- 31 Aralık 2017
- 12.133
- 32.162
- 548
- 37
Çok özledim yaKızlar kar yağıyor ❄
Çok özledim ya
Kızlar bizde yarın 26 haftalık olucaz ve pazartesi ev boyanmaya başlıcak. Bebeğin odasını yapacağımız odayı boşaltcaz sonra bebek odası bakıcaz falan. Ama sorunum şu diğer odalar da boyanıcak boyanmışken halıları yıkatıp perdeleri faln yıkayıp bütün temizliği yapayım mı yoksa halılar daha kirlenir sonuçta en az 3 ay var şimdilik şöyle kuru bi üstten temizlik yapıp doğuma daha yakın mı vereyim halılarıKafam çok karışık siz olsanız nasıl yapardınız
Karsnerde yaşıyodun cnm keşke istanbulda yagsa yaa bnde cok ozledımmmmm
beni mısafr kabul edersen geliim :)ucakta yasaklanmıs bu hafta :)
Kızlar bende yarın evime dönüyorum inşallah, uçağım öğlen 4’te.
eşim çok düzenlidir temizdir ama sonuçta çalışıyor temizlik yapamamıştır, toz vs vardır evde. yavaş yavaş yapıcam artık. cuma kızı okula göndermem gelir gelmez başlamasın hemen, oyuncaklarıyla özlem giderecek o şimdipazartesi başlar artık.
şöyle bi düşündüm ki kayınvalidem ve görümcem gelip yardım eder mi diye, sonra düşünürken kendi kendime cevap verdim çok beklersin diyeiyi hoştur çok severim ama hamileliklerimde fiziksel olarak yapılan işlerde, hastaneye gidip gelme durumlarında vs. hiç destek olmamışlardır bana. zaten zorunda da değiller, ama insan yine bi düşünceli olmalarını bekliyor tabii ister istemez. onlardan başka kimsem yok orada sonuçta
artık yavaş yavaş yaparım. zaten kızımın odası gitmeye yakın son anda gelmişti, oranın bi tozu alınıp silinecek o kadar.
oğlumun odası da bomboş şu an mobilya var sadece, orası da kolay. temizlikten sonra artık yavaş yavaş eşyaları yıkayıp ütüler miyim bilmiyorum, bir doktor kontrolüne gideyim de önce. belki erken doğum korkusundan yapar hurca kaldırırım. öyle bir risk var demedi doktorum şimdiye kadar şükürler olsun. ama sonuçta durumumdan dolayı böyle bişey olabilir. inşallah olmasın tabii de
Gel canımmm tabikibeni mısafr kabul edersen geliim :)ucakta yasaklanmıs bu hafta :)
valla 28.haftada dr ızın raporuyla uculabiliyo dıye biliyorum kıbrısa ucmustum 14 haftalıkken thy sormustu kac haftalıksın dıye bı ogren ıstersen sorun olmasın:)gelmiş kdr oldum tesekkr ederm :)bnm yerime kar a karsı bı kahve içip keyf yapabilirsin:)Gel canımmm tabikiaaa neden yasaklanmış ben 34.haftada Ankara ya uçacam
nasıl gidiyor diyet canım ?beni mısafr kabul edersen geliim :)ucakta yasaklanmıs bu hafta :)
canım bnmde sdce sabah aclık yuksek cıkıyo bana 100 luk yukleme yaptı dr ama şeker hastası degilsin dedi karacıger yaglanmasındn olabilir dedı açlıktan cıkan seker.bebekte etkilenmemıs sekerden o yuzden dıkkat etmeye calısıyorum.sennde bnmle aynı sebep olabilirmı acabanasıl gidiyor diyet canım ?
ben dün kendime şekersiz bi tatlı yapim dedim sabah açlık 120 çıktı o kadar mutsuzumki
içinde hiç şeker yoktu sadece muz vardı üstünde ve saat 8 de yemiştim çok geçte yemedim.
anladım ki o tarz şeyler bile yapmıcam
bendede gün içinde iyi ama açlık yüksekkk deli olucam.canım bnmde sdce sabah aclık yuksek cıkıyo bana 100 luk yukleme yaptı dr ama şeker hastası degilsin dedi karacıger yaglanmasındn olabilir dedı açlıktan cıkan seker.bebekte etkilenmemıs sekerden o yuzden dıkkat etmeye calısıyorum.sennde bnmle aynı sebep olabilirmı acaba
Ben halılarımı gelen misafirlerden sonra yıkatacağım vallaçok kirletecekler eminim. Ne de olsa gelip kapıdan alıyorlar halıları.
bnmde hep aclık yuksek cnm 105 108 falanbendede gün içinde iyi ama açlık yüksekkk deli olucam.
yarın iş yerinde son günüm.
cuma bi dahiliyeye gidip sorucam bu konuyu enine boyuna.
allahım sorunsuz sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi kucagımıza almak nasip etsin ya.
inan yaptıgım tarifte un şeker yağ hiç bişey yoktu yulaf ezmesi muz o tarz şeyler vardı hiç beklemiyodum sabah o kadar yüksek çıkmasını sinir oldum görünce birazda korktum
şimdilik doğumun nasıl olacağı belli değil ya canım normal olursa tahmini doğumdan biraz önce gelmek istiyor ama bende doğum başladığı gün gel diyorum, bana asıl doğumdan sonra lazım.Annen nezaman gelıcek sana canım , yıkama ütüleme işini büyük temizlik işini annenle yap istersen ne olur ne olmaz son haftalarda cok yorma kendını
yasak değil sadece rapor istiyorlar :)valla 28.haftada dr ızın raporuyla uculabiliyo dıye biliyorum kıbrısa ucmustum 14 haftalıkken thy sormustu kac haftalıksın dıye bı ogren ıstersen sorun olmasın:)gelmiş kdr oldum tesekkr ederm :)bnm yerime kar a karsı bı kahve içip keyf yapabilirsin:)
Doğurur doğurmaz yiyebilecekmiyiz acaba tatlı bişeylerbendede gün içinde iyi ama açlık yüksekkk deli olucam.
yarın iş yerinde son günüm.
cuma bi dahiliyeye gidip sorucam bu konuyu enine boyuna.
allahım sorunsuz sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi kucagımıza almak nasip etsin ya.
inan yaptıgım tarifte un şeker yağ hiç bişey yoktu yulaf ezmesi muz o tarz şeyler vardı hiç beklemiyodum sabah o kadar yüksek çıkmasını sinir oldum görünce birazda korktum
Göğüs ucu kremini ilk günler kullanmıştım. Göğüs kalkanını baya kullandım ayrıca ablam ceviz kabuğunu ikiye bölüp içini bal mumu ile kaplamıştı göğüslere kapatmıştık çok faydalı olmuştu. Kakao yağı sürmüştüm. Benimde manuel sağma makinam var. Muhtemelen onu kullanacağım göğüslerim de süt bırakmayacam oğlanda o hatayı yaptım yer yer tıkanmıştı. Benim küçük adam bu ara çok yaramaz eltimin kızını resmen her fırsatta dövüyor araları iki gün. Kıza taktı hiç affetmiyor daha bugün kafasını masaya vurdu .kızın üstüne füze gibi atlıyor. Oğlanın içinden canavar çıktı. İnş. Kızıma böyle yapmaz.Kizimda sadece 2 beyaz 1 siyah emzirme atleti ile geçirdim disardaki zamanlarımı. Evde normal desteksiz süngersiz yuzucu sutyeni taktim 27 aycik :))
Bunda da aynen devam bu sisteme.
Gogus ucu kremi hic kullanmadim.
Gogus pedi kesin kullanirim cok isime yaramisti ilk aylar.
Gogus kalkanlari dururyor ama pek sevemedim kullanmadim onlari.
Gogus pompasi da manuel vardi kizimdan onu da ihtiyac olursa kullanirim.
Depend almistim ilk dogumda 2 gun kullammistim iyi hissetmistim ben.
Yine alirim her ihtimale karsilik diye.
Ayyyy heycan basti simdiden bak boyle yazinca.
Minik adamima kavussam 8 hafta sonra inşallah
Ilk siparislerim diyebilirim, ama guvenilir oldugunu düşünüyorum kucuk capli bi arastirmsla sonrasi.
Indirimi ve stoklari kacirmazsan benimkileri bekle gelsin oyle siparis ver dicem ama biter felan bisey diyemiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?