2020 Şubat Anneleri

Duzlesme zaten varda fitigada cevirmis olabilir kuzum ama asil gitme nedenim dogum sekli icindi saglik ocagindaki hemsirem normal dogum yapamayabilirsin bu kadar cok tutuluyosan demisti 5. Ayimdayken cok asiri tutulmalarim oluyodu suan cok sukur iyiyim ama dr dan onay al demisti asil gitme sebebim dogum sekli icindi yani.

Kizlar bebisin odasi geldi ama odamiz kucuk oldugundan cok dar oldu alan kalmadi odada. Bu arada annem ve kv gaza gtirip hadi esyalari da yikayalim dediler yikadik. Daha da yikicam yarin nevresimlerini battaniyelerini. Persembe utuleyip yerlestircez erkenden

Eklentiler

• A68DE5E2-6E2E-4E65-A84E-267CF7126388.webp
    46,5 KB · Görüntüleme: 81
Anladım canım eğer karar vermek için istemişse çekilirdim ben benim eski kadın doğumcum da çelişebilirsin demişti

peki uyku setini de yıkıcak mıyız ya yan korumalar falan yorgan.

Anladım canım eğer karar vermek için istemişse çekilirdim ben benim eski kadın doğumcum da çelişebilirsin demişti
Pazar gunu randevu verdiler gidiyim o zaman hic aksini soyleyen olmadi her danistigim gidebilirsin bi sakincasi olmaz dedi ama annelik iste tedirgin oluyosun yine de ya bir sey olur korkusuyla yasiyoruz hep tesekkur ederim canim sanada

Bizde hala beklemedeyiz 1 ay oldu dun siparis vereli 2 hafta pierre cardinin fuari varmis biz siparis verdigimizde o yuzden biraz gecikti nakliyat insaAllah bu p.tesi gelir annemde istanbuldan aldiklarini kargoya vermis dun yavas yavas toplaniyo bizimde esyalarimiz

bozup çıkarmasın makine.. çarşaf yastık kılıfı yorgan neyse de. yan koruma falan dolgulu.
Bizim aldigimiz yer makinada yikayabilirsiniz demisti canim sizinki icin bir sey diyemeyecegim ama oyle camasir gibi degil zaten kisa programda ya da makinanin elde yikama seceneginde 15 20 dk yikansa yeterli olur diye dusunuyorum sonucta kirli degil amac tozu gitsin ama yine de sen bilirsin

tamam bir durulama yaptırırım o zaman bende. içime sinmezdi zaten.. sormak da aklıma gelmedi üstüne de bakmadım..sağolasın canım.

tamam bir durulama yaptırırım o zaman bende. içime sinmezdi zaten.. sormak da aklıma gelmedi üstüne de bakmadım..sağolasın canım.
Yine de icinin rahat etmesini istiyosan aldigin yere danisabilirsin canim bir sey degil

kızlar bebeklerımz gelmeden gelecek mısfrler için buzluğa hazırlık yapanlarınız varmı

mümkünse onlar hazırlıklı gelsin ben çay demlerim
şaka bi yana ilk bebeğimde annem kayınvalidem yapmıştı kimin tarafı gelirse o getirmişti belki şimdi de böyle olur yani inşallah

yıkayabilirsin yan korumaları hiç bir şey olmaz. kızımınkileri hep yıkadım.
sıkma devri 800’den fazla olmasın sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…