2020 Şubat Anneleri

1 paket biskrem nedir ki ? ben yiyebilirim normalde
Yiyebilirsin ama yemiceksin kendine gel Rocky!
Ben yemem. Kuru şeylerden hiç hoşlanmam.
Islak olacak bana.
Ben de bugün baya hamur işi yedim,napabilirim yedim.
Bence çocuğuma çok yaradı, içerde parende atıyo. İkimize de afiyet olsun

Benimki de bugun baya horon tepti icerde anneme cekip attim videosunu napiyo o icerde diyo

Gofret kek vs değil de normal kare çikolatalardan kakao oranı yüksek olardan ye yani faydalıdır. Ötekiler hep koruyucu renklendirici kimyasal içinde , ondan zararlı

Yemiyom zaten yemediğim halde açlık şekerim yüksek nasıl yiyim
İnşallah düzene girer yakında.
Oğlum iyi olsunda varsın 10 haftacıık biskrem yemiyim
Ohh afiyet olsun annesi ikinizede

Nescafe ye bandırıp yedim ıslandı yarın da dr kontrolü var Allah affetsin imşallah şişko çıkmam

Ohh afiyet olsun annesi ikinizede ❤
Çok kafana takma bu konuyu, stres tetikler.
Sadece böyle beslenmeye devam et hiiçbişiy olmaz

Gofret kek vs değil de normal kare çikolatalardan kakao oranı yüksek olardan ye yani faydalıdır. Ötekiler hep koruyucu renklendirici kimyasal içinde , ondan zararlı
Ayiptir soylemesi ondan da yedimm
bana dimii

Ohh afiyet olsun annesi ikinizede ❤
Benim bir önceki hamileliğimde karaciğer enzimleri filan fırlamıştı full diyet yaptım yağsız tuzsuz yedim Doğuma kadar sabrettim ama sonra Çılgınlar gibi yedim çok kilomaldım sen şakın öyle yapma ama yine idareli ol

Zaten doğumdan 6 ay sonra kızkardeşimin düğünü var doğumdan sonrada beni diyet bekliyor

Eyvaah
Öyle zararlı şeyleri hiç almıcaksın. En iyi önlem budur. Evde topkekin işi ne? Kriz anında eline geçince yersin tabi.
Faydalı atıştırmalıklar bulundur
Her hafta market alis verisinde cesit cesit meyve , kuru kayisi, kuru incir , ceviz , kaju aliyorum ve evde bulunsun diye abur cuburda aliyorum hepsi duruyo ben gidip onlari yiyorum ooffff

Her hafta market alis verisinde cesit cesit meyve , kuru kayisi, kuru incir , ceviz , kaju aliyorum ve evde bulunsun diye abur cuburda aliyorum hepsi duruyo ben gidip onlari yiyorum ooffff
Abur cubur almayı bırakırsan rahat edersin. Sen bilirsin senin için söylüyorum, böyle yiyip pişman olmazsın.
Kuru meyveyle de tatlı krizini bastırırsn. Zaten şeker sorunun yokmuş istediğini yiyosun,sağlıklı alternatifler bulmak kolay.

Haklisin ama o kriz oyle bi vuruyo ki yemezsem yerimde duramiyorum resmen kuru meyveler falanda o an ise yaramiyo kesmiyo oofff kafama sıkar giderim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…