2020 Şubat Anneleri

Benim kilolar aldı başını gidiyor düşük tehlikem ve erken doğum riskim var diye 9. Haftadan bu yana yatıyorum 49 la başladım 20.hafta ya kadar 50 oldum bir kilo aldım, 20'den sonra 8 haftada 13 kilo aldım yani 63 oldum, durmuyor hala alıyorum off

Anliyolar canim hissediyo hayvanlar benim kizimda aksamlari koltuga uzandigimda hemen gelip gobegimin uzerine yatiyo gebelikten once hic oyle bir sey yapmazdi

Senin durumun bambaşka, hiç canını sıkma yapacak bişey yok. Neyse ki zayıf başlamışsın zaten.

Insallah canim 3 de ama malum ne zaman girecegimiz pek belli olmuyor cook heyecanliyim ya detaylidan beri gormuyorum

Canım gözün Aydın
Günaydın kızlar
yeb4 güzel haberler almana cok sevindimmm gözünn aydın inşallah sorunsuz bi şekilde tamamlarız hepimiz

çok teşekkür ederim kızlar, hepimiz hep güzel haberler alalım şenlensin buralar hep inşallah

sağol canım, gerginliğini anlayabiliyorum bende öyleydim dün. inşallah sende güzel haberler alırsın bugün

Merhaba kızlar

kış bugün geldim dedi resmen, bir soğuk bir yağmur anlatamam. giyindim sağlık ocağına gidecektim, kaç zamandır arıyor hemşire takip için gel diye, ama yakın olmasına rağmen yağmurdan tırstım gidemedim vallahi.

bu arada hamileliğimde dün geceki kadar kötü olmamıştı midem. akşam eşim sevdiğim bi yemeği yaptı, bende tabii abarttım. ama öyle böyle değil bayağı abarttım bir de geç kaldık yemek için 8’de yedik. 6’da yeriz her zaman. tabii ben dokunsalar patlayacak moda geldim.

sonra bir ağırlık çöktü, saat on buçukta koltukta bi uyudum ama gece o kadar uyandım ki midem burnuma geldi dilim damağım kurudu. ay bi daha asla bu kadar yemem bir de yarım bardak asitli içecek içtim kaçamak yaptım çok pişmanım, uzun zamandır içmediğim için o da mahvetti.

ay zaten bi tartıldım yemekten sonra bir buçuk kilo fazla çıktım. resmen bir buçuk kiloluk yemek yemişim

bende tam tersini söylüyorum kızımda ne rahatmısım bu oglan mahvettı benı agrı sızı tuvalet agırlastım daha şimdiden yürüyemıyorum

Sanırım kız veya erkek bebekle alakalı degıl durum , 2. Hamilelikler biraz daha yorucu geliyor , hem yaş ilerlıyor hem tahammul ve enerjı azalıyor, benım ıkısıde kız ama ıkıncısı cok daha agır gecıyor

MasaAllah canim sifa olsun diyelim yagmur burda da cok fena yagiyo oyle boyle degil gercekten kış birden çöktü

İki akşamdır benim de midem bulanıyo, sanırım yaşadığım mide yanması-ekşimesi, onu bi ayırt edemedim nasıl yanar. Bana hepsi bulantı gibi geliyo.
Beter bi durum

Dün bende misafir aldım eşimin iş arkadaşları aileleri çocuk çoluk toplanıp geldi. Aynı senin gbi dip köşe temizlik hazırlık falan. Güzel geçti ama gün sonunda aykalrım Ağrıdan sızlıyordu. Bu saat oldu daha yeni kendime geliyorum ama yine de güzeldi yine olsa yine çağırcam

İki akşamdır benim de midem bulanıyo, sanırım yaşadığım mide yanması-ekşimesi, onu bi ayırt edemedim nasıl yanar. Bana hepsi bulantı gibi geliyo.
Beter bi durum
Yanma hic olmadi bende ama mide bulantilarim bastan beri devam. Yanmanin yediklerinle bi alakasi olabilir mi acaba ?

Yanma hic olmadi bende ama mide bulantilarim bastan beri devam. Yanmanin yediklerinle bi alakasi olabilir mi acaba ?
Yanma son aylar normalmiş. Yediklerime elimden geldiğince dikkat ediyorum ama olacağı varsa oluyo.
Gaz da aynı şekilde. En çok mide ve bağırsaklar zorluk çıkardı zaten

Yasiyorum kuzum 7 aydir bir fiil
Bebeğin kilosu nasıl Peki. Ben gittiğimde doktorum bana bu aylarda Hala bulantı varsa normal değil demişti ve kan , idrar bakmıştı.kan değerim 8 e düşmüş ondan dolayı oluyormuş. Bilgin olsun diye söylüyorum. Bence bir kanına ve idrarına baktır(idrarda muhtemelen enfeksiyon yada pro. Kaçağına bakacaktır ) oroferon diye kan ilacı verdi . Benim normale döndü çok şükür . İnşallah seninde geçer ama ablam Doğum a girene kadar kusmuştu belki seninde öyledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…