2020 Şubat Anneleri

bu durumda ben ne karar verirdim kestiremiyorum ama senin için doğum şekli çok önemliyse gir bence de, sonuçta üç doktor da sakıncası olmadığını söylemiş canım.

Nasıl ultrasona giriyosak mr a da girebilirsin. İçin rahat olsun.

bende evde olup ayaklarımı uzatmak isterdim az kaldı alacağım doğum iznimi inş.

Benim göbek son haftalarda öyle sivrildi ki, kızımda yanlara doğruydu. erkek karnı sivri olur diyen teyzelere inanasım geldi

göbeğim var ama kol bacak kalça hiç genişlemedi, arkadan hamile olduğumu anlamak zor. öne doğru sipsivri bi karın sadece çok komik

karnım ve memeler dışında bir yer genişlemedi gibi geliyor ama yine de 8 kilo almıştım en son, 9 kiloya doğru adım atmaktayım. 30+2’den selamlar

bugün 5’te kontrolüm var, çok heyecanlıyım

Kız ve erkek cocugunda annenın vücudu gercekten farklı oluyor ona bende ınanıyorum , dısardan bır hamıle gorsem anlıyorum karnının ve vücudunun yapısından mesela bak senınkıde erkege dönmüş
Cıkınca yazarsın canım mutlaka

Bir bende belli olmuyor sanırım şişman olduğum için karnım normal göbek gibi oluyor şişmanlığımdan sanıyorlar

Bir bende belli olmuyor sanırım şişman olduğum için karnım normal göbek gibi oluyor şişmanlığımdan sanıyorlar
Benim de belli olmuyo, herkes erkek göbeği olduğu konusunda ısrarcı. Bi tanıdık var hala ikna olmadı, erkek bu diyo, doğunca görüşürmüşüz
Ben bu konuda hiç yanılmadım diyo şaka gibi kadın.
Kızın klitorisini bizzat görmesem şüpheye düşcem

Oy miş gibi kokmuştur şimdi benİmkilerde yıkadı ütüledi çünkü yarısı annemde yarısı kvde idi birazda bende vardı ablamın verdiklerini sepet beşiğini de ayarlayıp örttüm üstünü Artık çantayıda 30 dan sonra yaparız nasipse böyle daha iyi oluyor sanki çünkü ne eksik onu alırız sizede kolay gelsin canım biz erken davranıyoruz

Oy mis gibi kokmuştur şimdi benİmkilerde yıkadı ütüledi çünkü yarısı annemde yarısı kvde idi birazda bende vardı ablamın verdiklerini sepet beşiğini de ayarlayıp örttüm üstünü Artık çantayıda 30 dan sonra yaparız nasipse böyle daha iyi oluyor sanki çünkü ne eksik onu alırız sizede kolay gelsin canım biz erken davranıyoruz

Ay bu konuda banada hiç kız karnına benzemiyor karnın diyorlar sinir de olmuyor değilim hani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…