- 29 Temmuz 2019
- 3.742
- 6.111
- 108
- 41
Ankaraya nasıl geleceksin uçakla mı. Hangi bölgede ikamet edeceksinBen 34.haftamda ayrılcam inşallah haftaya 32 haftam oluyor çalışabilir raporu alıcam
Amin hepimizinkini bağışlasın. Rica ederim :)ayy cnm ya valla çok rahatlattın bnı Allah bebegını bagıslasındr mden cok sen rahatlattın :)
Ben üyeyim her ay ufak tefek kutular geliyor bir ara bez de geliyordu hatta bu oğlumda koca bir paket külot bez göndermişti Prima yine gönderse keşkeKirmizi pabuc Aslında değilim ne olduğunu da bilmiyorum biri paylaşmış orada gördüm ama eskiden baya kampanya çekiliş falan kovalardim çok da balliydim baya bişey kazanmıştım
bence de boşver doktorun duruşunu, önemli olan iyi bir doktor olması :)Sen ne zaman ayrılacaksın doğum iznine. Bende tokattaki doktora bu cumartesi gidip çalışamaz raporu alıp Ankara’daki işyerime göndereceğim. İnş. Doktorla anlaşabilirim biraz soğuk ve mesafeli duruşu var ablamda ne yapacaksın duruşunu sezaryan olacaksın o konuda iyi ona bak diyor .
Benim dr um da cok catlak bi kadinbence de boşver doktorun duruşunu, önemli olan iyi bir doktor olması :)
benim doktorum da ilk başta insana çok soğuk ve mesafeli gelir ama çevre illerden kapısında bekleyen hastaları var.
tabii hastasına tavrı da çok önemli ama kadın doğum uzmanları hep canım cicim desin hep sıcak samimi olsun diye bekliyoruz ama bazıları daha ciddi ve mesafeli olabiliyor :)
Uçakla gelicem o kadar yolu arabayla gelemem ki ailem Keçiören de oturuyor ben Keçiören doğumluyumAnkaraya nasıl geleceksin uçakla mı. Hangi bölgede ikamet edeceksin
Günaydın kızlar
Geçen cuma 1 alana 1 bedavayla aldım ben 2 si de geldi hatta külot da aldım. Külotlar çok rahat. Atletlerin göğüs kısmı kaplı. Ama ben beğendim topladı baya benimkileri
haklısın Canancım hiç ben o ihtimali düşünmedim ya, sütümüz gelmeyebilir, allah korusun tabii de. öyle bişey olursa artık aldırırım hemen güzel bi biberon.
benim annem de yanımda olsa vallahi hep bırakır çıkardım da kayınvalideme bebek bakımı konusunda pek güvenemiyorum, çok beceremiyor.
benim de ihtiyaç listemde var, dolabımın buzluğuna sığmıyor doğru düzgün bişey. ama tabii daha ona sıra gelene kadar alınacak çok şey var
e hakkı verilmeli tabii insanın, herkes her şeyde becerikli olamıyoBende kayınvalıdeden hazzetmem ama çocuk bakımı konusunda annemden daha cok güvenırımben calısırkende daha çok o bakmıstı elaya , inşallah gerek kalmaz canım bol bol anne sütü alsınlar
İnsaAllah canime hakkı verilmeli tabii insanın, herkes her şeyde becerikli olamıyo
benim annem daha genç, daha becerikli bebek ve çocuk bakımında. kayınvalidem altını 3 kez değiştirmemiştir kızımın. bir keresinde de kakayı iyi temizleyememişti mesela. bakımını hiç yapamaz ama çok güzel çocuk oyalar, emekli ilkokul öğretmeni zaten. gözün kapalı bırak akşama kadar oynar çocukla ama iştahsız da bi çocuksa aç kalır çocuk onu göze alıyorum bırakınca
inşallah bol bol sütümüz oldun hepimizin
Zeyf canım hiç duymadım o doktorun ismini. inşallah hep memnun kalırsın sonuna kadar
hmm anladım canım, ben 37'e kadar çalışıcam inşallah bir aksilik olmazsa ama çok gözümde büyüyor, evde dursam ne yapcam diyorum, zaten evde bi çocuk var tahammül edemem heralde :)Ben sgk lı değilim o yüzden 32+0 beklemedim 30+0 da ayrıldım bugun 30+3 üm. Evdede işlerim var bide kardeşimin nişanı falan var yeter 30 hafta işe gidip geldik oğluşumla
21 de uyumlu olup sonradan sorun olabilirmi bilginz varmı?en son 1 hafta önce gttiğimde dr hep uyumlu suyu iyi dedi ama boyunu sormadım hıcNiye ağlıyorsun canım zaten 21. Haftada gitmişsin buna göre bütün değerlerin uyumlu
MR çekilebiliyor canım gebelikte ama fıtık filan çıkarsa ne yapabilecekler ki ağrı kesici kullanamıyorsun sucak uygulama sınırlı fizik tedavi önerilmiyor bildiğim kadarıyla bilemedim yani ama dayanılmazsa çekilirdim sanırım önceki hamileliğimde benim de oldu parol sıcak uygulama ve istirahatle atlattımKizlar dun belim icin beyin ve sinir cerrahina randevum vardi gittim dr orta yasli bi adamdi mr cekelim ona gore konusalim dedi ama gebeyim nasil cekicez dedim gebelikte mr in hic bir sakincasi yok 1 kerede cekebilirsin 1000 kere de cunku mr radyasyon yaymiyo eger tomografi ya da rontgen isteseydim sorun olurdu dedi kafam cok karisti moralim bozuldu odadan cikinca annemi aradim ne yapiyim diye o an benim aklima hic gelmemisti dr mu aramak dr na sor ulasabilirsen dedi hastanedeyken aradik sadece mr cekilecekse hic bir sorun olmaz cektirebilirsin dedi ama icim yine rahat degildi sonra mr ceken kizlara sordum radyoloji uzmaniyla konus en dogru bilgiyi onlar verir dedi bende detayli usg mizi yapan radyoloji uzmanimizi aradim mr usg gibidir radyasyon yoktur sesle calisir miknatis teknigi vardir icin rahat olsun bir sorun olmaz biz bile bazen bebekte bir sorunla karsilasirsak usg de goremedigimiz seyleri mr isteyip daha net gorebiliyoruz dedi netten arastirdim hepsi mr cekilebilir yonde ama nedense icimde yine de bir korku var siz olsaniz ne yapardiniz ?
Rapor al canım bel ağrısı seni mafeder yaaa bende rapor aldım bugün ve yarın için rahmim yine ağrıyor yAaaaKızlar sırt ağrısından ölüyorum. Şuan işteyim ağlamamak için zor tutuyorum kendimi. Keşke çalışmak zorunda olmasam.rahat hamilelik geçirenlere Allah hep böyle devam etmeyi nasip etsin benim gibi zor geçirenlere de dayanma gücü versin
Bebeğini hala hissediyor Musun eğer hissediyorsan hiç bir sorun yok kilosu artmış boyu da artmıştır boşuna evham yapıp kendini üzüyorsun ben hiç bakmıyorum bile boyuna sen deyince aklıma geldi bakmak gerek yok ki bu kadar herşeyi düşünmeye21 de uyumlu olup sonradan sorun olabilirmi bilginz varmı?en son 1 hafta önce gttiğimde dr hep uyumlu suyu iyi dedi ama boyunu sormadım hıckilosu 1368 gr dı
evet hssdyrm tekmelerde hc sorun yok cnm masallh oldukça oynak hatta.sennle aynıymıs sat senn fl kaçmış peki son gttgndeBebeğini hala hissediyor Musun eğer hissediyorsan hiç bir sorun yok kilosu artmış boyu da artmıştır boşuna evham yapıp kendini üzüyorsun ben hiç bakmıyorum bile boyuna sen deyince aklıma geldi bakmak gerek yok ki bu kadar herşeyi düşünmeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?