2020 Şubat Anneleri

Kızlar maşallah bayagi abur cubur yiyenler varNe yalan söyleyim ben kendimi tutuyorum.Benim de çok canım istiyor biskremler tutkular...ama yemiyorum.Cok dayanamaz duruma gelirsem bitter çikolata atıştırıyorum. meyve yiyorum .Çünkü karbonhidratlı yiyeceklerin bebege hiç faydası yok aksine anneye kilo aldırıyor.3.hamileligim ve doğumdan sonra kilolu olmak istemiyorum

En dogrusunu yapiyosun canim

Kac kilo aldin canim simdiye kadar

Vallahi benimde krizim tuttu bugün geçen gün arkadaşım antep fıstıklı çikolata almıştı yedim bitti bugün yine canım istedi. Normalde üstümü değişip markete gitmek zor gelir ama yemezsem dayanamıcaktım ve gittim tabi o krizle tatlı ne bulursam aldım ama çok yemedim çikolatanın yarısını yedim sadece şimdi de masterchef izliyorum ama zararlı bişey almadım yanıma elma mandalina ve nar yicem dayanamazsam kalan çikolatanın yarısını da yerim

Bende masterchef izliyorum süt ve ceviz eşliğinde

evet pahalı ya bizim orda. ama evler de en az 150 metrekare, belki onun da etkisi vardır.

Olabilir , en az 150 mt2 iyimiş valla benım evde 130 mt2 ama yeni binalar artık hep küçük küçük yapılıyor , sana sımdıden iyi yolculuklar sekerım dikkat edin

Olabilir , en az 150 mt2 iyimiş valla benım evde 130 mt2 ama yeni binalar artık hep küçük küçük yapılıyor , sana sımdıden iyi yolculuklar sekerım dikkat edin
evet şimdi öyle küçük ki evler istanbulda vallahi büyük evde yaşamaya alıştım ya hayatta yapamam gibi geliyor ama işte herkes imkanına göre yaşıyor. gerçi istanbuldaki o küçük evler başka şehirdeki yayla gibi evlerden kat kat pahalı şehre ödeniyor o paralar.

sağol canım inşallah sağ sağlim kavuşuruz evimize

Ben şimdiden eşime siparişini verdim doğumdan sonra bana alacağı tatlıların neyse iyi yanından bakmak gerekirse kilo alınmıyor

Kizlar kirmizibeyaz da dalin yenidogan islak havlu 3 paket 16,75ti.
Biz 3x3 paket almistik. Az oncede 12 kutu daha soyledik stoklamak icin cogu yerde daha pahali arkadasimda dalin cok iyiydi falan dedi oda dalin kullanmis. Suan 15 kutu stok yapmis oluyoruz yani 45 mendilimiz olacak 2 ay yeter umarim :) kirmizi beyaz cidden cok uygun trendyola gore falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…