Günaydınlar
Benim hala baya eksiğim var, haftasonu carrefoursa da indirim gördüm, Green clean baby çamaşır deterjanı ve leke çıkarıcısını aldım, yumuşatıcı kullanmayacağım ne kadar az ürün o kadar iyi, ama sonra kafam karıştı acaba sabun tozu mu alsaydım ilk zaman dedim, olmadı onu da alırım bunu bir süre açmam, en uygun fiyat orada aklınızda olsun, alerji falan yapabilir demişler o yüzden stok yapmadım bir deneyip görmek lazım
Uzun kollu zıbın almak istiyorum ama ebebek e hala gelmemiş, bizde bekliyoruz ne zaman gelecek bilmiyoruz dediler, geçmiş yıllardan takip eden var mıydı aşağı yukarı tarihi bilir misiniz ona göre beklesek
Bir de tulum hiç almadım ben ama bazı sitelerde fiyatlar çok yüksek, siz ortalama ne kadara aldınız tulumları
Hepimize iyi haftalar
3. Ler ne yapsınben de kaportayı toplatayım diyorum
Hep öyle diyoruz da çocuklar okul çağına gelesiye zor heraldeKomple bakıma girmemız lazım saçtan ayakucuna kadar
Ayy o da kotu olmus insaAllah 2.yi istedigin gibi emzirirsin stresi bilirim anneminde kardesimdeyken sutu gitmisti yasadigi sıkıntılardan dolayıHiç korkma canım korktugun başına gelir , sütüm çoktu ama kızımın süte alerjisi cıktıgı ıcın 5,5 ay zar zor emzırdım , inşallah 2. Sini emzırırım,
Bol bol uyıcaksın bol bol su içiceksın ve kafaya bişey takmicaksın , birde bebek emicek , bebek emdikçe süt gelıyor , makıneyle sürekli çekmek azaltıyor ,
Ela dogduktan sonra eşimle birgün tartışmıştık stresten benım bol bol olan sütüm 2 gün hiç gelmedi bıçak gibi kesilmişti, kafan rahat olucak kısacası
Merhaba cnm, anca girebildim yazıları geriye dönük okuyorm belki doktorunuza gtmşsinizdr , ama benm de başıma geldi bir hafta önce kadar lekelenmem oldu muayene de sorun çkmadı doktorum da rahime baskı yük bindiği için böyle durumların olabilecğini syledi rahim uzunluğu açılma vs varmı dye baktı çok şükür yoktu önlem amaçlı progestan verdi. Ayrıca cnm bnde ecopirin 150mg ve kan sulandırıcı iğnede kullanıyorm. İnşallah sizde de sorun yoktur braz dnlenmeye çalış dnlennce benm geçti şükür çok ayakta kalma.Kızlar merhaba30 haftalığız.Cumartesi günü kanamam oldu lekelenmeden biraz daha fazlaydı.Devlet hastanesinin aciline gittik vajinal muayene,ultrason,nst yapıldı.Herhangi bir sorun görülmedi bebek, her şey yolundaydı.Bugün de ara ara ten rengi lekelenmelerim olmakta.Yarın kendi doktorum kontrol edecek.Bebeği besleyen damardaki direnç artışından dolayı coraspin kullanıyorum(alakası var mıdır bilmiyorum ama) Başına böyle birşey gelen var mı? Neden olur bu?Şimdiden cevaplarınız için çok teşekkür ederim.
Canım e bebege bence uzun kollu gelmez sanmıyorum, her ay için kısa kollu alabilirsin ben mağzalarda yeni doğan ve 3 aylık kısa kollu bulamadım ama bez indirmi varken netten alırken onlarıda ekledim gerek olur diye 6 ay 9 ay al bence yaza gelicek o zamanlar lazım olucak illakiGünaydınlar
Benim hala baya eksiğim var, haftasonu carrefoursa da indirim gördüm, Green clean baby çamaşır deterjanı ve leke çıkarıcısını aldım, yumuşatıcı kullanmayacağım ne kadar az ürün o kadar iyi, ama sonra kafam karıştı acaba sabun tozu mu alsaydım ilk zaman dedim, olmadı onu da alırım bunu bir süre açmam, en uygun fiyat orada aklınızda olsun, alerji falan yapabilir demişler o yüzden stok yapmadım bir deneyip görmek lazım
Uzun kollu zıbın almak istiyorum ama ebebek e hala gelmemiş, bizde bekliyoruz ne zaman gelecek bilmiyoruz dediler, geçmiş yıllardan takip eden var mıydı aşağı yukarı tarihi bilir misiniz ona göre beklesek
Bir de tulum hiç almadım ben ama bazı sitelerde fiyatlar çok yüksek, siz ortalama ne kadara aldınız tulumları
Hepimize iyi haftalar
canim konya merkezdeysen eger benin doktorum cok iyidir tavsiye ederimSana da çok geçmiş olsun. Benim makat ağrımda var. Bende muhtemelen enfeksiyon oldum . Yolculuklarda akaryakıt istasyonu ararken tuvaletimi tutmaktan oldu sanırım. Kontrol olmama iki hafta var ve ben doğum yapacağım şehirde değilim burda nereye giderim bilmiyorum.
Bosver canim o kendince dalgasini gecedursun sen sıkma canini sende onunla dalga gecer gibi konus gerektigi yerde ben geneldr sakayla karişik lafimi sokanlardanimSelam herkesekocamla ayrı yaşıyorduk daha önce söylemiştim hatırlayanınız varsa . Asker olduğu için barış Pınar’ı harekatından dolayı geçici görevde.ben ailemin yanındayım. Eşim izne geldi. Belki de Doğuma kadar hiç gelemeyecek başka. Gelmişken bebeğin ufak tefek ihtiyaçlarını görelim dedik. 3 parça kıyafet aldık. Arabaya koyduk annesi gördü ( kayınvalide) ne yapacaksınız da aldınız diye başladı. Biz alırdık hele bi doğsun diyo. Artık kaç oldu ya bende sabır taşı değilim ki !!! Ben kocamla almak istiyorum bizimde hevesimiz var ilk bebeğimiz sonuçta dedim . Öyle mi ? Diyor. dalga geçer gibi . Yine hevesimi kursağımda bırakmayı başardılar biz alırdık dediği yerde alsa bari diyeceğim ki alıyor . Anca lafta
AyyySelam herkesekocamla ayrı yaşıyorduk daha önce söylemiştim hatırlayanınız varsa . Asker olduğu için barış Pınar’ı harekatından dolayı geçici görevde.ben ailemin yanındayım. Eşim izne geldi. Belki de Doğuma kadar hiç gelemeyecek başka. Gelmişken bebeğin ufak tefek ihtiyaçlarını görelim dedik. 3 parça kıyafet aldık. Arabaya koyduk annesi gördü ( kayınvalide) ne yapacaksınız da aldınız diye başladı. Biz alırdık hele bi doğsun diyo. Artık kaç oldu ya bende sabır taşı değilim ki !!! Ben kocamla almak istiyorum bizimde hevesimiz var ilk bebeğimiz sonuçta dedim . Öyle mi ? Diyor. dalga geçer gibi . Yine hevesimi kursağımda bırakmayı başardılar biz alırdık dediği yerde alsa bari diyeceğim ki alıyor . Anca lafta
Selam herkesekocamla ayrı yaşıyorduk daha önce söylemiştim hatırlayanınız varsa . Asker olduğu için barış Pınar’ı harekatından dolayı geçici görevde.ben ailemin yanındayım. Eşim izne geldi. Belki de Doğuma kadar hiç gelemeyecek başka. Gelmişken bebeğin ufak tefek ihtiyaçlarını görelim dedik. 3 parça kıyafet aldık. Arabaya koyduk annesi gördü ( kayınvalide) ne yapacaksınız da aldınız diye başladı. Biz alırdık hele bi doğsun diyo. Artık kaç oldu ya bende sabır taşı değilim ki !!! Ben kocamla almak istiyorum bizimde hevesimiz var ilk bebeğimiz sonuçta dedim . Öyle mi ? Diyor. dalga geçer gibi . Yine hevesimi kursağımda bırakmayı başardılar biz alırdık dediği yerde alsa bari diyeceğim ki alıyor . Anca lafta
Eşin ne dedi peki sen canını sıkma abartmışlar artık dedikleriyle kalırlarSelam herkesekocamla ayrı yaşıyorduk daha önce söylemiştim hatırlayanınız varsa . Asker olduğu için barış Pınar’ı harekatından dolayı geçici görevde.ben ailemin yanındayım. Eşim izne geldi. Belki de Doğuma kadar hiç gelemeyecek başka. Gelmişken bebeğin ufak tefek ihtiyaçlarını görelim dedik. 3 parça kıyafet aldık. Arabaya koyduk annesi gördü ( kayınvalide) ne yapacaksınız da aldınız diye başladı. Biz alırdık hele bi doğsun diyo. Artık kaç oldu ya bende sabır taşı değilim ki !!! Ben kocamla almak istiyorum bizimde hevesimiz var ilk bebeğimiz sonuçta dedim . Öyle mi ? Diyor. dalga geçer gibi . Yine hevesimi kursağımda bırakmayı başardılar biz alırdık dediği yerde alsa bari diyeceğim ki alıyor . Anca lafta
Hep öyle diyoruz da çocuklar okul çağına gelesiye zor heraldedertleri hiç bitmiyor
Hahahaah. Benden bi tane daha varmis buralarda demekGünaydınGeçen haftadan beri 1 kg vermişim nasıl başardıysam, istediğim şeyleri yiyemeyince iştahım kesildi sanırım. Bir doğurayım tatlıya gömücem kendimi
Ay allah sana sabr versin canım.Selam herkesekocamla ayrı yaşıyorduk daha önce söylemiştim hatırlayanınız varsa . Asker olduğu için barış Pınar’ı harekatından dolayı geçici görevde.ben ailemin yanındayım. Eşim izne geldi. Belki de Doğuma kadar hiç gelemeyecek başka. Gelmişken bebeğin ufak tefek ihtiyaçlarını görelim dedik. 3 parça kıyafet aldık. Arabaya koyduk annesi gördü ( kayınvalide) ne yapacaksınız da aldınız diye başladı. Biz alırdık hele bi doğsun diyo. Artık kaç oldu ya bende sabır taşı değilim ki !!! Ben kocamla almak istiyorum bizimde hevesimiz var ilk bebeğimiz sonuçta dedim . Öyle mi ? Diyor. dalga geçer gibi . Yine hevesimi kursağımda bırakmayı başardılar biz alırdık dediği yerde alsa bari diyeceğim ki alıyor . Anca lafta
Bi ince dilim yiyebilirdin bana gore, ben olsam yerdim yani.bende yiyemediğim tatlıları doğumdan sonra yicem kızlardün kardeşimin doğum günüydü herkes pastaları götürdü ben yulaf lapası yaptım kendimi kandrmak için onuda yiyemedim tatsız tuzsuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?