- 29 Temmuz 2019
- 3.742
- 6.111
- 108
- 41
4 .Aydan sonra gece uykuları uzamıştı oğlumun 6 aylıkken sabaha kadar uyuduğunu hatırlıyorum ama gece 12 gibi emzirirdim. Oğlum beni çok zorlamadı büyüyünce gece uyanmaları daha çok olduYediyse süpermiş ya. Ben normalde 6 gibi kalkıyorum zaten
Sık uyanmalar beni zorlar. Onlar da sanırım ilk aylar oluyo? Öyle oluyo dimi?
Hep mi oluyodu?
Benim hayallerim de yıkılabilir
İlk aylar mı oluyor mesela ne kadar ilk istersin 15 aylık yeterince ilk miYediyse süpermiş ya. Ben normalde 6 gibi kalkıyorum zaten
Sık uyanmalar beni zorlar. Onlar da sanırım ilk aylar oluyo? Öyle oluyo dimi?
Hep mi oluyodu?
Benim hayallerim de yıkılabilir
AminBak arkadaşım iyi örneklerde var siz niye hep kötüsünü anlatıp gözümüzü korkutuyosunuz bizim yaailk bebemiz diye hak mı yaptığınız valla benimde 2 yeğenim var biri 3 yaşında biri 7 aylık henüz ikiside sakin çocuklardı çok şükür onlara çeker inşllh
Erken yatınca erkenden kalkıyorum. Zaman geçmek bilmiyor. Gözümü kapatsam açsam söyle görsek 38 leri ne güzel olur. Hayalî bile güzel
Bende ayin 2snde gidecegim bakalim doktor bana ne diyecek normale izin verecek miBugün beyin cerrahıyla görüştüm, doğumdan önce doğum şekli ve zamanıyla ilgili öneri yazısı almak için gitmem gerekiyodu.
Doktor Mr'ım önünde olmasına rağmen ısrarla algılayamayıp bişeyim yokmuş gibi davrandı. Gergin omurilik sendromum var ve geçebilcek bi hastalık değil, inatla bişeyin yok dedi. Şaka gibi bi durumdu. Bölüm başkanı olan profesöre sonucumu gösterdik, ben de yanındayım geziyoruz bayaprofesör hemen sezaryen önerisi yazısı verdi, özür diledi.
Gerginlikten her şeyi sormayı unuttum. Son on gündür yattığım yerden kalkamıyorum kilitleniyorum, biraz sağ sol yapınca açılıyorum. Onu soracaktım soramadım.
Başka bi ağrım sızım yok, hamilelikte bu tür zorlanmalar normaldir herhalde?
Geçmiş olsun canım iyidir sezeryan . Zaten normal insanlarda bile omurlar birbirine geçiyor hamilelikte resmen ağrılar oluyor benim de ağrılarım arttı şu sıralar ama az kaldı sabırBugün beyin cerrahıyla görüştüm, doğumdan önce doğum şekli ve zamanıyla ilgili öneri yazısı almak için gitmem gerekiyodu.
Doktor Mr'ım önünde olmasına rağmen ısrarla algılayamayıp bişeyim yokmuş gibi davrandı. Gergin omurilik sendromum var ve geçebilcek bi hastalık değil, inatla bişeyin yok dedi. Şaka gibi bi durumdu. Bölüm başkanı olan profesöre sonucumu gösterdik, ben de yanındayım geziyoruz bayaprofesör hemen sezaryen önerisi yazısı verdi, özür diledi.
Gerginlikten her şeyi sormayı unuttum. Son on gündür yattığım yerden kalkamıyorum kilitleniyorum, biraz sağ sol yapınca açılıyorum. Onu soracaktım soramadım.
Ne acayip doktormuş o da yaBugün beyin cerrahıyla görüştüm, doğumdan önce doğum şekli ve zamanıyla ilgili öneri yazısı almak için gitmem gerekiyodu.
Dogumdan sonrada hamılelık ne güzelmiş demeyin sakın
Geçmiş olsun canım iyidir sezeryan . Zaten normal insanlarda bile omurlar birbirine geçiyor hamilelikte resmen ağrılar oluyor benim de ağrılarım arttı şu sıralar ama az kaldı sabır
Teşekkür ederim. Normalse içim rahat :)Ne acayip doktormuş o da ya
bazı doktorlar anlamak cidden zor
uzun süre aynı pozisyonda yatınca kitlenirsin çok normal. artık son haftalarda hele yataktan kalkmak 5 dakika sürüyorşu an ben hareketliyim mesela tek hamlede oturduğum koltuktan kalkabiliyorum ama bir kaç hafta sonraki halimi de biliyorum
Neyin vardı? Sağlığınız için en doğrusu nasıl olacaksa öyle olsun, hiç kafana takma.Bende ayin 2snde gidecegim bakalim doktor bana ne diyecek normale izin verecek mi
Günaydın kızlar ❤☺
bende bu aralar çok geç yatıyoum 2’yi buluyor. ama en geç 10’da kalkıyorum sabah. tabii artık o kadar olmaz ama insan alışıyor o düzene de.
daha bebişi görmeden de korkmaya gerek yok benceher bebek çok farklı gerçekten. mesela kızım akşam 6-12 arası kolik krizine girer hiç susmadan ağlardı ama sanırım o yorgunluktan dolayı gece uyanmazdı, emzirmek için ben alır uykusunda emzirirdim.
tabii bu bebekken olurdu. daha sonra 2 yaşına kadar çok düzensiz olmuştu, gece uyanmalar başlamıştı. ama bizden daha iyi ya da daha beter durumda olanlar da vardı. yani kesin şöyle olacak diye kendinizi şartlamayın. sanırım tek kesin olan bir şey var ki en az 1 buçuk, 2 yaşına kadar pek uyku düzeni beklememek gerek :)
@KARABATAK_ canım mustelayı çok iyi fiyata almışsın, hangi sitelerden aldın? ayrı ayrı aldın sanırım di mi?
bi de şampuan olarak bi kaç çeşit var kafam karışıyor hangisini alıcaz?
Omurgam duz hatta dumduz butun kemiklerim ayni hizada mr film cektireli cook uzun yillar olmustu dr boyle devam ederse fitiga cevirir dedi suan son durumunu bilmiyorum gecen ay fizik tedavi dr gitmistim agrilarim ve tutulmalarimdan dolayi eliyle muayene etti kemiklerin kaymis olabilir dediNeyin vardı? Sağlığınız için en doğrusu nasıl olacaksa öyle olsun, hiç kafana takma.
Ben daha şampuan namına birşey almadım. Güle güle yıkansın ,kremlensin kuzucuk.Mustela Vitamin Barrier 1-2-3 Cream 100ml | Saçhane
Bebeğinizin sağlığını riske atmayın! Mustela Vitamin Barrier 1-2-3 Cream 100ml ile cildi için koruma kalkanı oluşturabilirsiniz. Hemen keşfedin!sachane.com
Mustela Hydra Bebe Body Vücut Nemlendiricisi : Bebek Ürünleri
Mustela Hydra Bebe Body Vücut Nemlendiricisi ve Mustela bebek ürünleri bebeğinizin hassas vücudu için Sachane'de, hemen tıklayın!sachane.com
Mustela Gentle-Cleansing Gel 500ml | Bebeklere Özel | Saçhane
Bebekler için özel olarak tasarlanan %90 doğal kökenli içerikten oluşan Mustela Gentle-Cleansing Gel 500ml gerçek indirimlerle burada!sachane.com
Bunlari aldim, sen de sampuan olarak bunu secebilirsin, sac ve vucut birarada arti pompali olmasi cok kolaylik.
fiyat çok iyi canım gerçekten. ama siteyi hiç duymadım, daha önce alışveriş yaptın mı burdan güvenilir mi acaba?Mustela Vitamin Barrier 1-2-3 Cream 100ml | Saçhane
Bebeğinizin sağlığını riske atmayın! Mustela Vitamin Barrier 1-2-3 Cream 100ml ile cildi için koruma kalkanı oluşturabilirsiniz. Hemen keşfedin!sachane.com
Mustela Hydra Bebe Body Vücut Nemlendiricisi : Bebek Ürünleri
Mustela Hydra Bebe Body Vücut Nemlendiricisi ve Mustela bebek ürünleri bebeğinizin hassas vücudu için Sachane'de, hemen tıklayın!sachane.com
Mustela Gentle-Cleansing Gel 500ml | Bebeklere Özel | Saçhane
Bebekler için özel olarak tasarlanan %90 doğal kökenli içerikten oluşan Mustela Gentle-Cleansing Gel 500ml gerçek indirimlerle burada!sachane.com
Bunlari aldim, sen de sampuan olarak bunu secebilirsin, sac ve vucut birarada arti pompali olmasi cok kolaylik.
Kendini nasıl hissediyorsun o kadar yolu gidebilir misin. Zaten senin farklı bir akraba çevren vardıAktif olan varsa çok acil bir soru soracağım size hanımlar . Eşim hatay da . Ben Afyondayım .Bir ay kadar onun yanına gitme imkanım var. annem hasta olduğu için ve eşim operasyonda olduğu için böyle karar vermiştik . Saat 5 e kadar yola çıkacağız gitmeye karar verirsem. Siz olsanız bir ay için gider miydiniz ? Gidiş şahsi araçla dönüş uçakla olacak. 12 saat falan sürüyor araba ile. GitmeZsem de eşim ancak Doğuma gelebilecekçok kararsızım
Ben kesin diyeceğim, hissediyorumDogumdan sonrada hamılelık ne güzelmiş demeyin sakın
Dün bende alışveriş yaptım bu siteden, mustela köpük şampuan ve nemlendirici aldım, netten şikayet var mı diye araştırdım önce, gayet memnun herkes, sorun yaşayan pek olmamış, öyle olunca güvendim, umarım sorunsuz gelir ürünlerimizfiyat çok iyi canım gerçekten. ama siteyi hiç duymadım, daha önce alışveriş yaptın mı burdan güvenilir mi acaba?
Canan_Ela sende bak tatlım.
sağol canım bende bir bakayım o zaman. yarın evime dönücem eve gidince halledeyim. size ürünler sorunsuz gelecek mi bi beklesem mi dedim ama indirim biter herhalde o zamanDün bende alışveriş yaptım bu siteden, mustela köpük şampuan ve nemlendirici aldım, netten şikayet var mı diye araştırdım önce, gayet memnun herkes, sorun yaşayan pek olmamış, öyle olunca güvendim, umarım sorunsuz gelir ürünlerimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?