2020 Şubat Anneleri

Ben halılarımı gelen misafirlerden sonra yıkatacağım valla çok kirletecekler eminim. Ne de olsa gelip kapıdan alıyorlar halıları.

nerde yaşıyodun cnm keşke istanbulda yagsa yaa bnde cok ozledımmmmm

Annen nezaman gelıcek sana canım , yıkama ütüleme işini büyük temizlik işini annenle yap istersen ne olur ne olmaz son haftalarda cok yorma kendını

Gel canımmm tabiki aaa neden yasaklanmış ben 34.haftada Ankara ya uçacam
valla 28.haftada dr ızın raporuyla uculabiliyo dıye biliyorum kıbrısa ucmustum 14 haftalıkken thy sormustu kac haftalıksın dıye bı ogren ıstersen sorun olmasın:)gelmiş kdr oldum tesekkr ederm :)bnm yerime kar a karsı bı kahve içip keyf yapabilirsin:)

beni mısafr kabul edersen geliim :)ucakta yasaklanmıs bu hafta :)
nasıl gidiyor diyet canım ?
ben dün kendime şekersiz bi tatlı yapim dedim sabah açlık 120 çıktı o kadar mutsuzumki
içinde hiç şeker yoktu sadece muz vardı üstünde ve saat 8 de yemiştim çok geçte yemedim.

anladım ki o tarz şeyler bile yapmıcam

canım bnmde sdce sabah aclık yuksek cıkıyo bana 100 luk yukleme yaptı dr ama şeker hastası degilsin dedi karacıger yaglanmasındn olabilir dedı açlıktan cıkan seker.bebekte etkilenmemıs sekerden o yuzden dıkkat etmeye calısıyorum.sennde bnmle aynı sebep olabilirmı acaba

bendede gün içinde iyi ama açlık yüksekkk deli olucam.
yarın iş yerinde son günüm.
cuma bi dahiliyeye gidip sorucam bu konuyu enine boyuna.

allahım sorunsuz sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi kucagımıza almak nasip etsin ya.

inan yaptıgım tarifte un şeker yağ hiç bişey yoktu yulaf ezmesi muz o tarz şeyler vardı hiç beklemiyodum sabah o kadar yüksek çıkmasını sinir oldum görünce birazda korktum

Ben halılarımı gelen misafirlerden sonra yıkatacağım valla çok kirletecekler eminim. Ne de olsa gelip kapıdan alıyorlar halıları.
çok mantıklı bende öyle yapmayı isterdim ama çoğu odamın halısı açık renk ve baya kirlendiler yıkanması şart yani

bnmde hep aclık yuksek cnm 105 108 falan ama bebegıkm saglıklı mrk etme rabbım korur ıns.

Annen nezaman gelıcek sana canım , yıkama ütüleme işini büyük temizlik işini annenle yap istersen ne olur ne olmaz son haftalarda cok yorma kendını
şimdilik doğumun nasıl olacağı belli değil ya canım normal olursa tahmini doğumdan biraz önce gelmek istiyor ama bende doğum başladığı gün gel diyorum, bana asıl doğumdan sonra lazım.

eşya işlerini yavaştan hallederim ben. temizliği de kadın tutucam zaten kendim asla yapamam, 6. kat cam silinecek tüller yıkanacak, koltuklar silinecek vs yapmam mümkün değil zaten. kızımın odası tamam, oğlanın odası eşyaları yerleşecek sadece.

bu arada hasta olmasam gerçekten karşıya geçip arayacaktım seni ama 10 gün hastalıkla geçti, hiç çıkamadım. sonra da vakit yetmedi
bir dahakine inşallah kısmet olur

Son düzenleme:
yasak değil sadece rapor istiyorlar :)
her firmaya göre de değişir rapor istedikleri hafta. firmaların sitesinden bunu öğrenebilirsiniz buycuy

ben şimdi thy ile dönücem yarın, 28. haftadan itibaren doktor raporu istiyor thy. ama sana soruyorlar haftanı zaten. ilk hamileliğimde de öyle olmuştu, 29. haftamdayım bir haftadan dolayı burda rapor alamam şimdi. 27-28 falan diyeceğim sorarlarsa. kızımda da öyle yapmıştım.

Doğurur doğurmaz yiyebilecekmiyiz acaba tatlı bişeyler benim tam tahıllı ekmekli sandviç yanına ayran bile yükseltiyor artık Dahiliyeye gidip endokrin randevusu açtırmam gerekiyor, en erken dahiliye randevusunu 9 aralık veriyor sistem

Göğüs ucu kremini ilk günler kullanmıştım. Göğüs kalkanını baya kullandım ayrıca ablam ceviz kabuğunu ikiye bölüp içini bal mumu ile kaplamıştı göğüslere kapatmıştık çok faydalı olmuştu. Kakao yağı sürmüştüm. Benimde manuel sağma makinam var. Muhtemelen onu kullanacağım göğüslerim de süt bırakmayacam oğlanda o hatayı yaptım yer yer tıkanmıştı. Benim küçük adam bu ara çok yaramaz eltimin kızını resmen her fırsatta dövüyor araları iki gün. Kıza taktı hiç affetmiyor daha bugün kafasını masaya vurdu .kızın üstüne füze gibi atlıyor. Oğlanın içinden canavar çıktı. İnş. Kızıma böyle yapmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…