2020 Şubat Anneleri

artık özel hastanelerde çoğunlukla kendi gecelik tarzı önlük gibi şeyler var ya ameliyata girerken giydiğimiz, onları giydiriyorlar yatışın yapıldığı an. bende öyle olmuştu. doğumdan sonra ben artık kendi pijamalarımı giymiştim. hatta aldığım geceliği hiç giyemedim o yüzden.

Günaydın kızlar ❤

ay ben ne biçim anayım ya kızımı okula aç gönderdim resmen
bugün ingilizce dersleri var diye bir saat erken geliyo servis ben unutmuşum ara verince. biz tabii rahat rahat uyuduk
tam kahvaltı edicez servis aradı, bi de niye erken geliyon diye soruyorum salak gibi

biraz peynir yedi eline ekmek verdim serviste yiye yiye gitti inşallah öğlen yemeğinde yer. canına minnet onun gerçi tüm gün yemese şikayet etmez

2 gün kaldım hastanede hep gecelik giydim. Sezeryan sonrası ilk gün özellikle gecelik diyorum. Şimdi de 2 gecelik aldım ne olur olmaz 1 tane pijama koyarım belki

Yaa her gttgimde vermedi oyle cikti dr cvp yazdi son geldiginde bebegimizin olcumlerinde sorun yoktu bacak kafa ölçümü karin cevresi normaldi bisey olsa bn sana mutlaka söylerim mrk etme yazdi.21.haftadaki perinatolojinin yaptığı detayli ultrason ozmanda uyumluydu sonradan gerilik olabilirmi diye korktmdr hersey normaldi panik yapma uzme bebegi yazdi artik 13 aralikta kontrol var ona kadar dayanmaya caliscam cok sagolun kizlar

Sabinecim ben pijamaları mağazada denedim, sezaryen olacağın kesinse alma. Belli değilse yedek olarak düşünebilirsin.
Belleri operasyon sonrası için uygun değil normal pijama gibi, baya sıkı. Can yakar yani.
Bana sezeryan dedi doktor,o zaman iade ederim mecbur :/

haklısın Canancım hiç ben o ihtimali düşünmedim ya, sütümüz gelmeyebilir, allah korusun tabii de. öyle bişey olursa artık aldırırım hemen güzel bi biberon.
benim annem de yanımda olsa vallahi hep bırakır çıkardım da kayınvalideme bebek bakımı konusunda pek güvenemiyorum, çok beceremiyor.

cnm benim buz dolabından ayrı 7 çekmeceli derin dondurucum var .Ona koyuyorum tum malzemelerimi
Benimki sandik tipi canim buyuk allahtan aldigim evin 3 balkonu varda mutfaga kenariya attim
benim de ihtiyaç listemde var, dolabımın buzluğuna sığmıyor doğru düzgün bişey. ama tabii daha ona sıra gelene kadar alınacak çok şey var

Hiç bi sorun yokmuş,üzülme. oraya belki başka bişey için not aldı. Zaten elindeki çıktılarda da her şey normaldi :)

Ya Allah razı olsun valla hiç ıyı hssttmıyodum kndımı ıns oyledır soncta babamın kızı degil olsa soylerdı deyıp rahatlamak ıstyrm

2 gün kaldım hastanede hep gecelik giydim. Sezeryan sonrası ilk gün özellikle gecelik diyorum. Şimdi de 2 gecelik aldım ne olur olmaz 1 tane pijama koyarım belki
Benim kesin sezaryen olacak, ona göre alışveriş yapmak lazım.
Tuvalete girerken vs sürekli soyunup giyinmek zorlar demişlerdi bana da. Peki o zaman tek pijama almıştım bi de gecelik alırım.

Sabinecim ben pijamaları mağazada denedim, sezaryen olacağın kesinse alma. Belli değilse yedek olarak düşünebilirsin.
Belleri operasyon sonrası için uygun değil normal pijama gibi, baya sıkı. Can yakar yani.
Benim aldigim pijama takiminin alt kisminin beli ayarlanabilen lastikli sekilde suan giydigimiz hamile pantolonlarin beli gibi

Ya Allah razı olsun valla hiç ıyı hssttmıyodum kndımı ıns oyledır soncta babamın kızı degil olsa soylerdı deyıp rahatlamak ıstyrm
Tabi canım. Belli bi referans aralığı var , ölçümlerde problem olsa hemen perinataloga yönlendirirlerdi. Senden gizleyecek hali yok. Hiç şüphe kalmasın içinde. Sen çok kurmuşsun ondan etkisinden çıkamıyosun, her şey yolunda :)

ayy cnm ya valla çok rahatlattın bnı Allah bebegını bagıslasın dr mden cok sen rahatlattın :)

Kızlar hiç Keçiören özel Hastanesi hakkında bişey duydunuz mu Ankara dakiler
Sen ne zaman ayrılacaksın doğum iznine. Bende tokattaki doktora bu cumartesi gidip çalışamaz raporu alıp Ankara’daki işyerime göndereceğim. İnş. Doktorla anlaşabilirim biraz soğuk ve mesafeli duruşu var ablamda ne yapacaksın duruşunu sezaryan olacaksın o konuda iyi ona bak diyor .

Ben 34.haftamda ayrılcam inşallah haftaya 32 haftam oluyor çalışabilir raporu alıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…