2020 Şubat Anneleri

Yok yok canım emzırırken takmıyosun , normal zamanda takılıyor gün içinde veya gece uyurken , gogus pedınden taşıyodu sütüm kıyafetıme süt bulasıyodu mesela , kalkanı takınca füze gibi oluyolar ama

Aynen bende onu kullandım canım Bende Şiddetle öneririm anneler

Kızlar merhaba 30 haftalığız.Cumartesi günü kanamam oldu lekelenmeden biraz daha fazlaydı.Devlet hastanesinin aciline gittik vajinal muayene,ultrason,nst yapıldı.Herhangi bir sorun görülmedi bebek, her şey yolundaydı.Bugün de ara ara ten rengi lekelenmelerim olmakta.Yarın kendi doktorum kontrol edecek.Bebeği besleyen damardaki direnç artışından dolayı coraspin kullanıyorum(alakası var mıdır bilmiyorum ama) Başına böyle birşey gelen var mı? Neden olur bu?Şimdiden cevaplarınız için çok teşekkür ederim.

Ben de coraspin kullanıyorum, kullananlarda diş fırçalarken kanama vs duymuştum bende hiç olmadı, vajinal kanama da hiç olmadı. Tahrişe bağlıysa kan sulandırıcı etki etmiş olabilir tabi ama direkt olarak vajinal kanamaya neden olmaz. O bölgeyi tahriş edebilecek bişey olmuş muydu?

Acildeki doktorlarda aynı soruyu sordu cinsel ilişki vs diye ama o da olmadıHayır herhangi bi şekilde o bölgeyi tahriş edecek bir şey de olmadı.O yüzden ilginç sebebide yok Yarın doktorum görecek bakalım o ne diyecek onun öncesinde sizlere sormak istedim.Çok teşekkür ederim cevabın için

Rica ederim. Sorun görülmemiş her şey yolundaymış.
Kendin temizlik sırasında tırnağınla bile yapmış olabilirsin :)

Nacizane fikrim besige yatmaya alismasin zira cabuk sahipleniyorlar bebis geldikten sonra onun orada yattigini gorurse hoslanmayabilir bu durumdan burasi benimdi diye dusunup hircinlasabilir
Kesinlikle aynı fikirdeyim, ama bu minnoşuma da kıyamıyorum ki hiç beşiği hazırlayana kadar ses etmeyim dedim artık bi yatak da talisca'ya yapıcam yakın zamanda mecbur

Eklentiler

• IMG_20191124_215654.webp
    43,8 KB · Görüntüleme: 84
eğer yara olursa ve taşacak kadar çok sütüm olursa aldırırım hemen o zaman. boş yere alıp da kenara koymayayım. kızımda öyle aşırı taşan bir sütüm yoktu.
ay hamilelikte zaten 90 oldu bedenim bi de onları takarsam memeler baş kaldırmış diye diye gezerim herhalde

Kesinlikle aynı fikirdeyim, ama bu minnoşuma da kıyamıyorum ki hiç beşiği hazırlayana kadar ses etmeyim dedim artık bi yatak da talisca'ya yapıcam yakın zamanda mecbur
ayy kızlar siz bence iki çocuklu hayat yaşıcaksınız bizim gibi
kediler de çocuk gibidir herhalde hiç beslemedim ama anlattıklarınızdan öyle anladım. hayvanları çok severim özellikle köpekleri ama evde beslemeyi asla beceremem helal olsun vallahi size.

Arkadaşlar sabahtan beri makatımda ağrı var ya neden sizce ?
Ayrıca vajina bölgesi de sanki hamlamışım gibi ağrı yürürken ciddi zorlanma ve baskı var , bunlar ne kadar normal açana bir fikri olan var mı ?
Aylık kontrolüm salı günü ,29+1 deyim

Kızlar sürekli karnım kasılıyor. Karnım sertleşiyor hiç rahat değilim. Nefes alamıyorum .bebek bir yerlerde toplanıyor. İshal oldum üstüne. Erken doğurmaya filan kalkmam değil mi.
İnşallah olmaz öyle birşey , benim de dün başlayan bugün de artık iyice canımı yakan makat ve vajina ağrım var , ben de çok korkuyorum , kendi Dr um da salı günü randevum var , alt tarafım komple ağrıyor ya
Sende ağrı var mı Makatta

Benim vajinal bölgemde çok ağrım vardı hatta zor yürüyordum enfeksiyon çıktı ilaç kullanıyorum şuan çok çok azaldı geçti bile diyebilirim ama makatta hiç olmadı

Ben de evde kedi olmaz diyodum ama eşimin kedisi, evlenince veremezdik bi yere aklım kalırdı başına bişey mi geldi diye, mecbur ben alışmayı seçtim. İyiki de öyle yapmışım, gerçekten bebek gibi yaa o kadar alıştım ki şimdi iki oğlum olacak diyorum

Cidden 2 çocuklu hayat gibi olacak bir nebze ama kedinin bakımı çok kolay neyseki

Bugun bende de tuhaf agrilar var ya yururken baski yapio anlamsiz agri yatinca birseyim yok ama kalkinca basliyo oglumda hic cekmedim bole agrilar 40 hafta bitti gene agrm yokdu bund baska seyler yasiyorum

Hahahha evet aynen öyle gezıyosun
Ya ben gece bazen kalkıyodum komple üstüm başım süt içinde , bazen pijamamın altına kadar taşmış oluyodu sende olmuyomuydu öyle yahu , böyle 2.3. Aylarda flndı sanırım

Benim vajinal bölgemde çok ağrım vardı hatta zor yürüyordum enfeksiyon çıktı ilaç kullanıyorum şuan çok çok azaldı geçti bile diyebilirim ama makatta hiç olmadı
Yaaa benimde enfeksiyonum vardı ama en son gittiğimde antibiyotik iğne yaptırdı fitil vermişti kullanmadım nöbetci doktor kendi doktoruma gitmedim ve 1 haftadır zaman zaman çatı ağrım oluyo hatta zor yürüyorum ve şuan yatağa zor attım kendimi enfeksiyondan mı oluyomuş bu ağrı yanii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…