2020 Şubat Anneleri

Yediyse süpermiş ya. Ben normalde 6 gibi kalkıyorum zaten
Sık uyanmalar beni zorlar. Onlar da sanırım ilk aylar oluyo? Öyle oluyo dimi?
Hep mi oluyodu?
Benim hayallerim de yıkılabilir
4 .Aydan sonra gece uykuları uzamıştı oğlumun 6 aylıkken sabaha kadar uyuduğunu hatırlıyorum ama gece 12 gibi emzirirdim. Oğlum beni çok zorlamadı büyüyünce gece uyanmaları daha çok oldu ilk çocukta daha rahat oluyor .dönmeye başlayana kadar pusete koyup mutfağa götürdüm sonra mama sandalyesine oturttum. Dışarı çıkarken saç makyaj yapabiliyorsunuz. Bir yere gidemiyorlar. Ne zamanki emekleme ve yürüme çalışmaları başlıyor o zaman takip etmeniz gerekiyor.

Yediyse süpermiş ya. Ben normalde 6 gibi kalkıyorum zaten
Sık uyanmalar beni zorlar. Onlar da sanırım ilk aylar oluyo? Öyle oluyo dimi?
Hep mi oluyodu?
Benim hayallerim de yıkılabilir
İlk aylar mı oluyor mesela ne kadar ilk istersin 15 aylık yeterince ilk mi bir de en kötüsü ne biliyor musun uyanacağını bilerek uyumak artık nasıl olsa yarım saat sonra kalkarım diyerek uykun kaçıyor

Bugün beyin cerrahıyla görüştüm, doğumdan önce doğum şekli ve zamanıyla ilgili öneri yazısı almak için gitmem gerekiyodu.
Doktor Mr'ım önünde olmasına rağmen ısrarla algılayamayıp bişeyim yokmuş gibi davrandı. Gergin omurilik sendromum var ve geçebilcek bi hastalık değil, inatla bişeyin yok dedi. Şaka gibi bi durumdu. Bölüm başkanı olan profesöre sonucumu gösterdik, ben de yanındayım geziyoruz baya profesör hemen sezaryen önerisi yazısı verdi, özür diledi.
Gerginlikten her şeyi sormayı unuttum. Son on gündür yattığım yerden kalkamıyorum kilitleniyorum, biraz sağ sol yapınca açılıyorum. Onu soracaktım soramadım.
Başka bi ağrım sızım yok, hamilelikte bu tür zorlanmalar normaldir herhalde?

Bende ayin 2snde gidecegim bakalim doktor bana ne diyecek normale izin verecek mi

Geçmiş olsun canım iyidir sezeryan . Zaten normal insanlarda bile omurlar birbirine geçiyor hamilelikte resmen ağrılar oluyor benim de ağrılarım arttı şu sıralar ama az kaldı sabır

Ne acayip doktormuş o da ya
bazı doktorlar anlamak cidden zor

uzun süre aynı pozisyonda yatınca kitlenirsin çok normal. artık son haftalarda hele yataktan kalkmak 5 dakika sürüyor şu an ben hareketliyim mesela tek hamlede oturduğum koltuktan kalkabiliyorum ama bir kaç hafta sonraki halimi de biliyorum

Dogumdan sonrada hamılelık ne güzelmiş demeyin sakın

Biz eşimle çok bekledik hamilelik haberini. Senelerdir uğraşıyoruz tüp bebek aşılama vs. Sonrasında kendiliğinden gelen mucize. Ancak hamilelikte yaşadığım ataklarla zor geçen bir süreç. Bir gün iyi olsam önceki günlerin acısını unutuyorum ben. Eminim çok zor olacak bir çok şeyden fedakarlık yapacağız gecemiz gündüzümüze karışacak ama biz buna en başından razıyız. Allahım yeter ki bizlere sağlık, bebişlerimize sağlık versin. Hepimize güzel doğumlar sonrasında da sağlıkla keyifle büyütmek nasip etsin.

Geçmiş olsun canım iyidir sezeryan . Zaten normal insanlarda bile omurlar birbirine geçiyor hamilelikte resmen ağrılar oluyor benim de ağrılarım arttı şu sıralar ama az kaldı sabır
Teşekkür ederim. Normalse içim rahat :)
Oturduğum yerden kalkarken bende de hiç sorun yok, yatınca oluyo

Bunlari aldim, sen de sampuan olarak bunu secebilirsin, sac ve vucut birarada arti pompali olmasi cok kolaylik.

Aktif olan varsa çok acil bir soru soracağım size hanımlar . Eşim hatay da . Ben Afyondayım .Bir ay kadar onun yanına gitme imkanım var. annem hasta olduğu için ve eşim operasyonda olduğu için böyle karar vermiştik . Saat 5 e kadar yola çıkacağız gitmeye karar verirsem. Siz olsanız bir ay için gider miydiniz ? Gidiş şahsi araçla dönüş uçakla olacak. 12 saat falan sürüyor araba ile. GitmeZsem de eşim ancak Doğuma gelebilecek çok kararsızım

Neyin vardı? Sağlığınız için en doğrusu nasıl olacaksa öyle olsun, hiç kafana takma.
Omurgam duz hatta dumduz butun kemiklerim ayni hizada mr film cektireli cook uzun yillar olmustu dr boyle devam ederse fitiga cevirir dedi suan son durumunu bilmiyorum gecen ay fizik tedavi dr gitmistim agrilarim ve tutulmalarimdan dolayi eliyle muayene etti kemiklerin kaymis olabilir dedi ama dogum hakkinda hic bir sey soylemedi bakalim beyin cerrahi ne diyecek

Ben daha şampuan namına birşey almadım. Güle güle yıkansın ,kremlensin kuzucuk. Birde emzirme atleti alacam 2 tane . Emzirme sütyeni kullanamadım dışarda olmuyor göğüsler ilk zamanlar büyük olduğu için sığmadı içine şeklini bir tuhaf gösteriyor ucuz iki adet sütyen aldım onları kullandım dışarda da. Onlar duruyor onlarla idare edecem. Birde lansinoh göğüs ucu kremi temin edecem en küçük boyunu düşünüyorum dönüşümlü olarak kakao yağı, Hindistan cevizi yağı da sürüyordum yeter sanırım.

fiyat çok iyi canım gerçekten. ama siteyi hiç duymadım, daha önce alışveriş yaptın mı burdan güvenilir mi acaba?
Canan_Ela sende bak tatlım.

Kendini nasıl hissediyorsun o kadar yolu gidebilir misin. Zaten senin farklı bir akraba çevren vardı kendine güveniyorsan artısını eksisini düşünüp karar vermelisin.

fiyat çok iyi canım gerçekten. ama siteyi hiç duymadım, daha önce alışveriş yaptın mı burdan güvenilir mi acaba?
Canan_Ela sende bak tatlım.
Dün bende alışveriş yaptım bu siteden, mustela köpük şampuan ve nemlendirici aldım, netten şikayet var mı diye araştırdım önce, gayet memnun herkes, sorun yaşayan pek olmamış, öyle olunca güvendim, umarım sorunsuz gelir ürünlerimiz

sağol canım bende bir bakayım o zaman. yarın evime dönücem eve gidince halledeyim. size ürünler sorunsuz gelecek mi bi beklesem mi dedim ama indirim biter herhalde o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…