2020 Şubat Anneleri

Kizimda sadece 2 beyaz 1 siyah emzirme atleti ile geçirdim disardaki zamanlarımı. Evde normal desteksiz süngersiz yuzucu sutyeni taktim 27 aycik :))
Bunda da aynen devam bu sisteme.
Gogus ucu kremi hic kullanmadim.
Gogus pedi kesin kullanirim cok isime yaramisti ilk aylar.
Gogus kalkanlari dururyor ama pek sevemedim kullanmadim onlari.
Gogus pompasi da manuel vardi kizimdan onu da ihtiyac olursa kullanirim.
Depend almistim ilk dogumda 2 gun kullammistim iyi hissetmistim ben.
Yine alirim her ihtimale karsilik diye.
Ayyyy heycan basti simdiden bak boyle yazinca.
Minik adamima kavussam 8 hafta sonra inşallah
fiyat çok iyi canım gerçekten. ama siteyi hiç duymadım, daha önce alışveriş yaptın mı burdan güvenilir mi acaba?
Canan_Ela sende bak tatlım.
Ilk siparislerim diyebilirim, ama guvenilir oldugunu düşünüyorum kucuk capli bi arastirmsla sonrasi.
Indirimi ve stoklari kacirmazsan benimkileri bekle gelsin oyle siparis ver dicem ama biter felan bisey diyemiyorum :)

Bugun 210.gunumdeyim
Tam tamina 7 aylik olmusum ben :))))
30+0 im

Aynı mutluluk bende de var. Hayal edemedigim haftaya geldim. Hep diyordum 30 ları görebilecek miyim diye. Allahım sonuna kadar gitmeyi ve bu yolun sonunda sağlıkla bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin inşallah

Kızlar bizde yarın 26 haftalık olucaz ve pazartesi ev boyanmaya başlıcak. Bebeğin odasını yapacağımız odayı boşaltcaz sonra bebek odası bakıcaz falan. Ama sorunum şu diğer odalar da boyanıcak boyanmışken halıları yıkatıp perdeleri faln yıkayıp bütün temizliği yapayım mı yoksa halılar daha kirlenir sonuçta en az 3 ay var şimdilik şöyle kuru bi üstten temizlik yapıp doğuma daha yakın mı vereyim halıları Kafam çok karışık siz olsanız nasıl yapardınız

Geçmiş olsun. Uzun yıllardır mr çekilmemiş olması iyi olmamış, keşke gebelik öncesi ilgilenseydin. Bu şekilde değerlendiremez. Elle muayene edip senin şikayetlerine göre öneride bulunur.

Geçmiş olsun. Uzun yıllardır mr çekilmemiş olması iyi olmamış, keşke gebelik öncesi ilgilenseydin. Bu şekilde değerlendiremez. Elle muayene edip senin şikayetlerine göre öneride bulunur.
Sagol. Evet o sekilde olacak mecbur hep bir ihmale geldi bu zamana kadar valla bende memnun degilim bu durumdan ama suan yapacak bir sey yok

yarın eve dönücem canım bi bakayım bende alırım muhtemelen çok sağol

boya badana olsun bence şöyle bi sil süpür genel olarak, halılarını daha sonra verirsin daha var çünkü yine kirlenirler. çok zor bişey değil zaten halı yıkatmak en geç bi haftaya gelirler.
derin temizliği 36- 37. haftalarda yaptırmak ideal.

Aynı mutluluk bende de var. Hayal edemedigim haftaya geldim. Hep diyordum 30 ları görebilecek miyim diye. Allahım sonuna kadar gitmeyi ve bu yolun sonunda sağlıkla bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin inşallah
Ahhh canim benim, senin cektigin acilarin yaninda serzeniste bulunmaya inan utaniyorum, cok ama cok güçlü bi kadinsin. Rabbim evladinla esinle mutlu bir hayat nasip etsin sana.
30.haftayi gormek nasip oldu diye cok mutluyum bugun, korkular hic bitmez ama en azindan herhangi bi sorunda yaşama sansi var yavrucugumun diye bi mutlu oldum 30 a girdigim bugün:)
Kontrolun ne zaman peki Canım? Benim 2 hafta sonra 32 artı 1 de olacak. Hem o zamana çalışamaz raporumu da alacağım Allah nasip ederse.
Canim ben en son 4 kasim da gitmistim.
2 aralığa aldim randevuyu, normalde 3 uydu.
Cuma gunu arayip dr un sekreterine soracagim c.tesi dr hastaneye gelecekse c.tesi gidecegim ben de. Esim izin aliyor habire, birde uzun sürüyor beklemesi vs. Insallah c.tesi uyarda bari bu defa izin almaj zorunda kalmaz eşim

Öyle yapayım dimi şimdi çocuk odasını kurmk için gelecekler faln yine kirlenecek birde tam girişteki halılarım açık renk ikinci kez yıkatmak mantıksız olur 3 ay arayla

Kızlar bende yarın evime dönüyorum inşallah, uçağım öğlen 4’te.
eşim çok düzenlidir temizdir ama sonuçta çalışıyor temizlik yapamamıştır, toz vs vardır evde. yavaş yavaş yapıcam artık. cuma kızı okula göndermem gelir gelmez başlamasın hemen, oyuncaklarıyla özlem giderecek o şimdi pazartesi başlar artık.

şöyle bi düşündüm ki kayınvalidem ve görümcem gelip yardım eder mi diye, sonra düşünürken kendi kendime cevap verdim çok beklersin diye iyi hoştur çok severim ama hamileliklerimde fiziksel olarak yapılan işlerde, hastaneye gidip gelme durumlarında vs. hiç destek olmamışlardır bana. zaten zorunda da değiller, ama insan yine bi düşünceli olmalarını bekliyor tabii ister istemez. onlardan başka kimsem yok orada sonuçta

artık yavaş yavaş yaparım. zaten kızımın odası gitmeye yakın son anda gelmişti, oranın bi tozu alınıp silinecek o kadar.
oğlumun odası da bomboş şu an mobilya var sadece, orası da kolay. temizlikten sonra artık yavaş yavaş eşyaları yıkayıp ütüler miyim bilmiyorum, bir doktor kontrolüne gideyim de önce. belki erken doğum korkusundan yapar hurca kaldırırım. öyle bir risk var demedi doktorum şimdiye kadar şükürler olsun. ama sonuçta durumumdan dolayı böyle bişey olabilir. inşallah olmasın tabii de

Sagol. Evet o sekilde olacak mecbur hep bir ihmale geldi bu zamana kadar valla bende memnun degilim bu durumdan ama suan yapacak bir sey yok
Çalışıyo musun? Doğum şeklini doktor yorumlar tabi ama şu aşamadan sonra kendini çok zorlamaman lazım, zaten omuriliğe yeterince yük biniyor. Yorucu hiçbişey yapma, sal gitsin.
Son bi ay zorlanmamak için kendine iyi bakman lazım.

Calismiyorum evdeyim. Agri ve tutulmalarimin yogun oldugu donemler 5. Ayimdaydi suan cok sukur eskiye gore daha rahat hareket edebiliyorum ama yukum agirlastikca belime daha cok baski yapacak biliyorum agri cekmek bir sey degilde tutulma olayi kotu ya 2 buklum olup kaliyorum hareket edemiyorum belli bi sure ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum ah keske salabilsem maalesef burada tek oldugum icin her is bana bakiyo evde de olsam bos oturmuyorum aksama kadar surekli bir seylerle mesgulum

Amin canım sağlık olduktan sonra herşey birşekilde halledilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…