahi size.
MasaAllah canim demek ki sutun cokmus ne guzel yaa en buyuk korkum suanda benim sutumun olmamasiHahahha evet aynen öyle gezıyosun
Ya ben gece bazen kalkıyodum komple üstüm başım süt içinde , bazen pijamamın altına kadar taşmış oluyodu sende olmuyomuydu öyle yahu , böyle 2.3. Aylarda flndı sanırım
tabii canım evlat gibi olur o vermek kolay mı hiç. bende beslesem çok alışırdım. ama beceremem gerçekten. kediler temiz hayvanlar ama işte herkes evde beslemeyi başaramaz. ama gerçekten kocaman bahçeli müstakil bir evim olsa kedi de köpek de beslerdim bahçemde.Ben de evde kedi olmaz diyodum ama eşimin kedisi, evlenince veremezdik bi yere aklım kalırdı başına bişey mi geldi diye, mecbur ben alışmayı seçtim. İyiki de öyle yapmışım, gerçekten bebek gibi yaa o kadar alıştım ki şimdi iki oğlum olacak diyorum
Cidden 2 çocuklu hayat gibi olacak bir nebze ama kedinin bakımı çok kolay neyseki
ya tabii taşıyordu gece pijamam ıslanıyordu ama sadece meme kısmı. öyle aşırı bir taşma yaşamadım. he ama bir gün uzun süre emziremedim dışardaydım ay nasıl sızlayıp sertleşip taşmıştı hiç unutmuyorum. o acıyla emziremiyosun bile.Hahahha evet aynen öyle gezıyosun
Ya ben gece bazen kalkıyodum komple üstüm başım süt içinde , bazen pijamamın altına kadar taşmış oluyodu sende olmuyomuydu öyle yahu , böyle 2.3. Aylarda flndı sanırım
makat ağrısı yaşamadım ama vajinada o hamlamış gibi olan ağrıyı ilk hamileliğimde de yaşadım. bu aylardan sonra azıcık yürüsek o ağrıyı yaşayacağız. özellikle son ay kasık vajina çok ağrıyor, aşırı baskı yapıyor. bu çok normal ama sen tabiiki doktoruna sor bunları.Arkadaşlar sabahtan beri makatımda ağrı var yaneden sizce ?
Ayrıca vajina bölgesi de sanki hamlamışım gibi ağrı yürürken ciddi zorlanma ve baskı var , bunlar ne kadar normal açana bir fikri olan var mı ?
Aylık kontrolüm salı günü ,29+1 deyim
Evet canim bizimde sizden bi farkimiz olmayacak bence de ilgi sevgi oyun ozellikle kiskanclik konusunda
Amin canimmakat ağrısı yaşamadım ama vajinada o hamlamış gibi olan ağrıyı ilk hamileliğimde de yaşadım. bu aylardan sonra azıcık yürüsek o ağrıyı yaşayacağız. özellikle son ay kasık vajina çok ağrıyor, aşırı baskı yapıyor. bu çok normal ama sen tabiiki doktoruna sor bunları.
oyy allah yardımcınız olsun o zaman kedi bu laftan da anlamazki
Sana da çok geçmiş olsun. Benim makat ağrımda var. Bende muhtemelen enfeksiyon oldum . Yolculuklarda akaryakıt istasyonu ararken tuvaletimi tutmaktan oldu sanırım. Kontrol olmama iki hafta var ve ben doğum yapacağım şehirde değilim burda nereye giderim bilmiyorum.İnşallah olmaz öyle birşey , benim de dün başlayan bugün de artık iyice canımı yakan makat ve vajina ağrım var , ben de çok korkuyorum , kendi Dr um da salı günü randevum var , alt tarafım komple ağrıyor ya
Sende ağrı var mı Makatta
Sana da çok geçmiş olsun. Benim makat ağrımda var. Bende muhtemelen enfeksiyon oldum . Yolculuklarda akaryakıt istasyonu ararken tuvaletimi tutmaktan oldu sanırım. Kontrol olmama iki hafta var ve ben doğum yapacağım şehirde değilim burda nereye giderim bilmiyorum.
Evet evet bebişin ihtiyaçlarını bitirdim sırada büyük bebişimin yatağı var halledicem onu da, aklımdaKiyamam yaa evet insan kiyamiyo ama bebisi baz alarak dusunmek gerek canimkedise yatak alabilirsin nette cok guzel yataklar var pofidik sevecegi tarzda bi yatak alabilirsin
tabii canım evlat gibi olur o vermek kolay mı hiç. bende beslesem çok alışırdım. ama beceremem gerçekten. kediler temiz hayvanlar ama işte herkes evde beslemeyi başaramaz. ama gerçekten kocaman bahçeli müstakil bir evim olsa kedi de köpek de beslerdim bahçemde.
kedilerin dişileri daha huysuz olur diye duymuştum ne kadar doğru bilemiyorum. inşallah zorluk çıkarmazlar size kardeş kardeş büyürler
GünaydınnGünaydınlar
Benim hala baya eksiğim var, haftasonu carrefoursa da indirim gördüm, Green clean baby çamaşır deterjanı ve leke çıkarıcısını aldım, yumuşatıcı kullanmayacağım ne kadar az ürün o kadar iyi, ama sonra kafam karıştı acaba sabun tozu mu alsaydım ilk zaman dedim, olmadı onu da alırım bunu bir süre açmam, en uygun fiyat orada aklınızda olsun, alerji falan yapabilir demişler o yüzden stok yapmadım bir deneyip görmek lazım
Uzun kollu zıbın almak istiyorum ama ebebek e hala gelmemiş, bizde bekliyoruz ne zaman gelecek bilmiyoruz dediler, geçmiş yıllardan takip eden var mıydı aşağı yukarı tarihi bilir misiniz ona göre beklesek
Bir de tulum hiç almadım ben ama bazı sitelerde fiyatlar çok yüksek, siz ortalama ne kadara aldınız tulumları
Hepimize iyi haftalar
Günaydınlar
Benim hala baya eksiğim var, haftasonu carrefoursa da indirim gördüm, Green clean baby çamaşır deterjanı ve leke çıkarıcısını aldım, yumuşatıcı kullanmayacağım ne kadar az ürün o kadar iyi, ama sonra kafam karıştı acaba sabun tozu mu alsaydım ilk zaman dedim, olmadı onu da alırım bunu bir süre açmam, en uygun fiyat orada aklınızda olsun, alerji falan yapabilir demişler o yüzden stok yapmadım bir deneyip görmek lazım
Uzun kollu zıbın almak istiyorum ama ebebek e hala gelmemiş, bizde bekliyoruz ne zaman gelecek bilmiyoruz dediler, geçmiş yıllardan takip eden var mıydı aşağı yukarı tarihi bilir misiniz ona göre beklesek
Bir de tulum hiç almadım ben ama bazı sitelerde fiyatlar çok yüksek, siz ortalama ne kadara aldınız tulumları
Hepimize iyi haftalar
MasaAllah canim demek ki sutun cokmus ne guzel yaa en buyuk korkum suanda benim sutumun olmamasi
tabii canım evlat gibi olur o vermek kolay mı hiç. bende beslesem çok alışırdım. ama beceremem gerçekten. kediler temiz hayvanlar ama işte herkes evde beslemeyi başaramaz. ama gerçekten kocaman bahçeli müstakil bir evim olsa kedi de köpek de beslerdim bahçemde.
kedilerin dişileri daha huysuz olur diye duymuştum ne kadar doğru bilemiyorum. inşallah zorluk çıkarmazlar size kardeş kardeş büyürler
ya tabii taşıyordu gece pijamam ıslanıyordu ama sadece meme kısmı. öyle aşırı bir taşma yaşamadım. he ama bir gün uzun süre emziremedim dışardaydım ay nasıl sızlayıp sertleşip taşmıştı hiç unutmuyorum. o acıyla emziremiyosun bile.
3. Ler ne yapsınEvet taş gibi olur bilmezmıyımozaman bayılıyodum cok güzel gorunuyodu göguslerım ama süt çekilince hiç hoş olmadılar
Birde şimdi ikinci fasıl olucak bizim iyice pörsicekler , silikon taktırabılırım 2.den sonra valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?