2020 Şubat Anneleri

Kizlar fl 13 yaziyo bpd 13+3 nedemek bu simdi gordum kagida yazmis dr
90 cm olamıycağı kesin sonuçta orda bi yanlışlık var boşa endişe etme .
13 ve 13+3 haftasını ifade ediyodur, makinenin ayarları bozuktur haftaları yanlış yazmıştır. Ne biliyim aklıma bişey gelmedi. Sorun yoktur ama. İstersen fotoğrafını çek diğer dğerlerle kendimizle karşılaştıralım

Günaydın kızlar
Şuan baktım lcw de tanesi 40 tl ve hıc beden kalmamıs , geldımı emzırme atleti sana ? Begendınmı nasıl
Geçen cuma 1 alana 1 bedavayla aldım ben 2 si de geldi hatta külot da aldım. Külotlar çok rahat. Atletlerin göğüs kısmı kaplı. Ama ben beğendim topladı baya benimkileri

Kızlar hastanede sezeryan sonrası için pijamami mi yoksa gecelik mi rahat olur, gecelik daha rahat gibi ama alttan üşür müyüm acaba diye düşünüyorum

Doktor herşey iyi dediyse takılma 13x7 90 oluyo ya imkansz 13 olması doktora güven iyi dediyse iyidir ysnlış yazılmıştr belki
Aksam aglamaktan uyuyamadim ve hastayim simdide smdi dr ye yazdim 22hafta pc ciktisinda fl 3.36 yaziyo haftasiyla uyumlu yaziyo ama bunu kendi eliyle yazmis

Eklentiler

• image.webp
    55 KB · Görüntüleme: 64
Drkdrk Ya canım ağlama kıyamam niye ağladın cok aklına takıldıysa arayıp sor belki kendi anlayacağı dilde bişi o 13
Biz herşeyi bilemeyizki ama fl x 7 boy hesaplanıyo diye hem internette yazıyor hem benim doktorum öyle hesapladı yanımda.
Ama bildiği bişey vardır emin ol bi sorun olsa çat diye yüzüne söyler allah korusun
Üzme kendini

Benim LCW pijamalarim geldi inanılır gibi değil bulunduğum şehirdeki en kotu kargo Aras kargo olduğu halde cuma verdiğim sipariş nasıl geldi bende anlamadım
Güle güle kullan,beğendin mi peki,karın kısmı nasıl rahat mı?

Aksam aglamaktan uyuyamadim ve hastayim simdide smdi dr ye yazdim 22hafta pc ciktisinda fl 3.36 yaziyo haftasiyla uyumlu yaziyo ama bunu kendi eliyle yazmis
O haftada gittiğinde her şey normalmiş zaten bi sıkıntı gözükmüyo. 13haftaya uyumlu olamaz bacağı, zaten haftalar önce 20ye uyumluymuş.
Başka bişey yazmıştır.
Son gittiğinde yapılan ölçümlerin yok mu?

Drkdrk ee ikinci eliyle yazdığı da eskiymiş zaten. Ben onu son muayenende verdi sanıyorum.
Sen neden eski sonuçlara bakıyosun son kağıdına baksana :/
Attığın çıktıda hiçbişi yok bütün ölçüleri uyumlu

Ben pijama giydim cnm sikinti da olmadi gecelik kullanan birisi deilim gunluk hayatta
İlk gün tuvalette ya da vajinal muayenede zorluk çıkmaması için gecelik önerdi konuştuğum kişiler hep, soyunup giyinmek gerekmesin diye. ama ben de alttan alttan soğuk esecek gibi hissedenlerdenim :) pijama aldım.
Bi de özellikle kısa kollu seçin ki damar yolu açılırken ya da tansiyon ölçülürken sürekli üst çıkarmak gerekiyomuş.

Kızlar hastanede sezeryan sonrası için pijamami mi yoksa gecelik mi rahat olur, gecelik daha rahat gibi ama alttan üşür müyüm acaba diye düşünüyorum
Sezaryanda çok dolaşamıyorsun zaten. Ayaklarının açılması 4-5 saat alıyor. Ondan sonra yürütüyorlar. Ben ekimde doğum yapmıştım gecelik giymiştim üşümedim.ertesi gün pijama giydim tuvalete giderken gecelik ilk gün daha iyi oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…