Kizimda sadece 2 beyaz 1 siyah emzirme atleti ile geçirdim disardaki zamanlarımı. Evde normal desteksiz süngersiz yuzucu sutyeni taktim 27 aycik :))Ben daha şampuan namına birşey almadım. Güle güle yıkansın ,kremlensin kuzucuk.Birde emzirme atleti alacam 2 tane . Emzirme sütyeni kullanamadım dışarda olmuyor göğüsler ilk zamanlar büyük olduğu için sığmadı içine şeklini bir tuhaf gösteriyor ucuz iki adet sütyen aldım onları kullandım dışarda da. Onlar duruyor onlarla idare edecem. Birde lansinoh göğüs ucu kremi temin edecem en küçük boyunu düşünüyorum dönüşümlü olarak kakao yağı, Hindistan cevizi yağı da sürüyordum yeter sanırım.
Ilk siparislerim diyebilirim, ama guvenilir oldugunu düşünüyorum kucuk capli bi arastirmsla sonrasi.fiyat çok iyi canım gerçekten. ama siteyi hiç duymadım, daha önce alışveriş yaptın mı burdan güvenilir mi acaba?
Canan_Ela sende bak tatlım.
Bugun 210.gunumdeyim
Tam tamina 7 aylik olmusum ben :))))
30+0 im
Bugun 210.gunumdeyim
Tam tamina 7 aylik olmusum ben :))))
30+0 im
Geçmiş olsun. Uzun yıllardır mr çekilmemiş olması iyi olmamış, keşke gebelik öncesi ilgilenseydin. Bu şekilde değerlendiremez. Elle muayene edip senin şikayetlerine göre öneride bulunur.Omurgam duz hatta dumduz butun kemiklerim ayni hizada mr film cektireli cook uzun yillar olmustu dr boyle devam ederse fitiga cevirir dedi suan son durumunu bilmiyorum gecen ay fizik tedavi dr gitmistim agrilarim ve tutulmalarimdan dolayi eliyle muayene etti kemiklerin kaymis olabilir dediama dogum hakkinda hic bir sey soylemedi bakalim beyin cerrahi ne diyecek
Sagol. Evet o sekilde olacak mecbur hep bir ihmale geldi bu zamana kadar valla bende memnun degilim bu durumdan ama suan yapacak bir sey yokGeçmiş olsun. Uzun yıllardır mr çekilmemiş olması iyi olmamış, keşke gebelik öncesi ilgilenseydin. Bu şekilde değerlendiremez. Elle muayene edip senin şikayetlerine göre öneride bulunur.
yarın eve dönücem canım bi bakayım bende alırım muhtemelen çok sağolKizimda sadece 2 beyaz 1 siyah emzirme atleti ile geçirdim disardaki zamanlarımı. Evde normal desteksiz süngersiz yuzucu sutyeni taktim 27 aycik :))
Bunda da aynen devam bu sisteme.
Gogus ucu kremi hic kullanmadim.
Gogus pedi kesin kullanirim cok isime yaramisti ilk aylar.
Gogus kalkanlari dururyor ama pek sevemedim kullanmadim onlari.
Gogus pompasi da manuel vardi kizimdan onu da ihtiyac olursa kullanirim.
Depend almistim ilk dogumda 2 gun kullammistim iyi hissetmistim ben.
Yine alirim her ihtimale karsilik diye.
Ayyyy heycan basti simdiden bak boyle yazinca.
Minik adamima kavussam 8 hafta sonra inşallah
Ilk siparislerim diyebilirim, ama guvenilir oldugunu düşünüyorum kucuk capli bi arastirmsla sonrasi.
Indirimi ve stoklari kacirmazsan benimkileri bekle gelsin oyle siparis ver dicem ama biter felan bisey diyemiyorum :)
boya badana olsun bence şöyle bi sil süpür genel olarak, halılarını daha sonra verirsin daha var çünkü yine kirlenirler. çok zor bişey değil zaten halı yıkatmak en geç bi haftaya gelirler.Kızlar bizde yarın 26 haftalık olucaz ve pazartesi ev boyanmaya başlıcak. Bebeğin odasını yapacağımız odayı boşaltcaz sonra bebek odası bakıcaz falan. Ama sorunum şu diğer odalar da boyanıcak boyanmışken halıları yıkatıp perdeleri faln yıkayıp bütün temizliği yapayım mı yoksa halılar daha kirlenir sonuçta en az 3 ay var şimdilik şöyle kuru bi üstten temizlik yapıp doğuma daha yakın mı vereyim halılarıKafam çok karışık siz olsanız nasıl yapardınız
Ahhh canim benim, senin cektigin acilarin yaninda serzeniste bulunmaya inan utaniyorum, cok ama cok güçlü bi kadinsin. Rabbim evladinla esinle mutlu bir hayat nasip etsin sana.Aynı mutluluk bende de var. Hayal edemedigim haftaya geldim. Hep diyordum 30 ları görebilecek miyim diye. Allahım sonuna kadar gitmeyi ve bu yolun sonunda sağlıkla bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin inşallah
Canim ben en son 4 kasim da gitmistim.Kontrolun ne zaman peki Canım? Benim 2 hafta sonra 32 artı 1 de olacak. Hem o zamana çalışamaz raporumu da alacağım Allah nasip ederse.
Öyle yapayım dimi şimdi çocuk odasını kurmk için gelecekler faln yine kirlenecek birde tam girişteki halılarım açık renkboya badana olsun bence şöyle bi sil süpür genel olarak, halılarını daha sonra verirsin daha var çünkü yine kirlenirler. çok zor bişey değil zaten halı yıkatmak en geç bi haftaya gelirler.
derin temizliği 36- 37. haftalarda yaptırmak ideal.
kesinlikle öyle yap, daha erken canım.Öyle yapayım dimi şimdi çocuk odasını kurmk için gelecekler faln yine kirlenecek birde tam girişteki halılarım açık renkikinci kez yıkatmak mantıksız olur 3 ay arayla
Çalışıyo musun? Doğum şeklini doktor yorumlar tabi ama şu aşamadan sonra kendini çok zorlamaman lazım, zaten omuriliğe yeterince yük biniyor. Yorucu hiçbişey yapma, sal gitsin.Sagol. Evet o sekilde olacak mecbur hep bir ihmale geldi bu zamana kadar valla bende memnun degilim bu durumdan ama suan yapacak bir sey yok
Calismiyorum evdeyim. Agri ve tutulmalarimin yogun oldugu donemler 5. Ayimdaydi suan cok sukur eskiye gore daha rahat hareket edebiliyorum ama yukum agirlastikca belime daha cok baski yapacak biliyorum agri cekmek bir sey degilde tutulma olayi kotu ya 2 buklum olup kaliyorum hareket edemiyorum belli bi sure ne oturabiliyorum ne yatabiliyorumÇalışıyo musun? Doğum şeklini doktor yorumlar tabi ama şu aşamadan sonra kendini çok zorlamaman lazım, zaten omuriliğe yeterince yük biniyor. Yorucu hiçbişey yapma, sal gitsin.
Son bi ay zorlanmamak için kendine iyi bakman lazım.
Biz eşimle çok bekledik hamilelik haberini. Senelerdir uğraşıyoruz tüp bebek aşılama vs. Sonrasında kendiliğinden gelen mucize. Ancak hamilelikte yaşadığım ataklarla zor geçen bir süreç. Bir gün iyi olsam önceki günlerin acısını unutuyorum ben. Eminim çok zor olacak bir çok şeyden fedakarlık yapacağız gecemiz gündüzümüze karışacak ama biz buna en başından razıyız. Allahım yeter ki bizlere sağlık, bebişlerimize sağlık versin. Hepimize güzel doğumlar sonrasında da sağlıkla keyifle büyütmek nasip etsin.
fiyat çok iyi canım gerçekten. ama siteyi hiç duymadım, daha önce alışveriş yaptın mı burdan güvenilir mi acaba?
Canan_Ela sende bak tatlım.
Ben kesin diyeceğim, hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?