Kizlar dun belim icin beyin ve sinir cerrahina randevum vardi gittim dr orta yasli bi adamdi mr cekelim ona gore konusalim dedi ama gebeyim nasil cekicez dedim gebelikte mr in hic bir sakincasi yok 1 kerede cekebilirsin 1000 kere de cunku mr radyasyon yaymiyo eger tomografi ya da rontgen isteseydim sorun olurdu dedi kafam cok karisti moralim bozuldu odadan cikinca annemi aradim ne yapiyim diye o an benim aklima hic gelmemisti dr mu aramak dr na sor ulasabilirsen dedi hastanedeyken aradik sadece mr cekilecekse hic bir sorun olmaz cektirebilirsin dedi ama icim yine rahat degildi sonra mr ceken kizlara sordum radyoloji uzmaniyla konus en dogru bilgiyi onlar verir dedi bende detayli usg mizi yapan radyoloji uzmanimizi aradim mr usg gibidir radyasyon yoktur sesle calisir miknatis teknigi vardir icin rahat olsun bir sorun olmaz biz bile bazen bebekte bir sorunla karsilasirsak usg de goremedigimiz seyleri mr isteyip daha net gorebiliyoruz dedi netten arastirdim hepsi mr cekilebilir yonde ama nedense icimde yine de bir korku var siz olsaniz ne yapardiniz ?
bu durumda ben ne karar verirdim kestiremiyorum ama senin için doğum şekli çok önemliyse gir bence de, sonuçta üç doktor da sakıncası olmadığını söylemiş canım.
Duzlesme zaten varda fitigada cevirmis olabilir kuzum ama asil gitme nedenim dogum sekli icindi saglik ocagindaki hemsirem normal dogum yapamayabilirsin bu kadar cok tutuluyosan demisti 5. Ayimdayken cok asiri tutulmalarim oluyodu suan cok sukur iyiyim ama dr dan onay al demisti asil gitme sebebim dogum sekli icindi yani.
bu durumda ben ne karar verirdim kestiremiyorum ama senin için doğum şekli çok önemliyse gir bence de, sonuçta üç doktor da sakıncası olmadığını söylemiş canım.
Kızlar sırt ağrısından ölüyorum. Şuan işteyim ağlamamak için zor tutuyorum kendimi. Keşke çalışmak zorunda olmasam.rahat hamilelik geçirenlere Allah hep böyle devam etmeyi nasip etsin benim gibi zor geçirenlere de dayanma gücü versin
Kız ve erkek cocugunda annenın vücudu gercekten farklı oluyor ona bende ınanıyorum , dısardan bır hamıle gorsem anlıyorum karnının ve vücudunun yapısından mesela bak senınkıde erkege dönmüş
Cıkınca yazarsın canım mutlaka
Kız ve erkek cocugunda annenın vücudu gercekten farklı oluyor ona bende ınanıyorum , dısardan bır hamıle gorsem anlıyorum karnının ve vücudunun yapısından mesela bak senınkıde erkege dönmüş
Cıkınca yazarsın canım mutlaka
Benim de belli olmuyo, herkes erkek göbeği olduğu konusunda ısrarcı. Bi tanıdık var hala ikna olmadı, erkek bu diyo, doğunca görüşürmüşüz
Ben bu konuda hiç yanılmadım diyo şaka gibi kadın.
Kızın klitorisini bizzat görmesem şüpheye düşcem
Kizlar bebisin odasi geldi ama odamiz kucuk oldugundan cok dar oldu alan kalmadi odada. Bu arada annem ve kv gaza gtirip hadi esyalari da yikayalim dediler yikadik. Daha da yikicam yarin nevresimlerini battaniyelerini. Persembe utuleyip yerlestircez erkenden
Oy miş gibi kokmuştur şimdi benİmkilerde yıkadı ütüledi çünkü yarısı annemde yarısı kvde idi birazda bende vardı ablamın verdiklerini sepet beşiğini de ayarlayıp örttüm üstünü Artık çantayıda 30 dan sonra yaparız nasipse böyle daha iyi oluyor sanki çünkü ne eksik onu alırız sizede kolay gelsin canım biz erken davranıyoruz
Kizlar bebisin odasi geldi ama odamiz kucuk oldugundan cok dar oldu alan kalmadi odada. Bu arada annem ve kv gaza gtirip hadi esyalari da yikayalim dediler yikadik. Daha da yikicam yarin nevresimlerini battaniyelerini. Persembe utuleyip yerlestircez erkenden
Oy mis gibi kokmuştur şimdi benİmkilerde yıkadı ütüledi çünkü yarısı annemde yarısı kvde idi birazda bende vardı ablamın verdiklerini sepet beşiğini de ayarlayıp örttüm üstünü Artık çantayıda 30 dan sonra yaparız nasipse böyle daha iyi oluyor sanki çünkü ne eksik onu alırız sizede kolay gelsin canım biz erken davranıyoruz
Benim de belli olmuyo, herkes erkek göbeği olduğu konusunda ısrarcı. Bi tanıdık var hala ikna olmadı, erkek bu diyo, doğunca görüşürmüşüz
Ben bu konuda hiç yanılmadım diyo şaka gibi kadın.
Kızın klitorisini bizzat görmesem şüpheye düşcem