Ben beli ayarlanabilir olanlardan aldım. Ne ölçülerde olacağımı tam kestiremediğimden bana daha garanti geldi. Ama sen tecrübelisin tabii. sabine
seni caydırmış olmayayım bak pabuçcum olur diyor :)
İlk gün tuvalette ya da vajinal muayenede zorluk çıkmaması için gecelik önerdi konuştuğum kişiler hep, soyunup giyinmek gerekmesin diye. ama ben de alttan alttan soğuk esecek gibi hissedenlerdenim :) pijama aldım.
Bi de özellikle kısa kollu seçin ki damar yolu açılırken ya da tansiyon ölçülürken sürekli üst çıkarmak gerekiyomuş.
artık özel hastanelerde çoğunlukla kendi gecelik tarzı önlük gibi şeyler var ya ameliyata girerken giydiğimiz, onları giydiriyorlar yatışın yapıldığı an. bende öyle olmuştu. doğumdan sonra ben artık kendi pijamalarımı giymiştim. hatta aldığım geceliği hiç giyemedim o yüzden.
ay ben ne biçim anayım ya kızımı okula aç gönderdim resmen
bugün ingilizce dersleri var diye bir saat erken geliyo servis ben unutmuşum ara verince. biz tabii rahat rahat uyuduk
tam kahvaltı edicez servis aradı, bi de niye erken geliyon diye soruyorum salak gibi
biraz peynir yedi eline ekmek verdim serviste yiye yiye gitti inşallah öğlen yemeğinde yer. canına minnet onun gerçi tüm gün yemese şikayet etmez
İlk gün tuvalette ya da vajinal muayenede zorluk çıkmaması için gecelik önerdi konuştuğum kişiler hep, soyunup giyinmek gerekmesin diye. ama ben de alttan alttan soğuk esecek gibi hissedenlerdenim :) pijama aldım.
Bi de özellikle kısa kollu seçin ki damar yolu açılırken ya da tansiyon ölçülürken sürekli üst çıkarmak gerekiyomuş.
2 gün kaldım hastanede hep gecelik giydim. Sezeryan sonrası ilk gün özellikle gecelik diyorum. Şimdi de 2 gecelik aldım ne olur olmaz 1 tane pijama koyarım belki
O haftada gittiğinde her şey normalmiş zaten bi sıkıntı gözükmüyo. 13haftaya uyumlu olamaz bacağı, zaten haftalar önce 20ye uyumluymuş.
Başka bişey yazmıştır.
Son gittiğinde yapılan ölçümlerin yok mu?
Yaa her gttgimde vermedi oyle cikti dr cvp yazdi son geldiginde bebegimizin olcumlerinde sorun yoktu bacak kafa ölçümü karin cevresi normaldi bisey olsa bn sana mutlaka söylerim mrk etme yazdi.21.haftadaki perinatolojinin yaptığı detayli ultrason ozmanda uyumluydu sonradan gerilik olabilirmi diye korktmdr hersey normaldi panik yapma uzme bebegi yazdi artik 13 aralikta kontrol var ona kadar dayanmaya caliscam cok sagolun kizlar
Sabinecim ben pijamaları mağazada denedim, sezaryen olacağın kesinse alma. Belli değilse yedek olarak düşünebilirsin.
Belleri operasyon sonrası için uygun değil normal pijama gibi, baya sıkı. Can yakar yani.
Kuzum ben elada gazdan okadar çok çektimki şimdi temkinli olayım dıyorum olur ya sütüm gelmez mama vermek gerekir , sagıp vermem gerekir fln diye ne olur ne olmaz 2 tane alıyım bulunsun , eladan kalma hiç biberon kalmadı, ben annelere bırakıp dışarı çok kaçarım kendimi biliyorum
haklısın Canancım hiç ben o ihtimali düşünmedim ya, sütümüz gelmeyebilir, allah korusun tabii de. öyle bişey olursa artık aldırırım hemen güzel bi biberon.
benim annem de yanımda olsa vallahi hep bırakır çıkardım da kayınvalideme bebek bakımı konusunda pek güvenemiyorum, çok beceremiyor.
2 gün kaldım hastanede hep gecelik giydim. Sezeryan sonrası ilk gün özellikle gecelik diyorum. Şimdi de 2 gecelik aldım ne olur olmaz 1 tane pijama koyarım belki
Benim kesin sezaryen olacak, ona göre alışveriş yapmak lazım.
Tuvalete girerken vs sürekli soyunup giyinmek zorlar demişlerdi bana da. Peki o zaman tek pijama almıştım bi de gecelik alırım.
Sabinecim ben pijamaları mağazada denedim, sezaryen olacağın kesinse alma. Belli değilse yedek olarak düşünebilirsin.
Belleri operasyon sonrası için uygun değil normal pijama gibi, baya sıkı. Can yakar yani.
Tabi canım. Belli bi referans aralığı var , ölçümlerde problem olsa hemen perinataloga yönlendirirlerdi. Senden gizleyecek hali yok. Hiç şüphe kalmasın içinde. Sen çok kurmuşsun ondan etkisinden çıkamıyosun, her şey yolunda :)
Tabi canım. Belli bi referans aralığı var , ölçümlerde problem olsa hemen perinataloga yönlendirirlerdi. Senden gizleyecek hali yok. Hiç şüphe kalmasın içinde. Sen çok kurmuşsun ondan etkisinden çıkamıyosun, her şey yolunda :)
Sen ne zaman ayrılacaksın doğum iznine. Bende tokattaki doktora bu cumartesi gidip çalışamaz raporu alıp Ankara’daki işyerime göndereceğim. İnş. Doktorla anlaşabilirim biraz soğuk ve mesafeli duruşu var ablamda ne yapacaksın duruşunu sezaryan olacaksın o konuda iyi ona bak diyor .
Sen ne zaman ayrılacaksın doğum iznine. Bende tokattaki doktora bu cumartesi gidip çalışamaz raporu alıp Ankara’daki işyerime göndereceğim. İnş. Doktorla anlaşabilirim biraz soğuk ve mesafeli duruşu var ablamda ne yapacaksın duruşunu sezaryan olacaksın o konuda iyi ona bak diyor .