2020 Şubat Anneleri

Ben avent almıştım dr brown da mi alsam diye düşündüm simdi. Hangisini almak gerekiyor acaba fotodaki yenidoğansa alalım bulunsun.
Ben avent almadim ama bir ogrencim var lisede plastik okuyor ona lansinoh bir adet biberon vermis o da bana verdi. O var yenidogan mi bilmiyorum ama. Bir de sut pompamin icinde biberon var avent pompa. O da bilmiyom yenidogan mi. Bilgili anneler yorum yapsa :) almam gerekir mi bu durumda bunu alabilirim gerekirse

Yeni doganlarda tek delik oluyo ve 0 m yazisi oluyo canim kutusunda

Eklentiler

• 18DFAB17-1619-434A-828C-64F6AE252E2D.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 35
Kutusu yoksa ucundaki deligine bak canim burdan o kismini goremedigim icin bir sey diyemiyorum :)
Pek anlamiyorum bende ama bakarim canim :) bunlari sicak suyun icinde kaynatcaz dimi. Alsam mi dr brownu da acaba o resimdeki iyiyse uygunmus fiyati

Pek anlamiyorum bende ama bakarim canim :) bunlari sicak suyun icinde kaynatcaz dimi. Alsam mi dr brownu da acaba o resimdeki iyiyse uygunmus fiyati
Ben trendyoldan almistim dr. Browns tedarik edilemedigi icin siparisimi iptal etmislerdi arkadasim avent kullaniyodu memnunum diyince bende ondan aldim memnun kalmazsak dr. Browns alacagim ama aklimda kaldi. Sanirim suda kaynaticaz canim benimde bilgim yok tecrubeli anneeleerr bize yardimm

Hangi konuda yardım istıyosun şekerim

Merve2407 ile soruyoruz ve diyoruz ki biberonlari suda kaynatacagiz degill miiii kaynatirken falan sadece su mu olacak bir de icine bir sey konulmasi gerekiyor mu ?

Elanın doktoru kaynar suya biberonu koyup 1-2 dk bekletmemin yeterlı olucagını söylemişti bende hep öyle yaptım , Daha sonra biberon temizleyicisi ve fırçası ile içini dısını ucunu iyice yıkayıp duruluyosun canım okadar

Cook tesekkurler iyi ki varsiniz tecrubeli anneler

Biraz gec oldu cnm ama sut ve sut urunlerinde de seker orani yuksektir cacıgin kalorisi bile normalde fazla yukselten cacik buyuk ihtimalle

Cook tesekkurler iyi ki varsiniz tecrubeli anneler

Canım gözün Aydın

Kızlar uyuyamıyorum delircem ya normalde geç uyandığım için uyuyamıyordum ama 2 gündür evde boyacı var sabah 9 da kalkıyorum ve akşama kadar temizlik sil süpür onlarla uğraşıyorum haliyle yoruluyorum ama yine uyuyamıyorum Soluma yatıyorum belime ağrı giriyor sağıma yatmaktan sağ omzum ağrıyor ben sağ sol yaparken tuvaletim geliyor yataktan kalkınca uykum iyice dağılıyor eşimi bile yolladım yanımdan senin yüzünden uyuyamıyorum diye yine yok yine yok napıcam ben böyle ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…