2020 Şubat Anneleri

Hanımlar glikoz içtikten sonra kusan var mıydı aranızda . Benim bugün şeker yüklemem bir saat zor dayandım sonra hepsi çıktı valla tekrar içmem gerekmiyordur inşallah

Hanımlar glikoz içtikten sonra kusan var mıydı aranızda . Benim bugün şeker yüklemem bir saat zor dayandım sonra hepsi çıktı valla tekrar içmem gerekmiyordur inşallah
benim bildiğin tekrar içmen gerekiyor

muz ye cnm muz kilo aldırır bebeğe, ama o kadar üzülme minyon bi bebek olur doğunca alır sağlıklı olsun

muz ye cnm muz kilo aldırır bebeğe, ama o kadar üzülme minyon bi bebek olur doğunca alır sağlıklı olsun
Nerdeyse her gün muz süt tüketiyorum yatmadan önce mutlaka bi bardak süt içiyorum et çok yiyemedim son haftalarda acaba ondan mı oldu bebeğim de çok hareketli sağlıklıdır diye düşünüyodum bi hafta ileri attı şimdi beklenen doğum tarihi doktor ultrasonda ilk gebelikti di mi diye sorularda sordu sanki kötü bişey olucakmış gibi offf

Hahahaah. Benden bi tane daha varmis buralarda demek
Doğum sonrasi nefsimi doyurmak babinda tum çeşit tatlilardan yicaaammmmm.
Tabiki sonra normal insan moduna geçerim.
Bunca ayin acisini cikarmadan asla olmaz dkmi ama

Valla olmaz acısını kesin çıkartacağız canım tatlı hadi çok yememde reçel çikolata çok özledim geçenlerde bir dilim tam buğday üstüne süreyim reçel azıcık dedim ne de olsa sınırda geziniyor şekerim diye, yanınada süt içtim hatta azaltsın diye insülini 170 çıktı ölçümüm. Hiç sınırda, azıcık yiyeyim falan dememek gerekiyor yani dilimin ucuna bile değdirmeyeceğim bundan sonra.
Benimde 3 aralıkta kontrolüm bu arada :) bakalım nolmuş bebişler

Bende eksik listemi çıkardım kızlar artık doğuma kadar ne kadarını halledebilirsem bunlar haricinde demirbaş olarak birde dolap var onuda önümüzdeki 2 hafta içinde alıcaz inşallah

Güzel oluyor böyle listeler eksikleri hatırlatıyor :) Yanlız canım listede pudra gördüm, daha yeni bir paylaşım görmüştüm pudra ciğere kaçarak solunum problemi yaratabiliyormuş ve daha cıvık bir doku yaratarak daha çok pişiğe neden olabiliyormuş. Sende istersen biraz araştır ama pudra yerine bariyer kremleri kullanmanı öneririm

Doktorun dediklerini yap canım corqapini de al gerisini Allah a bırak bol protein beslen

Aynı şekilde bizimde ölçümler yapıldı ultrasonla,vajinal muayene ile,nst ye de girdik.Her şey yolunda gözüküyor.Sadece mantar varmış ve dolayısıyla olabilirmiş. Onun içinde ilaç yazdı. Çok teşekkür ederim cevabın için umarım herkes sorunsuz güzelce atlatır bu süreci

Doktorun dediklerini yap canım corqapini de al gerisini Allah a bırak bol protein beslen
Canım benim öncelikle kendini hiç üzmüyorsun.Her şeyin yoluna gireceğini düşünüyorsun.Beslenmene dikkat ediyorsun.Bizim de geçen haftalarda karın çevremiz geriden geliyordu.Doktorum kuzu incik ve kuzu eti yememi önerdi 2 hafta sonraki kontrolümüzde açığını kapatmış hatta öne geçmişti.Bendede damar problemi var coraspin kullanıyorum.Bu sebeple kontrol altındayım.

Ne kadar yediniz kuzu etini allahım inşallah benim de kapanır

benimde daha önce olmuştu canım ama 2 gün tuvalete çıkamamıştım tuvalete çıktıktan sonra geçmişti seninde öyle bişey olabilirmi acaba?

Kuzu iyi mi geliyormuş ilk kez duydum

sağol cnm pudrayı başka listede görüp yazmıştım listemde de zaten sonlarda bende almadn araştıracaktım zaten ne kadar kulanılıyor ve içerik olarak bebekler için nasıl diye

Çok sevndm canım sorun olmamasına demek senn de mantardn dolayı oldu ilaçlarını kullanınca hepsi geçer Amin canım hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…