2020 Şubat Anneleri

İki akşamdır benim de midem bulanıyo, sanırım yaşadığım mide yanması-ekşimesi, onu bi ayırt edemedim nasıl yanar. Bana hepsi bulantı gibi geliyo.
Beter bi durum
Mide yanması da çok zor oluyor . Sıvı ağırlıklı beslenmeye dikkat ederek bu sorunu yendim . Genelde çorba, veya Sulu yemekler sebze yemekleri vs rahatlatıyor. Az kaldı direnelim anneler

Başımıza ne gelse boğazımızdan geliyor zaten
Soda fln içseydın canım biraz rahatlatırdı

Yanma son aylar normalmiş. Yediklerime elimden geldiğince dikkat ediyorum ama olacağı varsa oluyo.
Gaz da aynı şekilde. En çok mide ve bağırsaklar zorluk çıkardı zaten
Bende ayaklarimi usutursem hemen gaz yapiyo. Cogu gitti azi kaldi biraz daha sabredecegiz

Yok kuzum bir sorun kanim 12 kusurdu en son idrarimda normal cikti. Dr um kimisinin 4. Ayda gecer bulantisi kimisi de doguma bile istifra ederek gelir 9 ay surer seninkiside 9 ay surcek belli ki demisti ilac istersen veriyim dedi bulanti icin ben istemedigim icin yazmadi bu gunlerde gececek az kaldi sabrediyorum. Bebisin kilosu da en son 1100 kg di gecen ayin 22snde gittim en son dr a

MasaAllah canim sifa olsun diyelim yagmur burda da cok fena yagiyo oyle boyle degil gercekten kış birden çöktü
sorma nasıl yağıyo ya tam karadeniz havası bu işte :)
inşallah bu yıl kar da yağar, iki senedir yağmıyor burda ya.

Başımıza ne gelse boğazımızdan geliyor zaten
Soda fln içseydın canım biraz rahatlatırdı
sorma tatlım hazır yemek de güzel oluyo valla
soda yoktu o an evde. sonra zaten koltukta sızmışım. şimdi benim bir kaç gün hafif ve sağlıklı beslenip dengelemem lazım

Kızlar dün verdiğim kan ve idrar sonuçlarım çıkmış. her şey normal görünüyor ama bir tek kan değerim 10, en az 12 olması lazım malum. çok düşük bir değer mi sizce geçen ay 11 küsürdü. 11’den yukarı çıkmaz zaten normal zamanımda da.

Evet rize merkezede yagmiyo 2 senedir biz gecen sene kar oynamak icin esimle aydere cikmistik resmen karın ayagina gittik o bize gelmedi

Kan ilacini gunde kac kere aliyosun canim ?

Bayağı düşük canim,
Cahilligime ver ama acaba sezeryande daha mi cok kan kaybediliyor ? Hani sen normal yapacaksin yuksek ihtimalle ya, mesela benim dr bu hamileligimde kan hapina cok erken baslatmisti bi onceki gebeliği ref aldi diye dusundum. Senin neden yukselmedi 10 dan once kacti ki? Dr un ne dicek bakalim.

Kuzum hazır çok yemişken bişey soracağım karnının içerden gerildiğini hissettin mi ben akşam yemeğini geç yiyince yada çok yiyince karnım gerim gerim geriliyor acaba kasılıyor mu diyorum ama yemekten diye tahmin ediyorum sende nasıl?

Evet rize merkezede yagmiyo 2 senedir biz gecen sene kar oynamak icin esimle aydere cikmistik resmen karın ayagina gittik o bize gelmedi
ayderde şubatta kardan adam festivali oluyo, her sene gidicem dedim gidemedim. bu sene şubatta zaten mümkün değil biz olucaz festival

Kan ilacini gunde kac kere aliyosun canim ?
bir kere canım.

canım inan bende bilmiyorum ama mantıklı düşünürsek sezaryende daha çok kan kaybedilir, ameliyat o sonuçta.

bana kan ilacını her iki hamileliğimde de 4. ayımda başlattı. günde bir sefer yatmadan önce içiyorum. hamile olmadığım zamanlarda da ne zaman baktırsam 11 küsürden fazla çıkmaz kan değerim.

geçen ay 11,1 çıkmış. dünki 10,8 çıkmış şimdi daha dikkatli bakınca küsüratını gördüm aslında çok da fark yokmuş.

anketine katıldım bu arada :)

yani nasıl tarif edilir bilmem ki patlıcak gibi oldum diyebilirim
midem rahatsız oldu canım.
o gerilmeler bebeğin hareketlerinden dolayı bende oluyor genelde zaten.

Anladim canım.
Aslinda cok dusuk sayılmaz. 11 gibi düşünmek gerekir. Ama ben olsam senin dr un sabah aksam gunde 2 sefer ic derdim . Benimki oyle yaptiydi. Ankete katildigin icin de tsk ederim

Kan yapici seyler de yemeye calis canim gidalardan da almaya bak ya da dr un cok dusuk bulursa belki dozunu 2 ye cikarir bende gunde 1 tane iciyorum ama benim kanim iyi sanirim o yuzden 1 doz verdi dr

yani nasıl tarif edilir bilmem ki patlıcak gibi oldum diyebilirim
midem rahatsız oldu canım.
o gerilmeler bebeğin hareketlerinden dolayı bende oluyor genelde zaten.
İlaca rağmen istenilen seviyeye gelmezse karabatağın dediği gibi sabah akşam içiliyo, zaten kan ilacı normalde sabah akşam içilir, gebelikte takviye olarak aldığımız için tek alıyoruz.
Benim de hep düşüktü gebelikte süper. Meğer bendeki tüm kanı demiri adet dönemleri sömürüyomuş

Anladim canım.
Aslinda cok dusuk sayılmaz. 11 gibi düşünmek gerekir. Ama ben olsam senin dr un sabah aksam gunde 2 sefer ic derdim . Benimki oyle yaptiydi. Ankete katildigin icin de tsk ederim

4-5 arası sonuçlar için arayacağım bakalım ne diyecek.

Deniz’den yana kullandım oyunu tabiiki

Kan yapici seyler de yemeye calis canim gidalardan da almaya bak ya da dr un cok dusuk bulursa belki dozunu 2 ye cikarir bende gunde 1 tane iciyorum ama benim kanim iyi sanirim o yuzden 1 doz verdi dr

dikkat etmeye çalışıyorum ya, her şeyden yiyorum yani ama yetmiyor demekki. kanım genelde hep bu civardadır zaten.
ay iki tane içemem o ilaçtan ya bıktım doğumdan sonra da 3 ay kullanıyosun zaten

bakalım doktorum ne diyecek, belki de çok düşük bulmaz. hiç sevmiyorum şu hapı. ilk hamileliğimde o kadar kabızlık çektim ki bu ilaç yüzünden. ama bu sefer çok şükür olmadı öyle bi sorun.

inşallah doğumdan sonra da öyle devam eder hiç belli olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…