2020 Şubat Anneleri

Yok çok düşük değil ama doğum öncesi daha iyi olması lazım.

Kızlar saçımı kestirmek istiyorum. çok gür bakımı kurutması çok zor. bazı batıl ınanclar var ama siz ne dersiniz

Kızlar saçımı kestirmek istiyorum. çok gür bakımı kurutması çok zor. bazı batıl ınanclar var ama siz ne dersiniz
İnanmasan da için rahat değil ki soruyosun :) aklında kalacağına dayan biraz daha kestirme istersen.
Ben hamileliğimi öğrenmeden bikaç gün önce kestirmştim, yani hamileymişim o sırada. Bi daha kestirmedim. Zaten normalde de 7-8 ayda bi kestiririm, hamilelikte daha güçlendiler kırık filan az ben doğumdan sonra kestirirm artık.

içim rahat değil ama gürlüğü çok bıktırdı benı. bıde her banyomda 3 yaşındakı kızımıda yıkıyorum oda saçlı maşallah onu giydiğr kurut kendı saçımla ugraş mahvoluyorum

içim rahat değil ama gürlüğü çok bıktırdı benı. bıde her banyomda 3 yaşındakı kızımıda yıkıyorum oda saçlı maşallah onu giydiğr kurut kendı saçımla ugraş mahvoluyorum
Bana kalırsa kestirilir tabi benim böyle bişeye inancım yok ama bu kişinin kendisiyle ilgili bi durum. İçim rahat değil diyosun ben aynı durumda olsam bikaç hafta sabrederim

Ne gibi batil inanclar var mesela sac kestirmekle ilgili hic duymadim da merak ettim benimde saclarim cok gur ve uzun bende kisa sac hic sevmedigim icin kestirmiyorum esimde uzun sac seviyo ugrasiyorum zor da olsa ama kisin kurutmasi iskence kolum kopuyo

Saç kesme ömrü kısalır vb Allah korusun tabı.

Ben ilk gebeliğimde kestirdim ablam niye kestirdin demişti bende ne var ki
demiştim . 2 hafta sonra bebeğin kalp atışı durmuştu. Benimki kötü denk geldi. O yüzden ben cesaret edemem

demiştim . 2 hafta sonra bebeğin kalp atışı durmuştu. Benimki kötü denk geldi. O yüzden ben cesaret edemem

Kaç haftalıktı ki ozaman

Yani dinde boyle bir seyin yeri yok ama denk gelmis gercekten tam da olayin uzerine boyle bir seyin olmasi

ne olur böyle batıl inançlar kafanızı karıştırmasın kızlar ya, gerçekten hepsi safsatadan ibaret. yani dinimizde böyle şeylere inanmak bile yanlış. ömrü allah belirler, bu tip inanışlar hep kocakarıların uydurduğu şeyler. hep korkutmuşlar bizi, akla mantığa sığmıyor bi kere

kışın saç kurutma eziyetini bilirim benim kızın da saçları uzun onlara kıyamıyorum ama kendi saçımı kestirdim 2 ay önce oh öyle de rahatladımki. kestir tabii kurtul eziyetten. hele doğumdan sonra insan bir süre yıkamaya bile üşeniyor, kısa saç bu dönemlerde çok rahatlık.

Yemek yapmaya ve yemeye usenen ben canim deli gibi tatli cekti ve tarif uzun surmesine ragmen onunla ugrasiyorum 1 saattir saka gibii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…