2020 Şubat Anneleri

İnşallah canım benım yaza dogru sen yine gelırsın istanbula ozaman ufaklıklarla bulusuruz
Tabı canım kendını yorma yavas yavas kadında yapar , orda nekadar günlük temızlık fiyatları

İnşallah canım benım yaza dogru sen yine gelırsın istanbula ozaman ufaklıklarla bulusuruz
Tabı canım kendını yorma yavas yavas kadında yapar , orda nekadar günlük temızlık fiyatları
yaza doğru gelmek planlarımda var bi aksilik olmazsa, daha güzel olur sıcak havalarda görüşürüz :)

180 liraydı tam gün en son ama ben uzun zamandır çağırmadım, kesin 200 lira olmuştur.

Kızlar benim karnım çok sert. Acaba göbekten iğne yapmaktan olabilir mi. Artık sertleşmiş olabilir mi iğne yaptığım yerler. Taş gibi karnım. Bacaklarıma geçemiyorum çok acıyor korkuyorum
Canım bacaklar karından daha az acıyor,ama çabuk morarma yapıyor.

Kızlar benim karnım çok sert. Acaba göbekten iğne yapmaktan olabilir mi. Artık sertleşmiş olabilir mi iğne yaptığım yerler. Taş gibi karnım. Bacaklarıma geçemiyorum çok acıyor korkuyorum
Cnm benm de bebeğim bir yere toparlannca sertleşme oluyor snra geçiyor yumuşuyor doktor bunn içinde progestan verdi rahatlatsın dye eskiden üç dört oluyorsa artık 1 2 kere oluyor. Göbekten iğne yapmaktan da beze beze sertlikte olablr benmde şuan bacaklarım da bazı yerler oldu.Dr una sordunmu ne diyor gbekten iğne yapmana ?

Kaç çıkıyor mesela sandvic yiyince ?
Benim tokluklar iyi ama açlık niye yüksek anlamadımm ya

Göbekten iğne yapma konusunu hiç sormadım doktora ,sertliği oda farketti nst çektirdi sancı görmemişti rahimde açılma yok demişti. Tabi o zaman kasımın 11’i gibiydi bu işlemler. Erzurum’dan da ayrıldık ,artık Tokat’taki doktora soracağım oda ayın 7.sinde. Oğlumda bacaktan bir kaç kez yapmıştım çok acımıştı şimdi cesaretim yok.

yaza doğru gelmek planlarımda var bi aksilik olmazsa, daha güzel olur sıcak havalarda görüşürüz :)

180 liraydı tam gün en son ama ben uzun zamandır çağırmadım, kesin 200 lira olmuştur.

Ne dıyosun burda 150 ıstıyolardı yeni 170 yaptılar

İnşallah yine bir sıkıntı yoktur dr a gttiğin de tekrr söylersin sertlik durumunu da iğneyi de sorarsın.

Ooffff sabahtan beri yemedigim tatli cikolata kalmadi yaaa cok kiziyorum kendime ne guzel 4 ay surememistim agzima simdi boyle krizlere giriyorum ve cook kiziyorum kendimee
Yedikçe yiyesin gelir hiç bozmamak lazım işte.
Beyne o lezzeti hatırlatmıcaktın :)
Bitter çikolata ye bari. Sende de şeker mi çıkmıştı?

Yedikçe yiyesin gelir hiç bozmamak lazım işte.
Beyne o lezzeti hatırlatmıcaktın :)
Bitter çikolata ye bari. Sende de şeker mi çıkmıştı?
Hayir seker cikmadi cok sukur ama saglik acisindan zaten yarari yok zarari cok valla ben cikolatanin her turlusune asik oldugum icin bitter de yesem kesmiyo sabahtan beri mutfaga gidip gelip fistik ezmesi bitter cikolatali krema topkek diger cikolatalardan falan yiyorum bugun sacmaladim iyice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…