2020 Şubat Anneleri

bende tam tersini söylüyorum kızımda ne rahatmısım bu oglan mahvettı benı agrı sızı tuvalet agırlastım daha şimdiden yürüyemıyorum

Dün misafirim vardı kızlar bide temizlik yaptım bişeyler hazırladım derken gece yattıgımda yemin ederim belim kopuyodu topallıyodum bildiğiniz.
Eşime dedim kalan 2 ay misafir çağırmaya niyetlenirsem bana bunları hatırlat diye
Üstelik gelenle bulaşıkları falan dizdiği servise yardım ettiği halde ben pert
Artık zorlaşıyorrr iş yapmak

kramp mı ağrımı bende ufak tefek kramp oldu magnezyum verdi dr

kisa kola gerek yok cnm ya lohusa gecelikleri bol oluyor zaten bence yani ben uzun kollu aldm pijamalarimi belleri ayarlanabilir cok rahat
canim cok sevindim guzel haberlerle donmene bugun de benim kontrolum var heyecan ve korku var nedense insalah guzel gecer
Yaa sorma kizlar ne fena tekmelio ogluma mum oldum yavrum hic sesi cikmazdi hatta ben ustune yatardim ezince kipirdardi bu ne sagima ne soluma izij verio bagirmamak icin zor tutuom kendimi

Gece kalkip 6tane tulumba yemisimm. 2-3 kere kalkip yemek yiyorum gece. Ben bebis dogunca emzirmek icin uyanmalardan rahatsiz olmam bence zaten 2 saatte bir 5 dk kalkiom. Gunaydin. Ac karnina tartilip aldigimiz +kilolari yazalim mi
Az once tartildim 61 ciktim 7 kilo 700 gr almisim. Kiz bende tatli cikolata cok severim ama bu kadarda yuklenme vucuduna ozellikle gece yememeye calis gunduz hareket halindesin bi sekilde yakarsin ama gece cok sakincali

yeb4 canım arkadaşım randevunun guzel geçmesine ve harika haberi almana cok cok cok sevindim. Hadi gözün aydin

kaderdene varsa canimcim guzel haberlerle gel inşallah. Kacta randevun?
Cok heyecanlisindir simdi :)

Az once tartildim 61 ciktim 7 kilo 700 gr almisim. Kiz bende tatli cikolata cok severim ama bu kadarda yuklenme vucuduna ozellikle gece yememeye calis gunduz hareket halindesin bi sekilde yakarsin ama gece cok sakincali
Cnm gece istemsiz oluyor tutamiyorum gunduz tutuyorumda. Bende tam 78 ciktim 9kilo

valla aynen bende böyleyim gece uyanmaktan uykumu alamıyorum sağım solum yastık dolu bi belimde bi göbeğimin altında bi bacak aramda hamile yastığı alacaktım eşim o yastıkla nasıl sığcaz yatağa ben salonda yatarım dedi ona da kıyamadım şimdilik böyle idare etmeye çalışıyorum

Gece kalkip 6tane tulumba yemisimm. 2-3 kere kalkip yemek yiyorum gece. Ben bebis dogunca emzirmek icin uyanmalardan rahatsiz olmam bence zaten 2 saatte bir 5 dk kalkiom. Gunaydin. Ac karnina tartilip aldigimiz +kilolari yazalim mi
Hamileliğin tadını çıkarıyorum diyorsun. Ben bişey yiyince şişiyorum hemen bayıyor beni. Kız yine şekil değiştirdi galiba göğsüm de hep.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…